Now playing, czyli co jest grane?
Moderator: con shonery
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Now playing, czyli co jest grane?
nigdy nie siegnalem po oryginal, chyba jak wychodzil to moj leciwy PC nie byl w stanie uciagnac i z jednej strony zawsze kusil, ale z drugiej pizda na horrory jestem
chociaz RE7 mi sie podobalo - taki escape room, tutaj widze podobnie/metroividania?
chociaz RE7 mi sie podobalo - taki escape room, tutaj widze podobnie/metroividania?

- genocidegeneral
surroundead, project zomboid w trójwymiarze, od wczoraj chodzę i zbieram bateryjki do latarki, z karabinu nie szczelam bo nie mam tłumika a bez niego zwabiam wszystkie stwory z okolicy i na pizde mnie zajebali halo
wczesny dostęp na steamie za 55 zeta
- nobezprzesady
Bardzo miło zaskoczyło mnie The Thaumaturge, tak nieco na przypale instalowałem, spodziewając się szybkiego usunięcia gry, a tymczasem dzionek przeleciał i pewnie jeszcze kilka dni będę zgłębiał ten świat. Warzywny system walki nieco przeszkadza, ale po ustawieniu na poziom trudności fabularny tylko trochę czasu zabierają potyczki i da się przeżyć. Poza tym super historia, dobrze się poznaje ten świat, detektywistyczny klimacik elegancko jest budowany. Mocno zaskoczonym będąc, serdecznie polecam.
Dodano po 1 dniu 8 godzinach 55 minutach 20 sekundach:
Dograłem i naprawdę świetna gra, fabularnie i klimatycznie stoi na najwyższym poziomie, jakby nie perspektywa użerania się z tym nudnym systemem walki, to od razu odpalałbym drugie podejście, żeby inne decyzje wypróbować, no ale strasznie spalili regrywalność
Dodano po 1 dniu 8 godzinach 55 minutach 20 sekundach:
Dograłem i naprawdę świetna gra, fabularnie i klimatycznie stoi na najwyższym poziomie, jakby nie perspektywa użerania się z tym nudnym systemem walki, to od razu odpalałbym drugie podejście, żeby inne decyzje wypróbować, no ale strasznie spalili regrywalność
-
masz_szluge_
Moi znajomi napierdalaja bezlitośnie w DBLa na Tibii. Szkoda że nie oglądałem, bo z chęcią dołączyłbym.i to mówię o ponad 10 letniej rozgrywce i stałej bazie graczy. ~500 info od ziomka. Rynek działa, można cos wymieniać na PLN
- piernikowyskoczek
ty, a weź rozwiń ten skrót
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- scam_sakawa
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- v3sp347ine
Przeszedłem ostatnio Senue, obie części.
Piękne doświadczenie audiowizualne, cudna historia. W jedynce się zakochałem w chuj, w dwójce mniej, ale nadal świetna produkcja. Ogólnie nie polecam podchodzić do tego jak do typowej gry, bo strasznie zmęczy. Ja traktowałem to bardziej jako interaktywny cinematic.
Piękne doświadczenie audiowizualne, cudna historia. W jedynce się zakochałem w chuj, w dwójce mniej, ale nadal świetna produkcja. Ogólnie nie polecam podchodzić do tego jak do typowej gry, bo strasznie zmęczy. Ja traktowałem to bardziej jako interaktywny cinematic.
Jezus Maria, styl jak krezus