[serial] Przylądek Strachu 2026
Moderatorzy: gogi, con shonery
-
masz_szluge_
[serial] Przylądek Strachu 2026
Poki co 2 odcinki, ale serial petarda w chuj. filmu nie ogldalem, ale serial tooop
- Rozpierdalator
Re: [serial] Przylądek Strachu 2026
Ja to oglądam i dla mnie trochę te postacie się zachowują jakby wszyscy byli srogo niedojebani, ale rozumiem że to na podstawie książki i fajnie nakręcone to dokończę
Potencjał spory, ale mam wrażenie, że całość zbyt mocno rozwleczona. Bardem i muzyka trzymają serial, za to ta rodzinka prawników wkurwiająca mocno.
- Haczapurjan
O kurwa, Javier Bardem 
Film jest zajebisty ale to pięknie pokazuje jakie seriale są spierdolone xD tę samą historię da się opowiedzieć w bardziej interesujący, trzymający w napięciu sposób w 2h, bo nie trzeba przez X odcinków skupiać się na relacjach towarzyskich i uczuciowych między bohaterami, bo to zazwyczaj robi zawartość każdego serialu
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
-
masz_szluge_
ja sie jaram w chuj, kazdy odcinek to uczta
Oglądając ten serial mam wrażenie, że każdy z bohaterów jest na jakiejś grubej piździe typu tajfunu i w swoim mniemaniu robi wszystko tylko, żeby inni nie poznali.

Spoiler

Spoiler

I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
nic dodać, nic ująćyaml pisze: ↑16 lip 2026, 12:45 Film jest zajebisty ale to pięknie pokazuje jakie seriale są spierdolone xD tę samą historię da się opowiedzieć w bardziej interesujący, trzymający w napięciu sposób w 2h, bo nie trzeba przez X odcinków skupiać się na relacjach towarzyskich i uczuciowych między bohaterami, bo to zazwyczaj robi zawartość każdego serialu
tu pewnie już nic nie ma wspólnego z książką poza tym jak się nazywa bohatera grany przez bardemaRozpierdalator pisze: ↑16 lip 2026, 11:06 Ja to oglądam i dla mnie trochę te postacie się zachowują jakby wszyscy byli srogo niedojebani, ale rozumiem że to na podstawie książki i fajnie nakręcone to dokończę
- Haczapurjan
Dobra, jestem na bieżąco z odcinkami.
Akcja w końcu się zagęszcza, bo te character arcs w pewnym momencie zaczęły być nużące
Akcja w końcu się zagęszcza, bo te character arcs w pewnym momencie zaczęły być nużące
- Haczapurjan
Obejrzałem wczoraj season finale
Spoiler
Nie widziałem nigdy oryginalnego filmu, nie czytałem też książki, więc generalnie na początku byłem nastrojony optymistycznie, ale później w sumie zrobiło się z tego takie generic light thriller gówno, do bólu przewidywalne.
Na duży minus postacie przyrodniego rodzeństwa, zwłaszcza ten upośledzony synalek, ciężko się oglądało ich grę.
Tak w ostatecznym rozrachunku daje naciągane 5/10
Na duży minus postacie przyrodniego rodzeństwa, zwłaszcza ten upośledzony synalek, ciężko się oglądało ich grę.
Tak w ostatecznym rozrachunku daje naciągane 5/10
- Rozpierdalator
Też dzisiaj obejrzałem ostatni odcinek i stwierdzam że jest to gówno obesrane i nie polecam , nawet szkoda wypisywać, ale w każdym odcinku było kilka debilizmów scenariuszowych po których odechciewało się coraz bardziej
Intra do odcinków fajne tylko
Spoiler
a najlepsze to było w ostatnim, jak już Maxa tam Anna wyjaśniła, już miał być zamknięty i chuj, Max zaatakował funkcjonariusza , no AEZAKMI se kurwa wpisał
-
masz_szluge_
No co wy chłopaki ;( mnie się podobał w CHUj
Ufff dzięki, miałem ściągnięte ale nie mogłem się za to zabrać, widzę że mogę z czystym sumieniem skasowaćRozpierdalator pisze: ↑02 sie 2026, 22:55 Też dzisiaj obejrzałem ostatni odcinek i stwierdzam że jest to gówno obesrane i nie polecam , nawet szkoda wypisywać, ale w każdym odcinku było kilka debilizmów scenariuszowych po których odechciewało się coraz bardziej
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!