Oki

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
SiNi

Re: Oki

Post autor: SiNi »

Dawno nie widziałem tak syfiastego wydania preorderu i pomysłu na rozrzucenie tracków plus 4 CD ( puste opakowanie) w gratisie xD Nie dość, że pudełko to dramat to brawo dla inteligenta, który walnął na fizyk po 2x 4 tracki na osobnych krążkach plus dodatkowo 7 już lepiej jakby dał normalną jedną Cd ze zwyczajnym opakowaniem to by sobie człowiek na półkę postawił i normalnie posłuchał.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

podobny, mega przekminiony patent zrobił wcześniej chyba chillwagon
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Awatar użytkownika
SiNi

@Burak Ich wydanie można również zaliczyć do tych najgorszych tylko, że Ci przynajmniej poszli po rozum do głowy i wypuścili wszystko na podwójnym albumie - ogólnie takowe premiery powinny być dokładnie opisane jak wygląda opakowanie co zawiera i czym się różni od wersji standard - słuchacz przynajmniej wiedziałby co dokładnie dostaje i uniknąłby zakupu niepotrzebnego syfu. W przypadku Okiego pudło totalnie nieprzemyślane, wydanie fizyków w takiej formie, wręcz debilne, jak ktoś lubi breloczki i się z nich cieszy to ok dla mnie kolejny zbędny bzdet.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

jakby było wszystko dokładnie opisane w preorderze to mniej osób by zamówiło, patrz peleryna z aliexpress w boxie Malika Montany
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Awatar użytkownika
Slatty+

Post autor: Slatty+ »

SiNi pisze: 11 cze 2026, 15:45 4 CD ( puste opakowanie)
To 4CD będzie chyba odebrania podczas koncertu, bo pisze see you on tour
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
Awatar użytkownika
SiNi

@Burak W takim przypadku dokonałbym po prostu zwrotu, ale też nie zapłaciłbym wysokiej kwoty za jakikolwiek preorder. Oczywiście są też „fani” czy konsumenci, którzy lubują się w takich badziewiach.

@Slatty+Też o tym pomyślałam jak zobaczyłem opakowanie i jeśli ten zamysł zostanie wprowadzony, bądź jest gdzieś potwierdzony to imo mega kijowo.
Awatar użytkownika
chaya

Post autor: chaya »

cd 4 będzie na koncertach za okazaniem ARTEFAKTU :damn:
według mnie, wydanie fajnie wygląda i fajnie jest to zrobione, ALE akcja z cd4 to jakaś lipa. ale to nie pierwszy raz kiedy wykonawcy na hajs słuchaczy chcą skakać i wpierdalać im piłkę, że to zajebista akcja.

cd1-4
cd2-4
cd3-7
cd4-7

jak to jest przekminione, że mu wychodzi 4747 :sleep:
Awatar użytkownika
SiNi

@chaya Przecież to pudełko jest totalnie niepraktyczne, nawet nie ma jak postawić na półce wraz innymi cdkami no i źle się je wyciąga , a za akcję z czwartym krążkiem chuj mu do dupy. Zauważyłem, iż w empiku jest album, ale nie ma napisane ile jest tracków.
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Nowa paruwa w ofercie żabki
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Wystąpił na wczorajszym koncercie Podsiadły w Poznaniu, ale nie śpiewał tego ich wspólnego utworu, tylko jakiś inny.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
KILLIE

Post autor: KILLIE »

hejterzy, hejtujcie ale to zajebista opcja dla ludzi uwiezionych w tym miescie, zeby przezyc cos rapowego na zajawce
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Ja pierdole gorzej generycznym juz sie nie da być
Ale szanuje za przedsiębiorczość
Czyli według tępej dzidy od lodów i tuszowanych afer
Oki na równi ze Skolimem to nie raper ani artysta tylko przedsiębiorca
Najs
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
KILLIE

Post autor: KILLIE »

Coraz gorzej z nim, z tego "artefaktu" tylko pare numerow, reszta skip, nawet ciężko sluchac tego w tle
Awatar użytkownika
chaya

Post autor: chaya »

SiNi pisze: 13 cze 2026, 7:07 @chaya Przecież to pudełko jest totalnie niepraktyczne, nawet nie ma jak postawić na półce wraz innymi cdkami no i źle się je wyciąga , a za akcję z czwartym krążkiem chuj mu do dupy. Zauważyłem, iż w empiku jest album, ale nie ma napisane ile jest tracków.
To, że jest niepraktyczne to masz rację. Ja jestem z tych, którzy lubią ciekawe wydania płyt i nie ma znaczenia czy się mieści na półce czy nie. Ale tu każdy ma swoje podejście i ja dalej uważam, że wydanie - samo w sobie - jest fajne
ODPOWIEDZ