Oki
Re: Oki
Dawno nie widziałem tak syfiastego wydania preorderu i pomysłu na rozrzucenie tracków plus 4 CD ( puste opakowanie) w gratisie xD Nie dość, że pudełko to dramat to brawo dla inteligenta, który walnął na fizyk po 2x 4 tracki na osobnych krążkach plus dodatkowo 7 już lepiej jakby dał normalną jedną Cd ze zwyczajnym opakowaniem to by sobie człowiek na półkę postawił i normalnie posłuchał.
@Burak Ich wydanie można również zaliczyć do tych najgorszych tylko, że Ci przynajmniej poszli po rozum do głowy i wypuścili wszystko na podwójnym albumie - ogólnie takowe premiery powinny być dokładnie opisane jak wygląda opakowanie co zawiera i czym się różni od wersji standard - słuchacz przynajmniej wiedziałby co dokładnie dostaje i uniknąłby zakupu niepotrzebnego syfu. W przypadku Okiego pudło totalnie nieprzemyślane, wydanie fizyków w takiej formie, wręcz debilne, jak ktoś lubi breloczki i się z nich cieszy to ok dla mnie kolejny zbędny bzdet.
jakby było wszystko dokładnie opisane w preorderze to mniej osób by zamówiło, patrz peleryna z aliexpress w boxie Malika Montany
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
@Burak W takim przypadku dokonałbym po prostu zwrotu, ale też nie zapłaciłbym wysokiej kwoty za jakikolwiek preorder. Oczywiście są też „fani” czy konsumenci, którzy lubują się w takich badziewiach.
@Slatty+Też o tym pomyślałam jak zobaczyłem opakowanie i jeśli ten zamysł zostanie wprowadzony, bądź jest gdzieś potwierdzony to imo mega kijowo.
@Slatty+Też o tym pomyślałam jak zobaczyłem opakowanie i jeśli ten zamysł zostanie wprowadzony, bądź jest gdzieś potwierdzony to imo mega kijowo.
cd 4 będzie na koncertach za okazaniem ARTEFAKTU
według mnie, wydanie fajnie wygląda i fajnie jest to zrobione, ALE akcja z cd4 to jakaś lipa. ale to nie pierwszy raz kiedy wykonawcy na hajs słuchaczy chcą skakać i wpierdalać im piłkę, że to zajebista akcja.
cd1-4
cd2-4
cd3-7
cd4-7
jak to jest przekminione, że mu wychodzi 4747
według mnie, wydanie fajnie wygląda i fajnie jest to zrobione, ALE akcja z cd4 to jakaś lipa. ale to nie pierwszy raz kiedy wykonawcy na hajs słuchaczy chcą skakać i wpierdalać im piłkę, że to zajebista akcja.
cd1-4
cd2-4
cd3-7
cd4-7
jak to jest przekminione, że mu wychodzi 4747
@chaya Przecież to pudełko jest totalnie niepraktyczne, nawet nie ma jak postawić na półce wraz innymi cdkami no i źle się je wyciąga , a za akcję z czwartym krążkiem chuj mu do dupy. Zauważyłem, iż w empiku jest album, ale nie ma napisane ile jest tracków.
Wystąpił na wczorajszym koncercie Podsiadły w Poznaniu, ale nie śpiewał tego ich wspólnego utworu, tylko jakiś inny.
- oKulTywowany
Ja pierdole gorzej generycznym juz sie nie da być
Ale szanuje za przedsiębiorczość
Czyli według tępej dzidy od lodów i tuszowanych afer
Oki na równi ze Skolimem to nie raper ani artysta tylko przedsiębiorca
Najs
Ale szanuje za przedsiębiorczość
Czyli według tępej dzidy od lodów i tuszowanych afer
Oki na równi ze Skolimem to nie raper ani artysta tylko przedsiębiorca
Najs
This page is no longer available.
To, że jest niepraktyczne to masz rację. Ja jestem z tych, którzy lubią ciekawe wydania płyt i nie ma znaczenia czy się mieści na półce czy nie. Ale tu każdy ma swoje podejście i ja dalej uważam, że wydanie - samo w sobie - jest fajne