VNM
-
Korwin xvi
Re: VNM
Bez kitu w połowie zapierdala żurkiem
No wyzyny kreatywnosci ten vnm
Przeciez to w ogole nie brzmi
Trzeba miec szaszlyk ze łba (uszy i mozg przebite chujem) zeby sie tym zachwycac iprobowac bronic tego nieudolnego zapierdalania obok bitu z arcychujowym tekstem i jęczeniem jakby biegunka miala zdominowac flow
Przeciez to w ogole nie brzmi
Trzeba miec szaszlyk ze łba (uszy i mozg przebite chujem) zeby sie tym zachwycac iprobowac bronic tego nieudolnego zapierdalania obok bitu z arcychujowym tekstem i jęczeniem jakby biegunka miala zdominowac flow
Fajowy bit, mam słabość do takich nawet jeśli ktoś wyżej napisał że przeruchane, ale ta nawijka VNMa to "mamo zobacz jak szybko potrafię" 
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- v3sp347ine
Akurat bit jest zajebisty, ale spierdolony przez krzywodzioba. Ja nie wiem kurwa. Ten Elmo, co mu realizatorkę robi nie może mu powiedzieć "Ej, ale srake jebaną nagrałeś"? Ten pierwszy freestyle jeszcze był spoko, nieironicznie dobrze nawinięty i na fajnym bicie. Ale tutaj trzeba mieć w bani nasrane jak chuj, żeby tego bronić.
Jezus Maria, styl jak krezus
A wejdź sobie w komentarze na insta i patrz jak niewiele trzeba by zadowolić kibiców, pozdro V 

Te ostatnie wysrywy przypominają mi Przemka Fergusona co też co chwilę wstawiał jakiś kawałek i każdy kolejny gorszy. Wygląda to jak jakieś wołanie o pomoc, ostatnie tchnienie żeby coś jeszcze wydobyć z kariery może z nadzieją, że jakaś wytwórnia to usłyszy i zechce wydać płytę xD
-
starydobryhiphop
kurde już nie nadążam, coś tam mi się podobało o dziwo ostatnio nawet, a teraz kolejny pocisk dajecie po V
Dodano po 30 sekundach:
Dodano po 30 sekundach:
przemek ferguson się już nie podnióśł, czy jego kariera wróćiła na jako takie tory (choćby mocny andergrand?)TdW pisze: ↑wczoraj, 14:01 Te ostatnie wysrywy przypominają mi Przemka Fergusona co też co chwilę wstawiał jakiś kawałek i każdy kolejny gorszy. Wygląda to jak jakieś wołanie o pomoc, ostatnie tchnienie żeby coś jeszcze wydobyć z kariery może z nadzieją, że jakaś wytwórnia to usłyszy i zechce wydać płytę xD
Przemek Ferguson mimo odklejki cały czas dawał minimum poprawne rapy z fajnymi kreatywnymi gierkami słownymi i była różnica między postacią Przemka schizofrenika prywatnie a Fergusona rapera dającego bragga. VNM na trackach brzmi jak ten sam co pisze odklejone posty i przy obu zastanawiasz sie o co mu właściwie chodzistarydobryhiphop pisze: ↑wczoraj, 14:02 kurde już nie nadążam, coś tam mi się podobało o dziwo ostatnio nawet, a teraz kolejny pocisk dajecie po V
Dodano po 30 sekundach:przemek ferguson się już nie podnióśł, czy jego kariera wróćiła na jako takie tory (choćby mocny andergrand?)TdW pisze: ↑wczoraj, 14:01 Te ostatnie wysrywy przypominają mi Przemka Fergusona co też co chwilę wstawiał jakiś kawałek i każdy kolejny gorszy. Wygląda to jak jakieś wołanie o pomoc, ostatnie tchnienie żeby coś jeszcze wydobyć z kariery może z nadzieją, że jakaś wytwórnia to usłyszy i zechce wydać płytę xD
aż z ciekawości zerknąłem jeszcze raz i faktycznie pierwsze trzy posty z prośbą o wrzucenie na Spoti i propsy różnego typu, a potem już są głosy niezawodolonych, sorunia za wprowadzenie w błąd