Bosski
Re: Bosski
co do koszuleczki to ta premium z gramatura duza jest dojebanym oversizem polecam smialo mozna zamawiac nic sie nie bac
Passki - Krak ultra
Katowałem dzisiaj mocno. Fentanyl, Skillshot, Najebany nutą, Freelancer. Co za numery kurwa UK łub łub. Kozaki same, jebać wartość tekstowa.
Roman po angielsku
Katowałem dzisiaj mocno. Fentanyl, Skillshot, Najebany nutą, Freelancer. Co za numery kurwa UK łub łub. Kozaki same, jebać wartość tekstowa.
Roman po angielsku
nowe
to fajne akurat, bosski pod jersey club d(-.-)b zawsze mi sie u niego podobalo to, ze napierdoli tych trackulcow na te kraki i zawsze jakis sie znajdzie co faktycznie wpada w ucho
no nie można też pominąć ważnej roli paffa w tym, chociaż szczerze, bardziej wolałem bity pierra z pierwszych kraków
przypomne klasyka z uwagi na upały
tylko pały słuchają tego rumuna
nie troluj kolego, to poważne forum a widze co wrzuciles w 'wasze tracki', pan Bosski Roman to raper z krwi i kości
nie troluje, z tym poważnym forum to weź przyhamuj bo macie 40 letnie piwniczaki temat najbardziej ruchalna raperka, a bosski to faja co próbuje wcisnąć marke JP która dawno upadła
ubrania z customuj.pl z przesadzonymi cenami, warto wydawać z 300 zeta na bluze którą sam byś zrobił za 180?
dajesz się wydoić na kase przez jakąś faje z krakowa xd
a ta firma to taka dobra?
Popek - Rucha psy
Tadek - Ma wyjebane na rząd polski koalicje i ustawy a później rapuje przy dudzie
Kali - Ojebał fanów na preorderach HUCPy na hajs i nadal nie wysłał im tych płyt
Bosski - Próbuje wydoić fanatyków firmy na hajs produkując chujowe nuty i bluzy z cenami wywalonymi w kosmos
Pomidor - Do pomidora nic nie mam bo wygląda jakby nadal chodził do zawodówki
niezły autorytet xd
a ta firma to taka dobra?
Popek - Rucha psy
Tadek - Ma wyjebane na rząd polski koalicje i ustawy a później rapuje przy dudzie
Kali - Ojebał fanów na preorderach HUCPy na hajs i nadal nie wysłał im tych płyt
Bosski - Próbuje wydoić fanatyków firmy na hajs produkując chujowe nuty i bluzy z cenami wywalonymi w kosmos
Pomidor - Do pomidora nic nie mam bo wygląda jakby nadal chodził do zawodówki
niezły autorytet xd
nic z wymienionych rzeczy nie stało się przed 2011 kiedy była ostatnia płyta firmyMFDrong pisze: ↑dzisiaj, 18:17 Popek - Rucha psy
a co do ostatniego to nie czuje sie wcale wydojony bo uwaga, sam sie zdecydowałem kupić ciuchy, kumasz