Bedoes
Re: Bedoes
3 miechy i pora na csa. Uff, w końcu można zacząć monetyzować punkty wizerunku nabite na chorych dzieciach

-
WesolyJozek
Bahaha i od razu reklama dla gigakorpo, co za skurwiel
według mnie to połączenie potrzeby bycia w centrum uwagi, trudności w radzeniu sobie z krytyką i lęk przed pozostaniem samemu.Sionek pisze: ↑04 sie 2026, 20:03 Wolałem go z czasów debiutu. Nie wiem co miało na niego taki wpływ, że poszedł w taki populizm. Może to uciekanie w bagażniku przed Dixonami? Może wymyślił sobie, że jak będzie ulubieńcem wszystkich to będzie nietykalny i już go żadne nieprzyjemności w życiu nie spotkają.
Więc prawdopodobnie prędzej czy później sytuacja i tak by ukształtowała takiego Bedoesa.
kark to nie debil, mówił mi tak laik
Za chuj nie rozumiem, czemu taki Bedoes decyduje się reklamować jebany jogurt XD Nie wymagam zachowania cnoty, ale przecież on pieniędzy na teraz nie potrzebuje i ma na pewno masę propozycji. Nie znajdzie się tam coś bardziej cool?
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
xD jakby to bylo takie proste i lekarze miliarderzy mogli sié po prostu w koncu nazrec
no wiem, ale może się nażreć jutro jak propozycja będzie lepsza
ale może przemawia przeze mnie umysł biedaka i pieniądz wydaje mi się zbędny
ale może przemawia przeze mnie umysł biedaka i pieniądz wydaje mi się zbędny
dla nich jesteś nikim
No to jutro się nażre drugi raz. Zobacz sobie jak on wygląda i sam sobie odpowiedz na pytanie czy jedną z jego cnót jest umiarkowanie w jedzeniu i piciu.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
A może po prostu lubi ten kefir i jak dostał propozycję reklamy ulubionego kefiru to uznał, że to super sprawa? xD Też mam swoje ulubione marki, które bym reklamował gdybym był popularnym raperem, mimo że mógłbym dostać pewnie kilka razy tyle za reklamę Bentleya albo coś
- starydobryhiphop
Ale to chyba marny interes jeśli twoja ulubiona marka jest niszowa bo się wielu na nią rzuci potem i na bank coś się zjebie (smak, cena itd)
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!
- FruitOffTheWall
początek daje vibe majora suchodolskiego
Spoiler
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
OSTR mocno o Bedoesie:
To jest ta ambicja zza opuszczonych kurtyn / by skończyć jak Partyka, skacząc przez jogurty / Ludzie sprzedani jak kurwy
To jest ta ambicja zza opuszczonych kurtyn / by skończyć jak Partyka, skacząc przez jogurty / Ludzie sprzedani jak kurwy
- HamulcowyBrembo
- gods bidness
Lepiej reklamować jogurt niż jakieś pięcioprocentowe szczyny do picia.
w sumie racja
dla nich jesteś nikim
- gods bidness
make jogurt cool again
Dodano po 2 minutach 38 sekundach:
Jak się nad tym zastanowić, to doskonale pasuje jogurt do Bedoesa. On sam nie pije alko, jest gruby, propaguje zdrowy styl życia, reklamuje też kefir. Mówi młodzieży - pijcie nabiał, nie alkohol, a oni robią to, bo kochają go, czujesz to, oni czują to.
Do tego jeździ na hadeku.
Dodano po 2 minutach 38 sekundach:
Jak się nad tym zastanowić, to doskonale pasuje jogurt do Bedoesa. On sam nie pije alko, jest gruby, propaguje zdrowy styl życia, reklamuje też kefir. Mówi młodzieży - pijcie nabiał, nie alkohol, a oni robią to, bo kochają go, czujesz to, oni czują to.
Do tego jeździ na hadeku.
Też mi się już teraz wydaje, że mogliby to fajnie zrobić. Ale pewnie nie zrobią.
Dobrze, że wczoraj kupiłem dużąJogobele truskawkową, zaraz sobie opierdolę.
Dobrze, że wczoraj kupiłem dużąJogobele truskawkową, zaraz sobie opierdolę.
dla nich jesteś nikim
Czemu od razu jakieś teorie spiskowe chłopaki, oskarżenia o bycie edgy itp?
Zawsze powtarzam, że jakbym był znanym (i już względnie zarobionym) raperem czy streamerem, to sto razy bardziej wolałbym, żeby zamiast LVBET i KEYDROPA odezwały się do mnie Kabanosy Tarczyński czy inne soki tłoczone CYMES i z uśmiechem na mordzie otwierałbym live paczka za paczką, bo i tak to wpierdalam z ich sponsoringiem czy bez.
Z tego co kojarzę, to oni w tej kampanii z Bedoesem poszli w jakieś proste hasło że zdecydował się na współpracę, bo lubi ich produkt i huj - faktycznie może wydawać się aż podejrzanie proste, ale ja tam wierzę grubasowi.
Zawsze powtarzam, że jakbym był znanym (i już względnie zarobionym) raperem czy streamerem, to sto razy bardziej wolałbym, żeby zamiast LVBET i KEYDROPA odezwały się do mnie Kabanosy Tarczyński czy inne soki tłoczone CYMES i z uśmiechem na mordzie otwierałbym live paczka za paczką, bo i tak to wpierdalam z ich sponsoringiem czy bez.
Z tego co kojarzę, to oni w tej kampanii z Bedoesem poszli w jakieś proste hasło że zdecydował się na współpracę, bo lubi ich produkt i huj - faktycznie może wydawać się aż podejrzanie proste, ale ja tam wierzę grubasowi.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
fajna ta reklama kefirku i całkiem śmieszna(chociaż widziałem już kilka razy podobny motyw), a kefirek dobra i zdrowa rzecz. sam pijam i też bym chętnie zareklamował, zapraszam przedstawicielu krasnystam na pw jak coś, bo ten mi najlepiej wchodzi.
No mniejsze zło niż reklama alkoholu i hazardu, ale to wciaż dławienie sie korporacyjnym chujem za hajs zarobiony na sraniu do rzeki w krajach trzeciego świata i wykanczaniu lokalnych mleczarni.
Pewnie hipokryzja, bo wielu z nas robi to samo, ale lubię fantazjować, ze mając wolność finansową na poziomie bedoesa, pozwalałbym tez sobie na większą niezależność od tego cyrku (pewnie nie, bo bycie nienażarta kurwą jest w ludzkiej naturze)
Pewnie hipokryzja, bo wielu z nas robi to samo, ale lubię fantazjować, ze mając wolność finansową na poziomie bedoesa, pozwalałbym tez sobie na większą niezależność od tego cyrku (pewnie nie, bo bycie nienażarta kurwą jest w ludzkiej naturze)