[serial] Przylądek Strachu 2026
Moderatorzy: gogi, con shonery
-
masz_szluge_
[serial] Przylądek Strachu 2026
Poki co 2 odcinki, ale serial petarda w chuj. filmu nie ogldalem, ale serial tooop
- Rozpierdalator
Re: [serial] Przylądek Strachu 2026
Ja to oglądam i dla mnie trochę te postacie się zachowują jakby wszyscy byli srogo niedojebani, ale rozumiem że to na podstawie książki i fajnie nakręcone to dokończę
Potencjał spory, ale mam wrażenie, że całość zbyt mocno rozwleczona. Bardem i muzyka trzymają serial, za to ta rodzinka prawników wkurwiająca mocno.
- Haczapurjan
O kurwa, Javier Bardem 
Film jest zajebisty ale to pięknie pokazuje jakie seriale są spierdolone xD tę samą historię da się opowiedzieć w bardziej interesujący, trzymający w napięciu sposób w 2h, bo nie trzeba przez X odcinków skupiać się na relacjach towarzyskich i uczuciowych między bohaterami, bo to zazwyczaj robi zawartość każdego serialu
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
-
masz_szluge_
ja sie jaram w chuj, kazdy odcinek to uczta
Oglądając ten serial mam wrażenie, że każdy z bohaterów jest na jakiejś grubej piździe typu tajfunu i w swoim mniemaniu robi wszystko tylko, żeby inni nie poznali.

Spoiler

Spoiler

I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
nic dodać, nic ująćyaml pisze: ↑16 lip 2026, 12:45 Film jest zajebisty ale to pięknie pokazuje jakie seriale są spierdolone xD tę samą historię da się opowiedzieć w bardziej interesujący, trzymający w napięciu sposób w 2h, bo nie trzeba przez X odcinków skupiać się na relacjach towarzyskich i uczuciowych między bohaterami, bo to zazwyczaj robi zawartość każdego serialu
tu pewnie już nic nie ma wspólnego z książką poza tym jak się nazywa bohatera grany przez bardemaRozpierdalator pisze: ↑16 lip 2026, 11:06 Ja to oglądam i dla mnie trochę te postacie się zachowują jakby wszyscy byli srogo niedojebani, ale rozumiem że to na podstawie książki i fajnie nakręcone to dokończę
- Haczapurjan
Dobra, jestem na bieżąco z odcinkami.
Akcja w końcu się zagęszcza, bo te character arcs w pewnym momencie zaczęły być nużące
Akcja w końcu się zagęszcza, bo te character arcs w pewnym momencie zaczęły być nużące