Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
- bylerymdorymu
Re: Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
Tetris faktycznie dobre podwójne, ale trochę go pominąłem, bo jednak odrobinę zbyt "grzeczny" styl dla mnie.
Mesa propsowałem i za jakość rymów, i cytowałem podwójne, i też uważam, że potrafił rzucić dobry punch, ale nie uwzględniałem go w tym zestawieniu, bo nie miał ich jednak aż takiego natężenia.
Mesa propsowałem i za jakość rymów, i cytowałem podwójne, i też uważam, że potrafił rzucić dobry punch, ale nie uwzględniałem go w tym zestawieniu, bo nie miał ich jednak aż takiego natężenia.
CEO
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
Sociale:
https://www.youtube.com/@TakiJedenKrzysztof
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
Sociale:
https://www.youtube.com/@TakiJedenKrzysztof
+1. Bonson robi to zajebiście, ale przy tym jest taki monotematyczny, że się powtarzają te zbitki już.gods bidness pisze: ↑dzisiaj, 11:36 Dla mnie dobry podwójny jest wtedy, gdy po pierwszym wersie jeszcze nie wiem, że w drugim będzie do niego podwójny rym. Zwykle od razu po pierwszym wersie i jego przeakcentowaniu od razu słychać do czego to wszystko zmierza i tak tu się żyje, w tym kraju siermiężnego rapu.
IMO Biak teraz turbo zajebiście składa z zachowaniem stylu i treści na wysokim poziomie
Bonson nampewno jest rekordzista jesli chodzi o "poszlo w pizdu/w pizdu"
Kiedys 3-4 jego plyty naraz sobie puscilem i non stop tym napierdalal cos jak jebanie vnma. Bo dla vnm wiele rzeczy jest jebanych np. "Jak jebany simmon amman", "jebana gra" "jebany copperfield" , "jebany swag" "kleptoman jebany", "jebany upal" i milion innych.
Kiedys 3-4 jego plyty naraz sobie puscilem i non stop tym napierdalal cos jak jebanie vnma. Bo dla vnm wiele rzeczy jest jebanych np. "Jak jebany simmon amman", "jebana gra" "jebany copperfield" , "jebany swag" "kleptoman jebany", "jebany upal" i milion innych.
- igorzastyy
- SuperRapMaster
Napisałeś, że śledzisz forum od 2005. Zakładając, że wtedy miałeś co najmniej 13 lat, teraz masz co najmniej 34, czyli co najmniej 2x tyle, co przeciętny słuchacz rapu xD
Definicja hibhobu Ameryka A.D. 1988-1998, ze szczególnym uwzględnieniem ATCQ.
Dodano po 20 minutach 50 sekundach:
Dodam, że nie należę do osób jebiących Eripa, bo gość miał skillsy, ale nie widzę powodów, żeby przywracać mu status bożka, wystarczy żebyśmy przestali go jebać.
- igorzastyy
Oby się dowiedział i po tym jak odebrał trzy złote medale Małyszowi, teraz odebrał rower Romet i konsole raperowi VNM
Najwyżej będzie literował braggadacio w sądzie
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął