Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
igorzastyy

Re: Transfery

Post autor: igorzastyy »

Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Jako że trochę wyszło o tym, że Arsenal dalej próbuje w Alvareza i oferują wymianę Gyokeres + siano (coś widziałem 60 mln?) bo Atleti podobno zainteresowane Gyo to wyszła MASA zjebów w fanbazie, że Gyokeres lepszy. Chciałbym np. uż. @gambler powiedzieć, że nie utożsamiam się z tymi popierdoleńcami zaślepionymi sympatią do zawodników, taki deal wziąłbym z pocałowaniem ręki

Ofc nie ma na to szans, ale jeszcze chwila i mnie pojebie jak przeczytam, że Gyokeres lepszy gdzieś
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Chelsea przebija w 24h tygodniowe negocjacje interu i powija Palestre, gratulacje dla kibicow The Blues bo kozaka z ogromnym potencjalem zgarniacie
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Właśnie miałem pytać czy dobry łon i jak on gra? Bo trochę nie wiem czy będzie pśo czy wahadło czy James wejdzie na środek pola wtedy? Co on potrafi @Prez @Bisclavret?

Kolejny młody czyli idziemy dalej tą drogą
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

on chyba bardziej prawe wahadło, ale jest obunożny, więc lewe też obskoczy - chciał go Xabi, on Xabiego - nic więcej nie jest potrzebne

czyli mamy potwierdzenie 3 z tyłu od xabiego

ponoć tera Malo Gusto do City xD

a Chelsea chce Lacroixa na ŚO [opcjonalnie Ramona z Como]
Obrazek
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Cz4rny1337 pisze: 23 cze 2026, 22:50 czyli mamy potwierdzenie 3 z tyłu od xabiego
to wtedy James gdzie? wahadło, rcb?

jak nie jest rozjebany ofc
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Bardzo dobry, w mocno przeciętnym Cagliari regularnie się wyróżniał, solidny w defensywie z dużym ciągiem na bramke, silny, zadziorny, dobrze ułożona noga, wybiegany, no kawał grajka, szkoda ze opuszcza Włochy ale no to była kwestia czasu niestety, chociaż myślałem ze z rok jeszcze pogra albo wracając do Atalanty, albo w interze
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Dobry zawodnik, tu wyżej już wszystko zostało napisane, lampka jest taka że dobry po jednym sezonie w drużynie bez presji. Ogólnie kompromitacja Interu i całej włoskiej piłki że nawet chcąc zatrzymać takiego zawodnika w lidze i teoretycznie mając ku temu możliwości - bo przecież kluby były dogadane, zawodnik był dogadany - przychodzi ktoś z Anglii, sypie Atalancie dychę więcej, zawodnikowi drugie tyle (5 netto czyli na "angielskie" 10 brutto?) i w 24h sobie go bierze. A jak sobie te włoskie talenty radzą później w Anglii to już wszyscy wiemy, później Pikachu face że kolejny mundial bez makaroniarzy. Jeszcze żeby chłop robił jakiś przeskok sportowy a on przecież nawet nie będzie w LM grał.

Druga strona medalu jest taka, że jak Inter negocjował Palestrę to w międzyczasie na rynku pojawiła się możliwość ściągnięcia Nico Paza który był traktowany jako nierealny, a który chyba jednak przydałby się trochę bardziej. Jeśli uda się go sprowadzić to Inter chyba nawet na plus wyjdzie na tej akcji. Ale się nie uda xD
zuperhero

Post autor: zuperhero »

palestra spoko zawodnik ale imo przehajpowany i trochę za niego przepłacają, strzelam że za dwa lata wróci do serie a jako flop transferowy z pl
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

xabi robi z niego kozaka jak z frimponga
Obrazek
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

No też myślę że tak może być i gdyby cena od początku wynosiła 60mln to Inter nawet nie próbowałby podejmować rozmów, to jest w kurwę za dużo za piłkarza po jednym dobrym sezonie gdzieś na Sardynii, zero doświadczenia w pucharach, zero doświadczenia w dużym klubie, już te 45 + 5 było z perspektywy włoskiego rynku na granicy zdrowego rozsądku. Perspektywa angielska jest inna, jak kupujesz mudryka za 70 milionów to tak naprawdę znaczy że dowolnego flopa za dowolone pieniądze możesz sobie wziąć i najwyżej za rok se kupisz kolejnego. Finansowo to jest przepaść
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

Cz4rny1337 pisze: 24 cze 2026, 9:43 xabi robi z niego kozaka jak z frimponga
no frimpong to dojechal w pl :lol:
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.

free fromage
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

ale bez xabiego!!111
Obrazek
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Frimpong byl kozakiem u Czabjego przecie w Niemczech i zakładam, że o to chodziło czarnemu
Awatar użytkownika
ffeee

Post autor: ffeee »

spokojnie chłopaki, za Iraoli się rozkręci
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Jak za Malo Gusto wyciągną 75 mln funtów od City to siema, nara od razu. Co prawda uważam go nadal za gracza z wysokim potencjałem, który do tej pory tylko czasami go przejawiał, ale no za taki hajs to nie będzie mi go szkoda.
yaneq

Post autor: yaneq »

I takie wymiany kadrowe rozumiem. Ciekawe kogo za Enzo ogarną Czabiemu
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Maciej Rybus wraca do Polski. Jego nowym klubem będzie trzecioligowy Pelikan Łowicz

ja pierdole jaki zjazd
SLAFF

Post autor: SLAFF »

Jaki zjazd? Gość ma 37 lat, 10 lat temu był 1 sezon w dobrym klubie i odbił się od ściany.
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

bez kitu, nawet nie wiem co pan Maciej robił przez ostatnie parę lat poza przegrywaniem procesu rozwodowego, ale w piłkę to może na orliku moskiewskim kopal
ODPOWIEDZ