VNM

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
aleksy

Re: VNM

Post autor: aleksy »

Eldo wpierdala koniczynę jeden z najlepszych filmów na Youtube, prawie jak Adam Małysz po pijaku
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Awatar użytkownika
Travson

Post autor: Travson »

A takie chlebki z trawy malutkie???
phobos pisze: ten świat to symulacja na zaliczenie jakiegoś kosmicznego studenciakaxd który co roku oddaje ten sam projekt ze zmianami
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Post autor: TooMuchSmoke »

Ogólnie Eldoka jak opowiada o młodości to mam wrażenie jakby on kurwa w Batalionie Zośka latał :D Chłop się w czasie przeniósl bez kitu, chlebki z trawy ja pierdole, może przed wojną tak jadano albo podczas okupacji
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

kurwa nigdy tego nie widzialem, dziekuje :bowdown:
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Klasyk
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
kociao

Post autor: kociao »

TooMuchSmoke pisze: dzisiaj, 10:39 Mam przeczucie, że nie wyjdzie już żaden album od niego, puści jakieś smutne single, chujowo się przyjmą, wyjebią go z kolejnego apartamentu kawalerki i nawet Pani z budki od zapiekanek powie, że koniec jedzenia na krzywy ryj...
Te zapiekanki z Placu Zawiszy zostały zamknięte w ubiegłym roku więc już nawet tam go nie poratują, pozostaje sprzedaż roweru
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Awatar użytkownika
Moltisanti

Ale szlagierowy numer przypomnieliście. Jak dziś pamiętam jak przesluchiwalem ten numer po raz pierwszy i wyjebałem z beki jak wlecial refren. W sumie to mozna zrobic listę takich numerów bo z na weekend mialem dokladnie to samo i myslalem chwile czy to jakiś trolling (przy zapiekankach juz wiedziałem ze nie)
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

nie wiem dlaczego to zrobiłem, ale odpaliłem na chwilę te zapiekanki po latach i o ja jebie, toć to top 3 najchujowszych kawałków ever, synonim gejostwa level max i te śpiewanko ryja w refrenie 🤦‍♂️ już lepiej młode wilki od verby załączyć
Awatar użytkownika
Moltisanti

Do wyzej wspomnianej listy dodaje bipolar, tam chyba najbardziej zawyłem jak wlecial refren
Awatar użytkownika
scarz

Post autor: scarz »

A gdzie miejsce dla kawałka z ostatniej płyty z betonowym chujem w refrenie? Ni cholery tytułu nie pamiętam, ale niezamierzona komedia była przednia.
Awatar użytkownika
v3sp347ine

Post autor: v3sp347ine »

Ataraksja.

A mi się Zapiekanki podobają mimo wszystko. No, ale nie każdy powinien śpiewać, on szczególnie.
Jezus Maria, styl jak krezus
ODPOWIEDZ