Działanie moderacji - preferencje użytkowników

Dział stworzony z myślą o użytkownikach oraz ich pomysłach związanych z rozwojem strony.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
wujot
ave

Re: Działanie moderacji - preferencje użytkowników

Post autor: wujot »

przyjdzie gorszy
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Niech lud wyłoni przedstawiciela
Jest nas ze trzy dychy, nikt z nas nie ma laski
Ale mamy instynkt bandycko - chuligański
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Lud discorda oczywiście
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
dr zjeb

Jak ktoś się dał nagrać to zakaz niestety
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Dobra pamięć do wyławiania takich rzeczy jak na roczne konto ^

Jak już odhaczyliśmy nieodłączny element hehe ironicznych ;]] komentarzy, to ja ze swojej strony przypominam tylko:
SWN pisze: 19 kwie 2026, 22:09 A że większość osób z moderacji nie jest zadeklarowaną prawicą - zapewniam że w minimum kilku ostatnich odświeżeniach składu proponowałem stołek ewidentnie nie-lewicującym userom i zapowiadałem w dziale moderacyjnym że chciałbym 50/50, nie będę oczywiście rzucał nickami jeśli sami nie chcą się wychylać, część uzasadniła historiami o braku zaangażowania/czasu, część prostym "niee", no i tyle. Ciężko nie być mi tu w roli tych posłanek mówiących do Zandberga, że jak chciało się inaczej rządzić, to trzeba było być w rządzie.
Plus praktycznie przed każdym ostatnim moderatorem z tego prześladującego was diskorda proponowałem funkcje komu innemu, to raz, a dwa że nie będę na wejściu odrzucał każdego kto jest na dc, żeby tylko jajca nie czuł się opresjonowany.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Tylko sie draznie jak coś, osobiscie mam to w dupie (poza pojedynczymi sytuacjami jak próby zastraszania banem niepokornych userow typu haczapurjan czy poblazliwosc dla multikont 4hometa - gdzie z dwóch z nich sie wysprzęglił niemal otwartym tekstem) i doskonale rozumiem, ze unia personalna grupy czacikowej z grupą moderacyjna jest podyktowana siłą wyższą
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Jak to moderacja przesladuje mnie?
Przecież mam prawo spamowac to, co chcę.

A tak serio to Ślizgawka jest tak luźnym miejscem że nasze "narzekanie" na kondominium czacikowo-discordowe pod żydowskim zarządem powierniczym jest ( z wyjątkami) chyba tylko dla sportu i tradycji narodowej narzekania
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

jajca pisze: 28 cze 2026, 17:46 próby zastraszania banem niepokornych userow
Przed ostatnią przerwą robiłem komuś na forum zestawienie, że "niepokorni użytkownicy" mieli w karierze mniej warnów, niż sam książę czy ART, którzy dodatkowo są - uwaga - stałymi bywalcami diskorda. Gogi rozdał więcej warnów ludziom z diskorda, niż tym spoza. Ten mit o nękaniu jakiejś grupy to, no właśnie - mit.

Zresztą no kurwa, po co daleko szukać - historycznie masz na koncie ZERO warnów, prowadząc konto-commentary do roastowania moderacji i czatu xd
jajca pisze: 28 cze 2026, 17:46 poblazliwosc dla multikont 4hometa
Sprawdziłem i te ostatnie konta nie zostały nawet wtedy zgłoszone. Napisać w offtopie bezosobowe "kiedy zbanujecie tego przygłupa??!" to jedno, ale zapewniam cię że zgłoszenie skutkujące powiadomieniem moderatorów jest skuteczniejsze i jeden bortwick spada po 3 postach, a inny po 130.
jajca pisze: 28 cze 2026, 17:46 i doskonale rozumiem, ze unia personalna grupy czacikowej z grupą moderacyjna jest podyktowana siłą wyższą
Tutaj chyba nawet nie bardzo rozumiem. Jest podyktowana faktem, że dużą część moderatorów znam zanim jeszcze powstał serwer na discordzie czy w ogóle ślizgawka, a ci których nominowałbyś prawdopodobnie już odmówili/odmówiliby.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Ja nikogo nie zgłaszam, bo jestem forumowym gitem, nawet jak ktoś jest śmieciem i jebanym cwelem a jego posting to kurwa jebana, to nawet na Ignora nie wrzucam, to tylko forum koniec końców
SWN pisze: 28 cze 2026, 19:23 Sprawdziłem i te ostatnie konta nie zostały nawet wtedy zgłoszone. Napisać w offtopie bezosobowe "kiedy zbanujecie tego przygłupa??!"
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

SWN pisze: 28 cze 2026, 19:23 Przed ostatnią przerwą robiłem komuś na forum zestawienie, że "niepokorni użytkownicy" mieli w karierze mniej warnów, niż sam książę czy ART, którzy dodatkowo są - uwaga - stałymi bywalcami diskorda. Gogi rozdał więcej warnów ludziom z diskorda, niż tym spoza. Ten mit o nękaniu jakiejś grupy to, no właśnie - mit.
Napisał członek discorda. Prawda zawsze wyjdzie na jaw, nie dajcie się zaprosić na kanał!
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

SWN pisze: 28 cze 2026, 17:26 Dobra pamięć do wyławiania takich rzeczy jak na roczne konto
I see what you did there
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
dr zjeb

:lol:
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

:rotfl:
SWN pisze: 28 cze 2026, 19:23 ci których nominowałbyś prawdopodobnie już odmówili/odmówiliby
potwierdzam, odmówiłbym
Awatar użytkownika
Lowrider
Moderator

Post autor: Lowrider »

ja robiąc samowolkę zapytałem jednego rozsądnego użytkownika (mimo że głosował na brauna) czy by nie był zainteresowany stworzeniem pluralizmu w moderacji i skwitował, że nie chce mu się użerać z prawactwem

także niestety, będziecie prześladowani przez tuskistę w skórze razemka
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Czemu temat Takiego Jednego Krzysztofa zamknięty?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Kontent został wyczerpany, nie szargajmy legendy.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

No to można po prostu w nim nie pisać i dać mu umrzeć śmiercią naturalną
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Tak, jak nikt nie pisał w temacie beefu Tede/Mes, gdy kompletnie nic się nie działo? Ślizgerzy zawsze przedobrzą z jakimś żartem.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
bylerymdorymu

Post autor: bylerymdorymu »

@Jose se dzięki za komplement. Przed spotkaniem piszesz fake info, gdzie i kiedy ma się odbyć spotkanie do stopnia gdzie bałem się już, czy to na pewno żart. Dostaliście uprzejmościowe zaproszenie wcześniej niż reszta i później dodatkową wiadomość. Nie chciałeś przyjść, no problem whatsoever, rozumiem nawet, że nie odpowiedzieliście. Ale następnego dnia zmieniasz avatar i piszesz, że to ja się obraziłem. Teraz pytasz mnie co ze spotkaniami w zamkniętym temacie. Chciałbym odpowiedzieć, żeby Cię nie zawieść, ale uznaję po prostu, że sam nie wiedziałeś, czy to sptokanie to prowo lub nie, a resztą próbujesz zamienić sytuację w żart. Na moje wychodzi, że jesteśmy kwita, bo zmieniłeś avatar jako moderator, propsy za to.

Spotkanie było legit, nikt nie przyszedł prawdopodobnie w jakiejś mierze, bo ludzie nie byli na 100% pewni, czy to nie fake. Dajcie znać, czy potrzebujecie video, gdzie przechodzę przez komentarze z forum one by one, czy przyjmujemy to wytłumaczenie wyżej plus to, że anonimowe forum ma zaletę, że nikt nie boi się wyrazić opinię, ale jednocześnie wadę, bo ludzie mogą czasem pieprzyć kompletne bzdury.

Dajcie znać, czy zależy Wam na opcji z trackiem smarki smarka. Zobaczmy jak daleko jesteśmy w stanie zajść.

Pierwszy step w moim planie to usuwamy moją ksywę z nazwy tematu, bo nie o to tu chodzi i zmieniamy nazwę po prostu na SLG. Potrzebuję od Was, żebyśmy zmienili te avatary. Wg. mnie wystarczy garstka najbardziej aktywnych użytkowników, aby ludzie zaczęli zwracać na to uwagę i skierowało ruch do tego tematu. @SWN prośba daj znać, czy technicznie istnieje możliwość zmiany skórki forum na czarno-białą na jedną dobę i ile by to kosztowało. Krytyczne jest abyśmy mieli uwagę większości forum.

Nie możemy od razu zacząć od smarka.

Gra poza samą grą jest też po to, abyśmy pokazalo rapgrze, że jesteśmyw stanie zrobić jakokolwiek prosty app. Myślę, że zanim ruszymy z playerem możemy spokojnie pierwszy numer zwyczajnie zaszyć do pobrania wewnątrz tej gry jako mp3 pobierane razem z grą bez żadnych streamingów. Tylko po to, żeby zobaczyć jak ludzie reagują na taki koncept.

Wg. mnie pikers byłby świetnym artystą na pierwszy ogień:
- propsowany na ślizgawce
- podziemny, ale dobre zasięgi
- powinien mnie kojarzyć
- powinniśmy być w stanie się z nim jakoś dogadać
- ma wielokrotne

Nie jestem w stanie zagwarantować Wam smarki smarka, ale generalnie gdybym nie brał tego projektu serio nie traciłbym na to mojego cennego czasu.

Dajcie też znać, czy w ogóle sam koncept robienia appki do muzyki ma sens. Moje założenie jest takie, że skoro spotify płaci grosze mniejszym twórcom to tworzy to niszę dla podziemnych tworców, ale takich których numery mają większą wartość dla ludzi. Wyświetlenie wyświetleniu nierówne. Możemy też pomyśleć o dodatkowych featurach. Prawdopobnie będzie tak, że puścimy track z pikersem i to nas czegoś nauczy i zainsipiruje. Pamiętajcie, nie potrzebujemy mieć wszystkich szczegółów, dopóki mamy hype i pomysł na jeden krok do przodu pomysły dopracujemy w locie.

To jest moje ostatnie podejście, nie będzie kuponów i zachęceń albo z tym ruszamy, bo się jaracie albo nie. Ideą tego projektu ma być to, że ludzie są współodpowiedzialni. Event z zerową frekwencją mimo wszystko zrealizował pewne cele:
- jeśli mówimy, że coś zrobimy to zrobimy
- ludzie (lub część) będą żałować, jeśli nie wezmą w tym udziału

Pozdro!
Ostatnio zmieniony 06 lip 2026, 0:11 przez bylerymdorymu, łącznie zmieniany 2 razy.
CEO
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333

SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156

Sociale:
https://www.youtube.com/@TakiJedenKrzysztof
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall
Zbanowany

Post autor: FruitOffTheWall »

daj ktoś bana na miecha, założyłem się z @SiNi o to że Brazylia będzie w top 3 i przegrałem, więc chcę żeby to się rozegrało honorowo
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
ODPOWIEDZ