Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- igorzastyy
Re: Transfery
Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
Jako że trochę wyszło o tym, że Arsenal dalej próbuje w Alvareza i oferują wymianę Gyokeres + siano (coś widziałem 60 mln?) bo Atleti podobno zainteresowane Gyo to wyszła MASA zjebów w fanbazie, że Gyokeres lepszy. Chciałbym np. uż. @gambler powiedzieć, że nie utożsamiam się z tymi popierdoleńcami zaślepionymi sympatią do zawodników, taki deal wziąłbym z pocałowaniem ręki
Ofc nie ma na to szans, ale jeszcze chwila i mnie pojebie jak przeczytam, że Gyokeres lepszy gdzieś
Ofc nie ma na to szans, ale jeszcze chwila i mnie pojebie jak przeczytam, że Gyokeres lepszy gdzieś
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Chelsea przebija w 24h tygodniowe negocjacje interu i powija Palestre, gratulacje dla kibicow The Blues bo kozaka z ogromnym potencjalem zgarniacie
Właśnie miałem pytać czy dobry łon i jak on gra? Bo trochę nie wiem czy będzie pśo czy wahadło czy James wejdzie na środek pola wtedy? Co on potrafi @Prez @Bisclavret?
Kolejny młody czyli idziemy dalej tą drogą
Kolejny młody czyli idziemy dalej tą drogą
- Cz4rny1337
- Moderator
on chyba bardziej prawe wahadło, ale jest obunożny, więc lewe też obskoczy - chciał go Xabi, on Xabiego - nic więcej nie jest potrzebne
czyli mamy potwierdzenie 3 z tyłu od xabiego
ponoć tera Malo Gusto do City xD
a Chelsea chce Lacroixa na ŚO [opcjonalnie Ramona z Como]
czyli mamy potwierdzenie 3 z tyłu od xabiego
ponoć tera Malo Gusto do City xD
a Chelsea chce Lacroixa na ŚO [opcjonalnie Ramona z Como]

to wtedy James gdzie? wahadło, rcb?
jak nie jest rozjebany ofc
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Bardzo dobry, w mocno przeciętnym Cagliari regularnie się wyróżniał, solidny w defensywie z dużym ciągiem na bramke, silny, zadziorny, dobrze ułożona noga, wybiegany, no kawał grajka, szkoda ze opuszcza Włochy ale no to była kwestia czasu niestety, chociaż myślałem ze z rok jeszcze pogra albo wracając do Atalanty, albo w interze
-
Bisclavret
Dobry zawodnik, tu wyżej już wszystko zostało napisane, lampka jest taka że dobry po jednym sezonie w drużynie bez presji. Ogólnie kompromitacja Interu i całej włoskiej piłki że nawet chcąc zatrzymać takiego zawodnika w lidze i teoretycznie mając ku temu możliwości - bo przecież kluby były dogadane, zawodnik był dogadany - przychodzi ktoś z Anglii, sypie Atalancie dychę więcej, zawodnikowi drugie tyle (5 netto czyli na "angielskie" 10 brutto?) i w 24h sobie go bierze. A jak sobie te włoskie talenty radzą później w Anglii to już wszyscy wiemy, później Pikachu face że kolejny mundial bez makaroniarzy. Jeszcze żeby chłop robił jakiś przeskok sportowy a on przecież nawet nie będzie w LM grał.
Druga strona medalu jest taka, że jak Inter negocjował Palestrę to w międzyczasie na rynku pojawiła się możliwość ściągnięcia Nico Paza który był traktowany jako nierealny, a który chyba jednak przydałby się trochę bardziej. Jeśli uda się go sprowadzić to Inter chyba nawet na plus wyjdzie na tej akcji. Ale się nie uda xD
Druga strona medalu jest taka, że jak Inter negocjował Palestrę to w międzyczasie na rynku pojawiła się możliwość ściągnięcia Nico Paza który był traktowany jako nierealny, a który chyba jednak przydałby się trochę bardziej. Jeśli uda się go sprowadzić to Inter chyba nawet na plus wyjdzie na tej akcji. Ale się nie uda xD
palestra spoko zawodnik ale imo przehajpowany i trochę za niego przepłacają, strzelam że za dwa lata wróci do serie a jako flop transferowy z pl
- Cz4rny1337
- Moderator
-
Bisclavret
No też myślę że tak może być i gdyby cena od początku wynosiła 60mln to Inter nawet nie próbowałby podejmować rozmów, to jest w kurwę za dużo za piłkarza po jednym dobrym sezonie gdzieś na Sardynii, zero doświadczenia w pucharach, zero doświadczenia w dużym klubie, już te 45 + 5 było z perspektywy włoskiego rynku na granicy zdrowego rozsądku. Perspektywa angielska jest inna, jak kupujesz mudryka za 70 milionów to tak naprawdę znaczy że dowolnego flopa za dowolone pieniądze możesz sobie wziąć i najwyżej za rok se kupisz kolejnego. Finansowo to jest przepaść
- rozklad_gaussa
no frimpong to dojechal w pl
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
- Cz4rny1337
- Moderator
- ConeyIsland
Frimpong byl kozakiem u Czabjego przecie w Niemczech i zakładam, że o to chodziło czarnemu
spokojnie chłopaki, za Iraoli się rozkręci
Jak za Malo Gusto wyciągną 75 mln funtów od City to siema, nara od razu. Co prawda uważam go nadal za gracza z wysokim potencjałem, który do tej pory tylko czasami go przejawiał, ale no za taki hajs to nie będzie mi go szkoda.
I takie wymiany kadrowe rozumiem. Ciekawe kogo za Enzo ogarną Czabiemu
Maciej Rybus wraca do Polski. Jego nowym klubem będzie trzecioligowy Pelikan Łowicz
ja pierdole jaki zjazd
ja pierdole jaki zjazd
Jaki zjazd? Gość ma 37 lat, 10 lat temu był 1 sezon w dobrym klubie i odbił się od ściany.
bez kitu, nawet nie wiem co pan Maciej robił przez ostatnie parę lat poza przegrywaniem procesu rozwodowego, ale w piłkę to może na orliku moskiewskim kopal