Powiem Wam, że strasznie nurtuje mnie o chuj mu w tym wszystkim chodzi. ale nic nie rozumiem. Cały czas opowiada jaki to straszny czas przeżył, z jakiego ciężkiego miejsca wyszedł, jak dobrze że już jest lepiej niż było, bo było tak źle, jakieś zapowiedzi zapowiedzi, jakieś freestyle, które nie były w planach ale jednak wyszły i niosą najważniejszy komunikat w jego życiu, ale w sumie to zapowiadają, że może coś się dowiemy jak przyjdzie czas. Kurwa, co ten chłop pierdoli?
Moja aktualna hipoteza jest taka że ktoś go zgwałcił na ćpuńskiej imprezie i rozszczepiła mu się osobowość. Chciałaby to z siebie wyrzucić, ale nie wie jak.
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
@Panuszek_Cruzoe V ma z ciebie kurwa bekę ze you still aint got a clue mimo ze w tym na maksa autentycznym semi-ekstrawertycznym i szczerzym przekazie on od 2k08 wykłada karty na stół
BOGUSŁAW LINDA
- Dobra bierz te psychotropy i wypierdalaj
PIOTR STRAMOWSKI
- Rapy? Studio? Jak ci zapierdole to ci się odechce tego bełkotania, wiesz kogo ja znam w Popkillerze? wypierdalaj
AGNIESZKA DYGANT
- Z taką krzywą mordą się jeszcze nie ruchałam
SEBASTIAN FABIJAŃSKI
-Jak znajde tego co zainstalował mu instagram to zapierdole
ANDRZEJ GRABOWSKI
- Też kiedyś nagrywałem freestyle, to co ty robisz to nie jest freestyle, zgłoś się jutro z nową zwrotką, albo cię zajebe rozumiesz? no a teraz spierdalaj
kurwa chłop przesiedział wakacje po maturze w anglii i pierdoli po tym angielsku 20 lat później, we get it bro, umiesz angielski ja pierdole, jak 90% polaków teraz
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Panuszek_Cruzoe pisze: ↑wczoraj, 21:13
Powiem Wam, że strasznie nurtuje mnie o chuj mu w tym wszystkim chodzi. ale nic nie rozumiem. Cały czas opowiada jaki to straszny czas przeżył, z jakiego ciężkiego miejsca wyszedł, jak dobrze że już jest lepiej niż było, bo było tak źle, jakieś zapowiedzi zapowiedzi, jakieś freestyle, które nie były w planach ale jednak wyszły i niosą najważniejszy komunikat w jego życiu, ale w sumie to zapowiadają, że może coś się dowiemy jak przyjdzie czas. Kurwa, co ten chłop pierdoli?
Moja aktualna hipoteza jest taka że ktoś go zgwałcił na ćpuńskiej imprezie i rozszczepiła mu się osobowość. Chciałaby to z siebie wyrzucić, ale nie wie jak.
o chuj, props dla V , dawno mnie nic tak nie zmeczylo. Rapowac jeszcze umie ale pisac to kompletnie nie. Mi to przypomina takiego ziomka co opowiada historie ktora mozna strescic w dwoch zdaniach przez 5 minut a Ty 20 sekundach juz wiesz ze nic nudniejszego nie uslyszysz dzis
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
Porównania do Mesa nie zawsze na miejscu. W przypadku landlorda on często wyraża durne myśli, ale jednak jestem w stanie zrozumieć, o co mu może chodzić i jakiś sens to może mieć (nawet jeśli żenujący). W przypadku Fałenema nie mam bladego pojęcia, o czym on pierdoli i podejrzewam, że sam się w tym gubi.
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56
tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
no V brzmi jak ktoś kto podesłał Ci zwrotkę bo sobie zaczyna przygodę z rapem, i jest w sumie jakiś tam potencjał, ale jeszcze sporo do oszlifowania pozostaje.