7,6 filmweb, uwazam za uczciwa ocene. Dziwne, ze nie ma tutaj jeszcze tematu. Dzisiaj bodajze wypuszczaja 3 odcinek 3 sezonu. Poki co zajebiscie sie rozkreca.
https://www.filmweb.pl/serial/Silos-2023-10002094
[serial] Silos 2023
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [serial] Silos 2023
pierwsze dwa sezony obejrzane i mi się podobało, z trzecim poczekam chyba aż wyjda wszystkie i wtedy machnę
- Haczapurjan
Nie wiedziałem nawet, że jest temat, ale sam zrobiłem kilka dni temu binge-watching i mogę z czystym sumieniem polecić.
Mam znajomych, co byli podjarani po pierwszym sezonie, ale zaraz na początku drugiego porzucili oglądanie, bo ich zdaniem był zbyt "slow-paced" (jednocześnie ci sami ludzie jarają się "From"), ale też się pod koniec rozkręca.
Z kolei trzeci sezon dopiero cztery odcinki (jutro wychodzi piąty, a więc połowa sezonu) i oczywiście bez spoilerów, ale mogę tylko napisać, że akcja na pewno bardziej dynamiczna niż w drugim i nudy nie ma.
Ogólnie przydałoby się więcej takich seriali, gdzie motywem przewodnim jest izolacja, taka czy owaka, bo zazwyczaj można na tym zbudować dobry klimat
Mam znajomych, co byli podjarani po pierwszym sezonie, ale zaraz na początku drugiego porzucili oglądanie, bo ich zdaniem był zbyt "slow-paced" (jednocześnie ci sami ludzie jarają się "From"), ale też się pod koniec rozkręca.
Z kolei trzeci sezon dopiero cztery odcinki (jutro wychodzi piąty, a więc połowa sezonu) i oczywiście bez spoilerów, ale mogę tylko napisać, że akcja na pewno bardziej dynamiczna niż w drugim i nudy nie ma.
Ogólnie przydałoby się więcej takich seriali, gdzie motywem przewodnim jest izolacja, taka czy owaka, bo zazwyczaj można na tym zbudować dobry klimat
pierwszy sezon byl na tyle ciekawy ze przeczytalem ksiazki z tej serii zanim wyszedl drugi i juz go nawet nie ogladalem, fajna historia
Dodano po 1 minucie 9 sekundach:
Dodano po 1 minucie 9 sekundach:
mi sie wydaje ze to jest najlepszy motyw na serial, bo wszystkie takie zawsze maja potencjal (oczywiscie nie zawsze wypalaja) ale maja