Ten Typ Mes

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Re: Ten Typ Mes

Post autor: oldschool »

TdW pisze: 14 cze 2026, 20:53 Chyba nie doceniasz niektórych kobiet, dadzą dupy każdemu kto ma jakikolwiek fejm, a co by nie mówić Mes jest w miarę znany
No tak jest, nie pamiętam co to była za dupa, ale opowiadała gdzieś w sieci, że znalazła się w hotelu z raperem i malarzem, którego wcześniej nawet nie znała (Żyto).

Także jak gość co mógłby grać w 40 latku bajeruje suki na bycie raperem i artystą, to co dopiero Mes.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Już pomijając zwykły skok na fame i poklask, to taki nowo poznany typ, o którym się nawet nie słyszało, ale się okazuje raperem i malarzem jest w chuj ciekawszy niż kolejny Piotrek z IT w korpo, czy Michał, kierowca zawodowy z kategorią C+E na TIRa z naczepą.
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

Ja również wierzę, że Mes dużo rucha. Pozycję społeczną do ruchania ma bardzo dobrą - artysta bez etatu i szefa, bananowiec, właściciel mieszkań. Do tego jest pewny siebie i ma wyluzowaną gadkę, która może i nam się wydawać debilna, ale kobiety nie patrzą aż tak bardzo na jej treść tylko formę. Z tego co kojarzę, to miał starszą siostrę, co też ułatwia zostanie ruchaczem w przyszłości.

No i nadal jest całkiem przystojny. To akurat mniej ważne, bo mężczyźni przeceniają ten element. Trzeba mieć naprawdę chujowy ryj, żeby to zrobiło różnicę, a on chujowego na pewno nie ma.
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Awatar użytkownika
JANPALONY

Post autor: JANPALONY »

bycie jakimkolwiek "artystą" czy nawet świrowanie niebieskiego ptaka jest dla julek z korpo dużo ciekawszym kąskiem niż kolejny normik z pracy czy tindera.

pójdzie na imprezę, tam 40 letni wydziarany gościu, który nie musi wstawać rano rozprawia jej o upadku MUUUUzyki fssst i zaprasza do siebie na słuchanie jazzu z gramofonu i rozpicie butelki wina w akompaniamencie palonego medyka. wiem co mówię ziomki.

oglądaliście Warszawiankę na hbo?
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

nie, a warto?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
JANPALONY

Post autor: JANPALONY »

całkiem spoko, ale w sumie większość wątków powielona z książki Piotra Fiedlera "Czułość" (wydanej u Sokoła) która miała powstać pod tytułem "Warszawianka" właśnie. HBO, a później Showtime, jak dobrze pamiętam, kupiło sobie do tego prawa i historię Fiedlera na potrzeby serialu przepisał Mr. Żulczyk.
Awatar użytkownika
Burr

Post autor: Burr »

Tam Natalia Sierzputowska gra bez ubrań, tyle kojarzę
Na niczym się nie znam
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Californication z Temu
AMEX, no cap, 800 score
They wonder how... how I QAP like that
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

gods bidness pisze: wczoraj, 13:00 Już pomijając zwykły skok na fame i poklask, to taki nowo poznany typ, o którym się nawet nie słyszało, ale się okazuje raperem i malarzem jest w chuj ciekawszy niż kolejny Piotrek z IT w korpo, czy Michał, kierowca zawodowy z kategorią C+E na TIRa z naczepą.
:lol:
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

za bardzo generalizujecie panowie, to że ktoś ma jakąś mało wyszukaną profesję, nie znaczy od razu, że jest nudny. Przeciez to nawet Piotruś landlord nawijał, że znał typów bez zębów, bez hajsu, co zabierali niunie do domów - „Bo to nie kwestia sławy tylko flirtu, pomyśl”
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

To kwestia zakoli.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
gods bidness

Nikt tak nie mówił, nie przejmuj się. Po prostu samo zdanie - jestem raperem i malarzem, jutro o 10 będę pił koniak - natychmiast wyrwie ze zblazowanego odrętwienia każdą niewiastę i wzbudzi ciekawość.

Oczywiście to głupie i wręcz autoagresywne, bo bliżej czy dalej znam kilku artystów i to największe życiowe mameje, ale jednak przy pierwszym poznaniu dreszczyk emocji większy niż "cześć jestem Piotrek, lubię podróże i dobrą muzę, a jutro muszę być w Grójcu towar z sadu odebrać".
Awatar użytkownika
aleksy

Ktoś z mało wyszukaną profesją też może dużo ruchać, ale łatwiej by mu było, gdyby był artystą, landlordem, warszawskim bananowcem. Nudna profesja nie oznacza od razu, że ktoś jest nudny, ale na pewno nudniejszy niż gdyby miał ciekawszą. A Mes ma niejedną cechę, dzięki której jest interesujący dla puszczalskich panienek.

Pamiętajmy też, że żeby dużo ruchać nie trzeba przekonywać do siebie wszystkich kobiet, tylko część. Na pewno znajdą się panie, które stwierdzą, że Mes jest przyjebany, ale niemało też będzie lafirynd, którym zaimponuje. I tylko one są potrzebne.
Awatar użytkownika
gods bidness

Będą też takie, które stwierdzią, że jest przyjebany, ale na chatę i tak z nim pójdą wino wypić i się poruchać, bo czemu nie.
Ostatnio zmieniony 15 cze 2026, 19:07 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
aleksy

pewnie, że tak
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

Jest gdzieś na forum temat o raperach którzy(potencjalnie) dużo ruchają?
Awatar użytkownika
Burr

Post autor: Burr »

Raport z 15.06.26:

CHRYSTE KOCHANY! CZOLO MESA JEST OGROMNE!
Na niczym się nie znam
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Rupert pisze: wczoraj, 16:15 Jest gdzieś na forum temat o raperach którzy(potencjalnie) dużo ruchają?
Tak i właśnie sie w nim znajdujesz
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

Ciekawe czy Pezet rzeczywiście tyle ruchał jak to nawijał na Rozrywkowej i nie tylko
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Ci fejmowi jak im się chciało, to na bank ruchali na potęgę. W to akurat jestem w stanie im uwierzyć.
ODPOWIEDZ