Działanie moderacji - preferencje użytkowników
Moderator: Moderatorzy
Re: Działanie moderacji - preferencje użytkowników
przyjdzie gorszy
Niech lud wyłoni przedstawiciela
jestem magiem podpisuję się tagiem, masoni z loży modlą się do kozy
Lud discorda oczywiście
Jak ktoś się dał nagrać to zakaz niestety
jestem magiem podpisuję się tagiem, masoni z loży modlą się do kozy
Dobra pamięć do wyławiania takich rzeczy jak na roczne konto ^
Jak już odhaczyliśmy nieodłączny element hehe ironicznych ;]] komentarzy, to ja ze swojej strony przypominam tylko:
Jak już odhaczyliśmy nieodłączny element hehe ironicznych ;]] komentarzy, to ja ze swojej strony przypominam tylko:
Plus praktycznie przed każdym ostatnim moderatorem z tego prześladującego was diskorda proponowałem funkcje komu innemu, to raz, a dwa że nie będę na wejściu odrzucał każdego kto jest na dc, żeby tylko jajca nie czuł się opresjonowany.SWN pisze: ↑19 kwie 2026, 22:09 A że większość osób z moderacji nie jest zadeklarowaną prawicą - zapewniam że w minimum kilku ostatnich odświeżeniach składu proponowałem stołek ewidentnie nie-lewicującym userom i zapowiadałem w dziale moderacyjnym że chciałbym 50/50, nie będę oczywiście rzucał nickami jeśli sami nie chcą się wychylać, część uzasadniła historiami o braku zaangażowania/czasu, część prostym "niee", no i tyle. Ciężko nie być mi tu w roli tych posłanek mówiących do Zandberga, że jak chciało się inaczej rządzić, to trzeba było być w rządzie.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Tylko sie draznie jak coś, osobiscie mam to w dupie (poza pojedynczymi sytuacjami jak próby zastraszania banem niepokornych userow typu haczapurjan czy poblazliwosc dla multikont 4hometa - gdzie z dwóch z nich sie wysprzęglił niemal otwartym tekstem) i doskonale rozumiem, ze unia personalna grupy czacikowej z grupą moderacyjna jest podyktowana siłą wyższą
Jak to moderacja przesladuje mnie?
Przecież mam prawo spamowac to, co chcę.
A tak serio to Ślizgawka jest tak luźnym miejscem że nasze "narzekanie" na kondominium czacikowo-discordowe pod żydowskim zarządem powierniczym jest ( z wyjątkami) chyba tylko dla sportu i tradycji narodowej narzekania
Przecież mam prawo spamowac to, co chcę.
A tak serio to Ślizgawka jest tak luźnym miejscem że nasze "narzekanie" na kondominium czacikowo-discordowe pod żydowskim zarządem powierniczym jest ( z wyjątkami) chyba tylko dla sportu i tradycji narodowej narzekania
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Przed ostatnią przerwą robiłem komuś na forum zestawienie, że "niepokorni użytkownicy" mieli w karierze mniej warnów, niż sam książę czy ART, którzy dodatkowo są - uwaga - stałymi bywalcami diskorda. Gogi rozdał więcej warnów ludziom z diskorda, niż tym spoza. Ten mit o nękaniu jakiejś grupy to, no właśnie - mit.
Zresztą no kurwa, po co daleko szukać - historycznie masz na koncie ZERO warnów, prowadząc konto-commentary do roastowania moderacji i czatu xd
Sprawdziłem i te ostatnie konta nie zostały nawet wtedy zgłoszone. Napisać w offtopie bezosobowe "kiedy zbanujecie tego przygłupa??!" to jedno, ale zapewniam cię że zgłoszenie skutkujące powiadomieniem moderatorów jest skuteczniejsze i jeden bortwick spada po 3 postach, a inny po 130.
Tutaj chyba nawet nie bardzo rozumiem. Jest podyktowana faktem, że dużą część moderatorów znam zanim jeszcze powstał serwer na discordzie czy w ogóle ślizgawka, a ci których nominowałbyś prawdopodobnie już odmówili/odmówiliby.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Ja nikogo nie zgłaszam, bo jestem forumowym gitem, nawet jak ktoś jest śmieciem i jebanym cwelem a jego posting to kurwa jebana, to nawet na Ignora nie wrzucam, to tylko forum koniec końców
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Napisał członek discorda. Prawda zawsze wyjdzie na jaw, nie dajcie się zaprosić na kanał!SWN pisze: ↑wczoraj, 19:23 Przed ostatnią przerwą robiłem komuś na forum zestawienie, że "niepokorni użytkownicy" mieli w karierze mniej warnów, niż sam książę czy ART, którzy dodatkowo są - uwaga - stałymi bywalcami diskorda. Gogi rozdał więcej warnów ludziom z diskorda, niż tym spoza. Ten mit o nękaniu jakiejś grupy to, no właśnie - mit.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111