Bedoes
Re: Bedoes
3 miechy i pora na csa. Uff, w końcu można zacząć monetyzować punkty wizerunku nabite na chorych dzieciach

-
WesolyJozek
Bahaha i od razu reklama dla gigakorpo, co za skurwiel
według mnie to połączenie potrzeby bycia w centrum uwagi, trudności w radzeniu sobie z krytyką i lęk przed pozostaniem samemu.Sionek pisze: ↑04 sie 2026, 20:03 Wolałem go z czasów debiutu. Nie wiem co miało na niego taki wpływ, że poszedł w taki populizm. Może to uciekanie w bagażniku przed Dixonami? Może wymyślił sobie, że jak będzie ulubieńcem wszystkich to będzie nietykalny i już go żadne nieprzyjemności w życiu nie spotkają.
Więc prawdopodobnie prędzej czy później sytuacja i tak by ukształtowała takiego Bedoesa.
kark to nie debil, mówił mi tak laik
Za chuj nie rozumiem, czemu taki Bedoes decyduje się reklamować jebany jogurt XD Nie wymagam zachowania cnoty, ale przecież on pieniędzy na teraz nie potrzebuje i ma na pewno masę propozycji. Nie znajdzie się tam coś bardziej cool?
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
xD jakby to bylo takie proste i lekarze miliarderzy mogli sié po prostu w koncu nazrec
no wiem, ale może się nażreć jutro jak propozycja będzie lepsza
ale może przemawia przeze mnie umysł biedaka i pieniądz wydaje mi się zbędny
ale może przemawia przeze mnie umysł biedaka i pieniądz wydaje mi się zbędny
Mam w domu szafkę, w której trzymam
No to jutro się nażre drugi raz. Zobacz sobie jak on wygląda i sam sobie odpowiedz na pytanie czy jedną z jego cnót jest umiarkowanie w jedzeniu i piciu.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
A może po prostu lubi ten kefir i jak dostał propozycję reklamy ulubionego kefiru to uznał, że to super sprawa? xD Też mam swoje ulubione marki, które bym reklamował gdybym był popularnym raperem, mimo że mógłbym dostać pewnie kilka razy tyle za reklamę Bentleya albo coś
- starydobryhiphop
Ale to chyba marny interes jeśli twoja ulubiona marka jest niszowa bo się wielu na nią rzuci potem i na bank coś się zjebie (smak, cena itd)
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!