Pezet
- gods bidness
Re: Pezet
ja jestem pezet i na wolno ładnie jeżdżę
Reiffeisen to akurat Małolat nawinął. Może i jest w topce, ale jakim kosztem? Pezet pod względem jakości jest cieniem samego siebie. Aż przykro się słucha, że taki kocur jak Pezet zniża się wypuszczania takich rzeczy jak Miasta Portowe, gdzie Kizo wypadł lepiej od niego.
-
dlugopalowski
Byłem wczoraj na koncercie Pezeta na Łódź Summer Festival i odniosłem wrażenie, że kawałki ze starych płyt, zwłaszcza "Ukryty w mieście krzyk" i "Gdyby miało nie być jutra" grał z autentyczną zajawą, a te najnowsze rzeczy jak chałturę którą trzeba odwalić. Do tego kilka razy wracał do "starych czasów" i wspomniał, że kiedyś nie było oczywiste, że można robić z tego sos, że wszyscy odradzali taką "karierę" i że to co teraz jest oczywiste wtedy w ogóle takie nie było. Nie wiem, miałem wrażenie, że ma spory sentyment do początku kariery i że sam jest świadomy, że teraz robi trochę skok na kasę.
A może to tylko moja projekcja i Pawełek raz gada pierdoły, które trafiają do takich jak ja fanów Klasycznej czy Poważnej, a za innym do laseczek od tiktokowych wirali i każde z nas myśli, że go rozumiemy a on się cieszy, że w ten sposób ma najbardziej szeroki fanbase w tym kraju.
A może to tylko moja projekcja i Pawełek raz gada pierdoły, które trafiają do takich jak ja fanów Klasycznej czy Poważnej, a za innym do laseczek od tiktokowych wirali i każde z nas myśli, że go rozumiemy a on się cieszy, że w ten sposób ma najbardziej szeroki fanbase w tym kraju.
- marmolad_k2
oczywiście, że tak. Zwęszył temat , co grać , jak włoski farbować i jakie pedalskie fatałaszki zakładać. Idealnie się wkomponował w klimat tych synów cweli typu oki, mata, otsochodzi, bedoes i reszty ścierwa. Śmiało się może nazywać pradziadkiem tego gówna
- gods bidness
Od zawsze latał za trendami, gonił co modne.
Trzeba mu jednak przyznać, że disco polo jak Skolim jednak jeszcze nie śpiewał.
Trzeba mu jednak przyznać, że disco polo jak Skolim jednak jeszcze nie śpiewał.
-
starydobryhiphop
byle tylko nam nie wmawiał, że tak powinno być że to jest git. Tak jak z każdego pracą - gonienie niektórych rzeczy w grubszej rozkminie urąga, ale trzeba z czegoś żyć (pytanie drugie, czy to już nie jest ponad korek z pazerności, ale to już do innej kminy)
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!
powyższe krótkie formaty wideo były zapowiedzią singla który wyszedł dziś o północy, o 15 klip
Dodano po 30 sekundach:
chuj wie czy to zapowiedź jakiejś płyty czy po prostu nowy track pod rolki i tiktoka nie wiem
Dodano po 30 sekundach:
chuj wie czy to zapowiedź jakiejś płyty czy po prostu nowy track pod rolki i tiktoka nie wiem
#freefromage
-
starydobryhiphop
Chyba niepotrzebnie przywiązujemy się do konwencji płyty (choć ja ja lubię) bo na dłuższą metę chyba już mało potrzebna - nie wiem w sumie temat na osobny temat
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!
fajny całkiem ten teledysk pezet nawet przypomniał sobie jak się rapuje jeżeli przypomni sobie jeszcze jak pisać teksty coś mu się przestawi w głowie i stwierdzi ze nie chce już robić takiej taniej sieczki to może cos jeszcze do emerytury wyda akceptowalnego
#freefromage
- gods bidness
Ja kurwa nie rozumiem tej mody Pezeta na jakieś techno garage 2 step bity, czy chuj wie co to jest.
kurwa znam dwie klientki które tak się nazywają, są siostrami i słuchają pezeta. idealne podsumowanie pizdopłaczkamarmolad_k2 pisze: ↑27 lip 2026, 23:01 już po wsze czasy będzie robić gówno dla Zuź i Julek na psychologii.
dziwki basen i machanie kutasem