[konsola] Sony PlayStation
Moderator: con shonery
Re: [konsola] Sony PlayStation
jakby Xbox miał mózg to by zrobili to video co sony z dzieleniem się gra, ale tu zaraz wjedzie to samo
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- marmolad_k2
Sega wruć
80% użytkowników konsoli korzysta z cyfrowych wersji, co zrobimy 
można się przyzwyczaić
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Jedyna nadzieja ze teraz wszystkie moce przerobowe piratow pojda na zlamanie ps5 i w przyszlosci ps6 zeby im troche dopierdolic i wrocic do masowego piracenia gier jak to mialo miejsce te 25-30 lat temu.
- marmolad_k2
Przecież napisali, że robią to dla dobra konsumentów
brawo @cloud, kupujac cyfrowa wersje GTA dales impact dla Sony, zeby odjebali takie grzechy. W mysl zasady kupujac kebaba, osiedlasz araba.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
sorry moja wina
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler

- marmolad_k2
Ja kupiłem w pudełku 
oni wogle wydali przez ostatnie 15 lat jakąkolwiek dobrą gierkę? pytanie na serio
Ostatnio zmieniony 02 lip 2026, 15:29 przez baqlashan, łącznie zmieniany 1 raz.
Yakuza
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
dla mnie to sraka straszna
KFC też beke cisnęło w podobny sposob, ogolnie od chuja marek wali w Sony po tym, nawet właśnie niezwiązanych z gamingiem
I bardzo kurwa dobrze
I bardzo kurwa dobrze
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- genocidegeneral
no i co z tego, skoro na jedną taką firmę przypada milion cweli typu szaraczek, którzy nie mają z tym problemu
rozmo
Spoiler

"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
- marmolad_k2
No ale nie można mieć wyboru? Raz to, raz to? Ja np. kupuję większe gry jak TLOU, GoT, Horizon, Pragmata w pudełkach, ale już taką fifę nową kupiłem cyfrowo. Ze względu wygody właśnie, bo pomiedzy dużymi grami z doskoku fajnie jest sobie w fifkę mecz pyknąć niż płytami żonglować.
Nie może to dalej w ten sposób współistnieć? Wg Sony nie i nie będzie już w ogóle tego wyboru.
Nie wiem jak Wam ale mnie po ostatnich dniach strasznie opadł hype na to wszystko. I na GTA 6 i na PS6. Jebać to, nie wiem czy w ogóle kupię. GTA 6 pewnie lepiej pójdzie na moim sprzęcie na PC, który mam dużo lepszy niż PS5 i nie będzie to marne 30 klatek. A i jeszcze zmodować będzie można.
Nie może to dalej w ten sposób współistnieć? Wg Sony nie i nie będzie już w ogóle tego wyboru.
Nie wiem jak Wam ale mnie po ostatnich dniach strasznie opadł hype na to wszystko. I na GTA 6 i na PS6. Jebać to, nie wiem czy w ogóle kupię. GTA 6 pewnie lepiej pójdzie na moim sprzęcie na PC, który mam dużo lepszy niż PS5 i nie będzie to marne 30 klatek. A i jeszcze zmodować będzie można.
Pisarski mówi, że z tego wszystkiego teraz nintendo jest na czele, bo procentowo zaczęło wychodzić więcej gier w całości na cartach.
Chyba jednak czas kupić switcha 2.
I chyba z tego wszystkiego wybiorę się do lokalnego sklepu z grami. Hooy wi ile jeszcze pożyją.
Chyba jednak czas kupić switcha 2.
I chyba z tego wszystkiego wybiorę się do lokalnego sklepu z grami. Hooy wi ile jeszcze pożyją.
nie ma co robić z nintendo jakiegoś mesjasza bo też się skurwią, tyle, że generacje później, tak jak sony się skurwiło generacje póxniej niż xbox gdzie w 2013 też była ogromna inba o to bodaj że gra będzie przypisana do konta, (nawet sony się z tego nabijało) aż w końcu microsoft odpuścił)
Dodano po 30 sekundach:
no taka będzie przyszłość niestety, będziesz miał gówno i będziesz szczęśliwy
Dodano po 30 sekundach:
no taka będzie przyszłość niestety, będziesz miał gówno i będziesz szczęśliwy