[reality show][Netflix] Love Is Blind: Polska (2026)
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [reality show][Netflix] Love Is Blind: Polska (2026)
Psiapsi z pracy mi opowiadała, że zaraz po reunion Julia miała live na tiktoku i gadała, że nie było to pokazane przez reżyserów, ale jak byli na tej wycieczce, to ona wpadała w ataki paniki, a on ją olewał i szedł z kolegami pić browary, a ona tam cierpiała w samotności i dzwoniła do matki się skarżyć, że on ją zostawia samą i dlatego ta była taka uprzedzona do niego. Nie wiem, jak tam dokładnie to było ujęte w słowa, ale typiara ogólnie narzeka na HEJT skierowany z nią, mamę, koleżanki, więc myślę, że to taktyka obronna.
Jedyne co ja troche tlumaczy to fakt ze julia dzwonila zaryczana do niej non stop jak sie z unem sprzeczali. Srogo popierdolone
Z tym ze wyjazd do norwegii byl chyba po tej przyjebanej wizycie u cyganow?
Zbyt biały dlatego zakazany.
Z resztą Julia cały czas dostawała jakieś hot info zza kulis, cyganka prawde ci powie.
Takich typiar nie trawię, huśtawki nastrojów jak u 5 latki.
Długo myślałem, że Daria zrobi coming out jako Dariusz, pod koniec się wyrobiła, ale z początku jej make up tylko podkreślał męskość jej twarzy. Ale fakt chyba najbardziej poudkładana z nich wszystkich.
Marta niby spoko, ale układanie tarota, albo kontakty z nieżywą matką jak w Stranger Things trochę redflag.
Julita, taka okej ciumciok milfica, ale ten chłop, ewidentnie nie dla niej, Jackowi to by się przydał dobry psychiatra, A-u wkurwiało za każdym razem.
Dawid, duże dziecko, jeśli to prawda na reedit, że kiedyś tylko grał w gry i żył na pasku kasiastych modelek z insta, to w sumie wszystko wyjaśnia.
Kamil Uno Kosiniak Kamysz, on każdego zadowoli swoim luzackim podejściem.
Filip nieogar, ale on to w życiu ciężko miał.
Malika niczym kazachska Marie Kondo, zwariowałbym z taką.
Krzyś dobry ancymon.
Paulina ładna, ta Kinga też, ale w tej drugiej to od razu było słychać że szemrana jakaś.
Chyba taki był klucz, żeby dobrać ludzi po przejściach, bo bez kitu ale 90% to kurde mentalnie nie wyszło z gimbazy. Nie dziwota, że są problemy z demografią, skoro pokolenie 80/90 wybrało ścieżkę yolo między 20-30 rokiem życia, a potem się budzą że im się rodzina i stabilizacja marzą. W gratisie bagaż nieprzepracowanych problemów i jakieś inne dziwne jazdy na bani, lajf.
Ogółem 5/10, ale by oglądnąć z dziewczyną w ramach cringe fiesty to spoko.
Bez kitu ta szminka u darii o czekoladowym kolorze jako kontur ust wygladala jakby wsadzala wary w anusa albo jej wary byly jakims anusem. Przejebana stylówa.
Po obejrzeniu całości
Spoiler
Julita - pod koniec z początkowej total-sympatii jednak zaczęła mnie drażnić, początkowo myślałem że to może być wina montażu ale - wjechało też Reunion i ostatecznie ugruntował się w moich oczach vajb "wiem, ale nie powiem, ty też wiesz, a jak nie to się domyśl a w ogóle to manipulujesz kiedy opowiadasz swój punkt widzenia", który jest fest nieznośny.
Takie zachowanie powoduje, że z jednej strony czujesz że tam po drugiej stronie w głowie kotłuje się głeboka, skomplikowana osobowość, z którą już-już prawie udaje ci się złapać kontakt, jeszcze tylko jeden wysiłek i cię dopuści, ale ostatecznie takiego wała i zostajesz z poczuciem że czegoś ci może brakuje, więc nie zostaniesz łaskawie dopuszczony, ale jeszcze tyci-tyci praca nad sobą i może zasłużysz. Na dłuższą metę destruktywne w chuj.
Julia - turbo lol, na Reunion okazało się że ona się w zasadzie zachowuje z grubsza "normalnie", zupełnie inny odbiór człowieka.
Takie zachowanie powoduje, że z jednej strony czujesz że tam po drugiej stronie w głowie kotłuje się głeboka, skomplikowana osobowość, z którą już-już prawie udaje ci się złapać kontakt, jeszcze tylko jeden wysiłek i cię dopuści, ale ostatecznie takiego wała i zostajesz z poczuciem że czegoś ci może brakuje, więc nie zostaniesz łaskawie dopuszczony, ale jeszcze tyci-tyci praca nad sobą i może zasłużysz. Na dłuższą metę destruktywne w chuj.
Julia - turbo lol, na Reunion okazało się że ona się w zasadzie zachowuje z grubsza "normalnie", zupełnie inny odbiór człowieka.
you know the O.P.P.
po co isc kurwa do takiego programu ? w dobie internetu/tinderów/roxy itd? chyba tylko dla atnecji widzów i serduszek bo nie wieże że dla siopy bo kurwa co to za pieniądz moze być...
nie czaje tych "eksperymentów społecznych", ale stary chuj jestem to mogę heh 
Hyphap! |
|
Zrobienie sobie platformy do zostania influencerem jeżeli pomogłem daj łapkę w górę
- ConeyIsland
Nie do końca na temat, ale wydaje mi się że nie ma sensu zakładać osobnego. W każdym razie - obejrzałem edycję szwedzką i dobre ufoludy, warto przelecieć
you know the O.P.P.