[reality show][Netflix] Love Is Blind: Polska (2026)
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [reality show][Netflix] Love Is Blind: Polska (2026)
Psiapsi z pracy mi opowiadała, że zaraz po reunion Julia miała live na tiktoku i gadała, że nie było to pokazane przez reżyserów, ale jak byli na tej wycieczce, to ona wpadała w ataki paniki, a on ją olewał i szedł z kolegami pić browary, a ona tam cierpiała w samotności i dzwoniła do matki się skarżyć, że on ją zostawia samą i dlatego ta była taka uprzedzona do niego. Nie wiem, jak tam dokładnie to było ujęte w słowa, ale typiara ogólnie narzeka na HEJT skierowany z nią, mamę, koleżanki, więc myślę, że to taktyka obronna.
Jedyne co ja troche tlumaczy to fakt ze julia dzwonila zaryczana do niej non stop jak sie z unem sprzeczali. Srogo popierdolone
Z tym ze wyjazd do norwegii byl chyba po tej przyjebanej wizycie u cyganow?
Zbyt biały dlatego zakazany.
Z resztą Julia cały czas dostawała jakieś hot info zza kulis, cyganka prawde ci powie.
Takich typiar nie trawię, huśtawki nastrojów jak u 5 latki.
Długo myślałem, że Daria zrobi coming out jako Dariusz, pod koniec się wyrobiła, ale z początku jej make up tylko podkreślał męskość jej twarzy. Ale fakt chyba najbardziej poudkładana z nich wszystkich.
Marta niby spoko, ale układanie tarota, albo kontakty z nieżywą matką jak w Stranger Things trochę redflag.
Julita, taka okej ciumciok milfica, ale ten chłop, ewidentnie nie dla niej, Jackowi to by się przydał dobry psychiatra, A-u wkurwiało za każdym razem.
Dawid, duże dziecko, jeśli to prawda na reedit, że kiedyś tylko grał w gry i żył na pasku kasiastych modelek z insta, to w sumie wszystko wyjaśnia.
Kamil Uno Kosiniak Kamysz, on każdego zadowoli swoim luzackim podejściem.
Filip nieogar, ale on to w życiu ciężko miał.
Malika niczym kazachska Marie Kondo, zwariowałbym z taką.
Krzyś dobry ancymon.
Paulina ładna, ta Kinga też, ale w tej drugiej to od razu było słychać że szemrana jakaś.
Chyba taki był klucz, żeby dobrać ludzi po przejściach, bo bez kitu ale 90% to kurde mentalnie nie wyszło z gimbazy. Nie dziwota, że są problemy z demografią, skoro pokolenie 80/90 wybrało ścieżkę yolo między 20-30 rokiem życia, a potem się budzą że im się rodzina i stabilizacja marzą. W gratisie bagaż nieprzepracowanych problemów i jakieś inne dziwne jazdy na bani, lajf.
Ogółem 5/10, ale by oglądnąć z dziewczyną w ramach cringe fiesty to spoko.
Bez kitu ta szminka u darii o czekoladowym kolorze jako kontur ust wygladala jakby wsadzala wary w anusa albo jej wary byly jakims anusem. Przejebana stylówa.
Po obejrzeniu całości
Spoiler
Julita - pod koniec z początkowej total-sympatii jednak zaczęła mnie drażnić, początkowo myślałem że to może być wina montażu ale - wjechało też Reunion i ostatecznie ugruntował się w moich oczach vajb "wiem, ale nie powiem, ty też wiesz, a jak nie to się domyśl a w ogóle to manipulujesz kiedy opowiadasz swój punkt widzenia", który jest fest nieznośny.
Takie zachowanie powoduje, że z jednej strony czujesz że tam po drugiej stronie w głowie kotłuje się głeboka, skomplikowana osobowość, z którą już-już prawie udaje ci się złapać kontakt, jeszcze tylko jeden wysiłek i cię dopuści, ale ostatecznie takiego wała i zostajesz z poczuciem że czegoś ci może brakuje, więc nie zostaniesz łaskawie dopuszczony, ale jeszcze tyci-tyci praca nad sobą i może zasłużysz. Na dłuższą metę destruktywne w chuj.
Julia - turbo lol, na Reunion okazało się że ona się w zasadzie zachowuje z grubsza "normalnie", zupełnie inny odbiór człowieka.
Takie zachowanie powoduje, że z jednej strony czujesz że tam po drugiej stronie w głowie kotłuje się głeboka, skomplikowana osobowość, z którą już-już prawie udaje ci się złapać kontakt, jeszcze tylko jeden wysiłek i cię dopuści, ale ostatecznie takiego wała i zostajesz z poczuciem że czegoś ci może brakuje, więc nie zostaniesz łaskawie dopuszczony, ale jeszcze tyci-tyci praca nad sobą i może zasłużysz. Na dłuższą metę destruktywne w chuj.
Julia - turbo lol, na Reunion okazało się że ona się w zasadzie zachowuje z grubsza "normalnie", zupełnie inny odbiór człowieka.
Jest nas ze trzy dychy, nikt z nas nie ma laski
Ale mamy instynkt bandycko - chuligański
po co isc kurwa do takiego programu ? w dobie internetu/tinderów/roxy itd? chyba tylko dla atnecji widzów i serduszek bo nie wieże że dla siopy bo kurwa co to za pieniądz moze być...
nie czaje tych "eksperymentów społecznych", ale stary chuj jestem to mogę heh 
Hyphap! |
|
Zrobienie sobie platformy do zostania influencerem jeżeli pomogłem daj łapkę w górę
- ConeyIsland
Nie do końca na temat, ale wydaje mi się że nie ma sensu zakładać osobnego. W każdym razie - obejrzałem edycję szwedzką i dobre ufoludy, warto przelecieć
Jest nas ze trzy dychy, nikt z nas nie ma laski
Jakbył był w kabinie to bym chyba Kingę wybrał, bo po głosie wydała mi się najciekawsza.
Świetna barwa głosu i talent aktorki.
Na drugim miejscu Marta, w miarę spoko po głosie i wypowiedziach.
Jako trzecia Julita od biedy.
Daria taka se.
Julia po samym głosie i wypowiedziach by mnie odrzuciła, Malika też, ale raczej to, że to dość sowiecka kobieta.
Z facetów chyba tylko Filip spoko, reszta dziwaki bez obycia, a mój imiennik najgorszy.
Dodano po 17 minutach 42 sekundach:
Ja rozumiem, że są różne przypadki, ale wątpie by nie było przed tym jakiś sygnałów.
Po prostu jak jakaś kobieta nie widzi lub nie wyczuwa, że u bliskich jest coś nie tak lub nie chce bo ją to nieobchodzi to jest to dla mnie red flag.
Świetna barwa głosu i talent aktorki.
Na drugim miejscu Marta, w miarę spoko po głosie i wypowiedziach.
Jako trzecia Julita od biedy.
Daria taka se.
Julia po samym głosie i wypowiedziach by mnie odrzuciła, Malika też, ale raczej to, że to dość sowiecka kobieta.
Z facetów chyba tylko Filip spoko, reszta dziwaki bez obycia, a mój imiennik najgorszy.
Dodano po 17 minutach 42 sekundach:
No nie wiem czy taka spoko jak zrobiła sobie dziecko z typem, który po tym jak się z Nią ożenił potem popełnil samobójstwo.
Ja rozumiem, że są różne przypadki, ale wątpie by nie było przed tym jakiś sygnałów.
Po prostu jak jakaś kobieta nie widzi lub nie wyczuwa, że u bliskich jest coś nie tak lub nie chce bo ją to nieobchodzi to jest to dla mnie red flag.
2 lipca wystartował podcast „W ciemno”, którego gospodarzem jest Kamil „Uno”, również uczestnik pierwszej edycji programu. Pierwszym gościem został Damian, który zdecydował się opowiedzieć o kulisach zakończenia swojego małżeństwa. Do tej pory ani on, ani Marta nie komentowali wprost, czy nadal są razem. Choć pojawiało się coraz więcej sygnałów świadczących o kryzysie, para unikała jednoznacznych deklaracji. Teraz nie ma już wątpliwości – ich związek dobiegł końca.
Jednym z najmocniejszych momentów rozmowy były słowa Damiana, który przyznał, że emisja programu miała ogromny wpływ na ich relację, a hejt był niemal wyniszczający. „Gdyby nie premiera tego programu, bylibyśmy razem” – powiedział.
Uczestnik w rozmowie podjął szereg kwestii i zaznaczył, że przedstawia wyłącznie swoją perspektywę. Jak wyjaśnił, samo uczucie nie wystarczyło, by utrzymać małżeństwo. Według niego fundament ich związku od początku nie był wystarczająco stabilny. Mimo silnej chemii z czasem oboje doszli do wniosku, że nie są do siebie tak dobrze dopasowani, jak początkowo sądzili.
Próbowali ratować małżeństwo. Korzystali nawet z terapii
Damian ujawnił, że razem z Martą podjęli próbę ratowania związku i zdecydowali się na terapię. Ostatecznie nie udało się jednak odbudować relacji.
Kurwa niemożliwe
- ConeyIsland
już minęło w huj czasu od tego programu, kogo ci ludzie teraz obchodzą, może jeszcze niech zippy nieogar, boroń i ten trzeci wąsacz z hiphopowego show netflixa założą swój podcast, też będą na czasie
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)