Now playing, czyli co jest grane?

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Re: Now playing, czyli co jest grane?

Post autor: Cz4rny1337 »

nigdy nie siegnalem po oryginal, chyba jak wychodzil to moj leciwy PC nie byl w stanie uciagnac i z jednej strony zawsze kusil, ale z drugiej pizda na horrory jestem

chociaz RE7 mi sie podobalo - taki escape room, tutaj widze podobnie/metroividania?
Obrazek
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Przeszedl3m pierwsza czesc Planet of lana na switchu. Spoko gra, piekna wizualnie, niezly gameplay
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

surroundead, project zomboid w trójwymiarze, od wczoraj chodzę i zbieram bateryjki do latarki, z karabinu nie szczelam bo nie mam tłumika a bez niego zwabiam wszystkie stwory z okolicy i na pizde mnie zajebali halo :bowdown: wczesny dostęp na steamie za 55 zeta
Awatar użytkownika
nobezprzesady

Post autor: nobezprzesady »

Bardzo miło zaskoczyło mnie The Thaumaturge, tak nieco na przypale instalowałem, spodziewając się szybkiego usunięcia gry, a tymczasem dzionek przeleciał i pewnie jeszcze kilka dni będę zgłębiał ten świat. Warzywny system walki nieco przeszkadza, ale po ustawieniu na poziom trudności fabularny tylko trochę czasu zabierają potyczki i da się przeżyć. Poza tym super historia, dobrze się poznaje ten świat, detektywistyczny klimacik elegancko jest budowany. Mocno zaskoczonym będąc, serdecznie polecam.

Dodano po 1 dniu 8 godzinach 55 minutach 20 sekundach:
Dograłem i naprawdę świetna gra, fabularnie i klimatycznie stoi na najwyższym poziomie, jakby nie perspektywa użerania się z tym nudnym systemem walki, to od razu odpalałbym drugie podejście, żeby inne decyzje wypróbować, no ale strasznie spalili regrywalność :(
masz_szluge_

Post autor: masz_szluge_ »

Moi znajomi napierdalaja bezlitośnie w DBLa na Tibii. Szkoda że nie oglądałem, bo z chęcią dołączyłbym.i to mówię o ponad 10 letniej rozgrywce i stałej bazie graczy. ~500 info od ziomka. Rynek działa, można cos wymieniać na PLN
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

masz_szluge_ pisze: 04 sie 2026, 7:18DBL
ty, a weź rozwiń ten skrót
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
v3sp347ine

Post autor: v3sp347ine »

Przeszedłem ostatnio Senue, obie części. :bowdown:
Piękne doświadczenie audiowizualne, cudna historia. W jedynce się zakochałem w chuj, w dwójce mniej, ale nadal świetna produkcja. Ogólnie nie polecam podchodzić do tego jak do typowej gry, bo strasznie zmęczy. Ja traktowałem to bardziej jako interaktywny cinematic.
Jezus Maria, styl jak krezus
ODPOWIEDZ