Malik Montana
Re: Malik Montana
Gdzie on widział tych raperów chodzących po mieście z obstawą że tak go to bawi?? Nie widziałem chyba w życiu storki polskiego rapera który korzystałby z ochrony poza koncertem, a ten wozi sie jakby był rodzynkiem wyjątkiem 
- qualite_de_schizoide
@deftone sento przecież korzysta z ochrony normalnie, widać na vlogach które wrzucał ostatnio
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Tez kojarzę tylko Sentino z takich akcji, zresztą w jakims kawalku nawet o tym nawija, że jego ochrona "chroni głowy państw"
@oldschool
Skąd ta fota z dwoma dziewczynami?
Skąd ta fota z dwoma dziewczynami?
Z Wrzeciona
Spoiler
ktoś wkleił kiedyś zdjęcie klasowe Malika w temacie Back in the days
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
-
georgefloyd
Typ myśli, że mieszka w stanach albo jakieś Afryce czy chuj wie gdzie. To się nazywa zatracenie kontaktu z rzeczywistością. I najzabawniejsze jest to, że odłożył wszystkie kajdany i się w nich nie buja. W ogóle zabawne jest jak się patrzy na zachowania tych naszych bladych raperów jak bardzo chcą być murzynami i do dziś mają za złe swoim matkom, że nie puściły się z czarnym. Nawet jak zobaczycie jakieś nagrania ze studia to oni jeden do jeden jakby chcieli odegrać rolę. Już nie mówię o wtrącaniu angielskich słówek xddd. Chińskie albo rosyjskie niech wrzucają tak jak już kiedyś pisałem. Malik tak opowiadał o tym rasizmie, że jakiś przykurzony, a on bladszy od lokalnego ziemniaczka w dresach i wygląda jak bananowiec który naoglądał się murzynów w kolorowym MTV. Mamuśka mu kupiła na straganie welurowe spodnie. W sumie chuj w ten jego rasizm. Pół brudasa i syn polskiego materaca nawija że pozostawia dziury w kolanach albo żelazkiem będzie prasował mordy, a płacze że ktoś mu napisał, że oddaje się uciechom cielesnym ze zwierzynom stadną z gatunku koziorożców domowych. Wrażliwy się znalazł. Chyba zacznę wygłaszać swoje poglądy po piwnicach.
Typ się czuję jak PNL i nawija jakby mieszkał w Les Tarterêts na przedmieściach Paryża na osiedlach mieszkań socjalnych dla imigrantów (tzw. cités HLM), gdzie bez żadnych perspektyw na normalne życie, z pokolenia na pokolenie przesiaduje się całymi dniami na obdrapanych klatkach z kompanami i zatracając się w używkach walczy o przetrwanie, nie wiedząc czy dożyje się kolejnego dnia oraz czy pod wieczór nie podjedzie pod blok Police nationale.
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
też nie kumam bo interpretowałem to jako zwyklacki wers, że na blokach nie ma łatwo. tak samo jak jakieś "wyrosłem na blokach, ja sobie rade dam". niemniej takie filmiki na ktorych sie prezy jakby to wrzeciono mialo byc strefa no-go rodem z francji to zenada i tyle
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Posłuchali PNL, naoglądali się "Les Misérables (2019)", "La Haine", "Dokumenty o Seine-Saint-Denis" oraz "Athena" i potem wychodzą na Wrzeciono
Światem kręcą pieniądze
Tym razem słabiutko według mnie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Obrzydliwe wersy, chujowe brzmienie. Czyli klasyk od malika
Ten Kazior cały nie mogę go zdzierżyć.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
A nie za bardzo te przyblędy się rozbisurmanily? Jakieś Maliki Alberty Enzy kundle pierdolone, powinni w fabryce zapierdalać gdzie ich miejsce a nie kurwa jakiś hip hop, do tego 1:1 zajebany z US i Francji, zero polotu i oryginalności
A wy jeszcze przyklaskujecie
Przez was to wszystko się dzieję
A wy jeszcze przyklaskujecie
Przez was to wszystko się dzieję
Na niczym się nie znam
Wypaliła sie już trochę formuła tego Tax Free mam wrażenie
dla mnie spoko, ale z nawijania o niebezpiecznym zyciu Warszawy mam beke. To nie jest Berlin, gdzie noca bezdomny moze ci zasadzic kose pod zebro, bo chce kase na tanie wino i heroine. No i oczywiscie beka z brata Kazadi, Williama, ktoremu ktos wmowil, ze jak bedzie niewyraznie rapowal, to ludzie pomysla, ze jest z USA.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- qualite_de_schizoide
Mi też siedzi
Podobne do after który jest zajebisty
Spoko refren
Podobne do after który jest zajebisty
Spoko refren
Na zdrowie dzieciak niech kapie
- TooMuchSmoke
W ogóle zabawny paradoks - na przełomie 90/00, gdy naprawdę w Polsce było dośc niebezpiecznie, miastami rządziły gangi, jakieś strzelaniny, podpalenia lokali, porwania i nieudolna, skorumpowana psiarnia - to raperzy relacjonowali to w bardzo wyważony sposób, bez przerysowania, wręcz odwrotnie, często woleli pewne kwestie przemilczeć. Teraz jest bezpiecznie jak chyba nigdy w historii (ok wiem, że w WWA jakies gangi gruzinskie sie panoszą itd., ale to dalej namiastka tylko) to nagle kurwa probują tu Irak odgrywać xD