Starcie "legend" cz. 10 - Jimson vs Laikike1
Re: Starcie "legend" cz. 10 - Jimson vs Laikike1
Jimson poza gorąca ofiara i malorie same fajne piosenki ładnie zarapowane i fajna barwa głosu wygrany pojedynek z vnm featy z wieloma fajnymi raperami
Laik glider i folwark zwierzęcy chuj wie o co mu chodzi przegrana z solarem(xd to jak przegrać w piłkę z kuzynem którego nie lubisz a musisz spotkać w wakacje) pisanki(mrrau kocury) Plus projekt w którym on się wciela w Boga Bisz w Jezusa i jakiś ziomek który nie zrobi żadnego beatu w życiu
Stawiam na jimson chociaż laika też dużo słuchałem w życiu i ma sporo fajnych piosenek (z perspektywy czasu im dalej w las tym gorzej u tego kolegi)
Laik glider i folwark zwierzęcy chuj wie o co mu chodzi przegrana z solarem(xd to jak przegrać w piłkę z kuzynem którego nie lubisz a musisz spotkać w wakacje) pisanki(mrrau kocury) Plus projekt w którym on się wciela w Boga Bisz w Jezusa i jakiś ziomek który nie zrobi żadnego beatu w życiu
Stawiam na jimson chociaż laika też dużo słuchałem w życiu i ma sporo fajnych piosenek (z perspektywy czasu im dalej w las tym gorzej u tego kolegi)
Jak już coś leci z Między słowami to bardzo lubię jaki Jimson jest smooth tutaj
Spoiler
Z Laikiem polubiłem się dość późno, Milczmena lubię, siódmy Level ma jedno z moich ulubionych wejść w bit, pierwsze AF, a i też nagrał jeden z najlepszych albumów w ostatnich latach dla mnie Rzeczy Naturalne. Doceniam.
Wybór trudny, jednak stylowo zawsze bardziej pasował mi redaktor Kwiatkowski.
- igorzastyy
Na Laika głosy widmo, bo wszyscy komentujący za Jimsonem
Po prostu za Jimsonem są piśmienni
MalinowyJogurt 2
W chuja strasznie lecicie myśląc, że legacy Jimsona ma podjazd do legacy Mara
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- v3sp347ine
Ja komentuję i jestem za Laikiem. Ofc dyskografia Jima nie ma podjazdu do Mara w żadnym stopniu. Mimo, że GWPI w sercu.
Jezus Maria, styl jak krezus
Dzisiaj AF słuchałem. To jest kolejny argument za LI1.
W porownaniu do milczmena i naturalnych to af jest generycznym gownem.
U Jimsona jest ta aura magiczna. U Mara alkoholiczna co najwyzej.
Nie zebym hejtowal bo Laik props na zawsze a rzeczy byly swietne i zaluje ze mam tylko na cd.
Jednak Jimson to instytucja. W swoim peaku król królów.
Wchodzi Jims to czerwony dywan sam sie rozwija, sluzba stoi na bacznosc, gdy cos mowi to jakby niebo sie otwieralo dla slyszacych.
"Jestem krolem, raperzy moga jesc palcami"
U Jimsona jest ta aura magiczna. U Mara alkoholiczna co najwyzej.
Nie zebym hejtowal bo Laik props na zawsze a rzeczy byly swietne i zaluje ze mam tylko na cd.
Jednak Jimson to instytucja. W swoim peaku król królów.
Wchodzi Jims to czerwony dywan sam sie rozwija, sluzba stoi na bacznosc, gdy cos mowi to jakby niebo sie otwieralo dla slyszacych.
"Jestem krolem, raperzy moga jesc palcami"
- bylerymdorymu
Dokładnie tak, skoro najlepszy punchliner w PL, który jara się bardziej "hustlerskim" rapem propsuje Jimsona, który robi zupełnie inny rap i followupuje mimo niepochlebnej opinii tamtego nigdy nie przestaje go propsować to znaczy, że naprawdę jest dojebany.
Ostatnio zmieniony 21 cze 2026, 0:31 przez bylerymdorymu, łącznie zmieniany 3 razy.
CEO
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
Sociale:
https://www.youtube.com/@TakiJedenKrzysztof
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
viewtopic.php?t=13156
Sociale:
- igorzastyy
Kto jest tym najlepszym punchlinerem w Polsce?
Laikowi nie trzeba nic udowadniać to i mniej komentarzy.
Ja obok tego że grafomania Jimsona jest lepsza od Laika i że levele to gówno nie movement i każdy raper może coś takiego zrobić gdyby chciał to dodałbym jeszcze że Jimson jest wyższy.
Ja obok tego że grafomania Jimsona jest lepsza od Laika i że levele to gówno nie movement i każdy raper może coś takiego zrobić gdyby chciał to dodałbym jeszcze że Jimson jest wyższy.
kark to nie debil, mówił mi tak laik
fau en em
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- bylerymdorymu
vnm to miał beef z jimsonem 
CEO
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
viewtopic.php?t=13156
Sociale:
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
viewtopic.php?t=13156
Sociale:
I z boberem kurwa
- igorzastyy
Jimson został potraktowany z brakiem szacunku w najlepszym polskim dissie "Tylko Peja". Wprost z ksywy. Tede po Level Up 7 na Buhhu ze strachu przed Laikiem nie wymienił ksywy, tylko nazwał go poetą na emigracji. To kolejny argument świadczący o wyższości Laika.
O kurczę, obu lubię, ale gdybym miał zabrać jedną płytę na bezludną wyspę to byłaby to Ucieczka z wesołego miasteczka.
Laik zawsze u mnie miał propsy za emocje na bitach i wkurwiony Laik bardziej mnie przekonuje niż wkurwiony Jimson, nawijanie o glucie vel Smarki Smark jest po prostu niesmaczne, z drugiej strony Jimson potrafił napisać dużo bardziej subtelny tekst niż Laik.
Inna kwestia, że oboje mają dość nierówną dyskografię (arguably Jimson nawet bardziej nierówną), ale też od lat nie słucham całych płyt, więc porównując potencjalne składanki z prime numerami to Jimson > Laik jednak.
Laik zawsze u mnie miał propsy za emocje na bitach i wkurwiony Laik bardziej mnie przekonuje niż wkurwiony Jimson, nawijanie o glucie vel Smarki Smark jest po prostu niesmaczne, z drugiej strony Jimson potrafił napisać dużo bardziej subtelny tekst niż Laik.
Inna kwestia, że oboje mają dość nierówną dyskografię (arguably Jimson nawet bardziej nierówną), ale też od lat nie słucham całych płyt, więc porównując potencjalne składanki z prime numerami to Jimson > Laik jednak.
dlatego Eripe > Bedoes. Szacunek dla pana Pejaigorzastyy pisze: ↑21 cze 2026, 0:59 Jimson został potraktowany z brakiem szacunku w najlepszym polskim dissie "Tylko Peja". Wprost z ksywy
a tak serio to Jimson zaczepił Rycha w Celi Śmierci, więc nie wiem czemu się dziwicie, że poszedł za VNMem
- igorzastyy
Tu już wychodzi brak spożywania alkoholu przez Rycha i postawienie na niewłaściwego konia. Zatracił swój dawny zmysł
A rzeczywiście, nie wiedziałem o tej zaczepce. To inne światło rzuca, bo Rychu mściwy jest, jeśli oczywiście o niej wiedział, o tej zaczepce.
Ta, tak jak Tede nie słyszał dissów Rycha
- marmolad_k2

.jpg)