Pezet

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
gods bidness

Re: Pezet

Post autor: gods bidness »

ja jestem pezet i na wolno ładnie jeżdżę
Awatar użytkownika
BublOner

Post autor: BublOner »

ej kabel ci wypadł
dziwki basen i machanie kutasem
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Mam dla ciebie dziwko prezent
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Sionek

Post autor: Sionek »

TrifeLife pisze: 26 lip 2026, 9:33 mimo tych wszystkich Reiffeisenów w międzyczasie
Reiffeisen to akurat Małolat nawinął. Może i jest w topce, ale jakim kosztem? Pezet pod względem jakości jest cieniem samego siebie. Aż przykro się słucha, że taki kocur jak Pezet zniża się wypuszczania takich rzeczy jak Miasta Portowe, gdzie Kizo wypadł lepiej od niego.
dlugopalowski

Post autor: dlugopalowski »

Byłem wczoraj na koncercie Pezeta na Łódź Summer Festival i odniosłem wrażenie, że kawałki ze starych płyt, zwłaszcza "Ukryty w mieście krzyk" i "Gdyby miało nie być jutra" grał z autentyczną zajawą, a te najnowsze rzeczy jak chałturę którą trzeba odwalić. Do tego kilka razy wracał do "starych czasów" i wspomniał, że kiedyś nie było oczywiste, że można robić z tego sos, że wszyscy odradzali taką "karierę" i że to co teraz jest oczywiste wtedy w ogóle takie nie było. Nie wiem, miałem wrażenie, że ma spory sentyment do początku kariery i że sam jest świadomy, że teraz robi trochę skok na kasę.

A może to tylko moja projekcja i Pawełek raz gada pierdoły, które trafiają do takich jak ja fanów Klasycznej czy Poważnej, a za innym do laseczek od tiktokowych wirali i każde z nas myśli, że go rozumiemy a on się cieszy, że w ten sposób ma najbardziej szeroki fanbase w tym kraju.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Sprzedał dupę duszę po prostu i już po wsze czasy będzie robić gówno dla Zuź i Julek na psychologii.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

oczywiście, że tak. Zwęszył temat , co grać , jak włoski farbować i jakie pedalskie fatałaszki zakładać. Idealnie się wkomponował w klimat tych synów cweli typu oki, mata, otsochodzi, bedoes i reszty ścierwa. Śmiało się może nazywać pradziadkiem tego gówna
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

nieee on nie jest taki!!!
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
gods bidness

Od zawsze latał za trendami, gonił co modne.

Trzeba mu jednak przyznać, że disco polo jak Skolim jednak jeszcze nie śpiewał.
starydobryhiphop

Post autor: starydobryhiphop »

byle tylko nam nie wmawiał, że tak powinno być że to jest git. Tak jak z każdego pracą - gonienie niektórych rzeczy w grubszej rozkminie urąga, ale trzeba z czegoś żyć (pytanie drugie, czy to już nie jest ponad korek z pazerności, ale to już do innej kminy)
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!
Awatar użytkownika
Mizter

Post autor: Mizter »

powyższe krótkie formaty wideo były zapowiedzią singla który wyszedł dziś o północy, o 15 klip

Dodano po 30 sekundach:
chuj wie czy to zapowiedź jakiejś płyty czy po prostu nowy track pod rolki i tiktoka nie wiem
🌴 boze chroń Króla Latino 🌴

#freefromage
starydobryhiphop

Post autor: starydobryhiphop »

Chyba niepotrzebnie przywiązujemy się do konwencji płyty (choć ja ja lubię) bo na dłuższą metę chyba już mało potrzebna - nie wiem w sumie temat na osobny temat
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!
Połas

Post autor: Połas »

Pezet - Bez nas nie zaczną
Obrazek
Awatar użytkownika
Mizter

Post autor: Mizter »

fajny całkiem ten teledysk pezet nawet przypomniał sobie jak się rapuje jeżeli przypomni sobie jeszcze jak pisać teksty coś mu się przestawi w głowie i stwierdzi ze nie chce już robić takiej taniej sieczki to może cos jeszcze do emerytury wyda akceptowalnego
🌴 boze chroń Króla Latino 🌴

#freefromage
Awatar użytkownika
gods bidness

Ja kurwa nie rozumiem tej mody Pezeta na jakieś techno garage 2 step bity, czy chuj wie co to jest.
Awatar użytkownika
BublOner

Post autor: BublOner »

marmolad_k2 pisze: 27 lip 2026, 23:01 już po wsze czasy będzie robić gówno dla Zuź i Julek na psychologii.
kurwa znam dwie klientki które tak się nazywają, są siostrami i słuchają pezeta. idealne podsumowanie pizdopłaczka
dziwki basen i machanie kutasem
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

pierwszy, dobry numer od dawna, chociaż dalej te same ubogie, przeruchane teksty po raz setny nawinięte
Awatar użytkownika
Sionek

Post autor: Sionek »

Nie siadło mi
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Mi też nie. Raz wystarczy i nie wrócę.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji