Przecież ma rację, typy w delirium nie mogą kilku dni wytrzymać.
Zkibwoy/Sez - PSIAKREW (2019)
Re: Zkibwoy - PSIAKREW (2019)
kiedy to będzie to na streamingach i czy będzie?
- sugarhill_notausgang
Ej jak mnie słyszycie dajcie to normalnie na bandcamp, tam to jest sensownie rozwiązane dla takich projektów i jak będzie to chętnie sypnę sianko.
A [mention]Miechu[/mention] nie tłumacz się tylko wrzucaj warny i za takie offtopowe posty też,
A [mention]Miechu[/mention] nie tłumacz się tylko wrzucaj warny i za takie offtopowe posty też,
- jak chce pogadać o moderacji to od tego ma inny dział.
Pytanie
Juz wcześniej było info że wysyłka poleci partiami, a tu wiadomość od czaszek sprzed 3 dni
Odpowiedź
"Pytanie"Raph pisze: ↑20 lis 2019, 14:35 Bezpłatna opcja odsłuchu już w przyszłym tygodniu na bank. Jeżeli będziemy mieć szczęście, to jeszcze w tym. Wybaczcie za problem, ale Muflona uznano za high profile artist i był problem z weryfikacją, przez co sam Muflon musiał napisać do agregatora, aby potwierdzić, że to on, co jest tak śmieszne, jak głupie.
Odpowiedź
Juz wcześniej było info że wysyłka poleci partiami, a tu wiadomość od czaszek sprzed 3 dni
Opcja jest taka: do tej pory leciało partiami. W tym tygodniu chcemy zamknąć wszystko ( oprócz łamag ze złymi adresami ). Każda wysyłka płyt konczy sie wysyłką maila że idzie do Ciebie.
Czekanko mocno na streamingi, winyl do mnie wczoraj wyszedł, ale i tak nie mam na czym go odpalić, więc mi trochę bez różnicy kiedy przyjdzie, po prostu chciałem go mieć na półce.
jest szansa na streaming przed Wigilią?
edit:
nie ogarnąłem, że w temacie przybyło kilka stron, a posta już nie mogę usunąć, sorry, wywalcie to jak możecie
Ostatnio zmieniony 23 lis 2019, 15:40 przez lll, łącznie zmieniany 2 razy.
Można jakoś posłuchac tej płyty wgl? Ma ktoś to w rarze? Jakis legalny download?
- sugarhill_notausgang
[mention]Mater[/mention] odpowiedzi na wszystkie swoje pytania znajdziesz tutaj.
Numer z Junesem lepszy niż ikona; w ikonie w ogóle nie podoba mi się bit, ale nigdy nie lubiłem takiego jęczenia z sampla w tle
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Dopiero dzisiaj zobaczyłem Ikonę, to jest to czego oczekiwałem od Zkibwoya, piękny, stylowy, brudny rap. Czekam na cały odsłuch, ta płyta będzie pięknie wjeżdżać w te pogodę 
Ten materiał tylko uświadcza mnie w przekonaniu, że skończyłem słuchać rapu w odpowiednim dla siebie momencie. Jobol = starszy brat. Zajebisty album. Długo czekałem na coś takiego.
Ten materiał jak Yhandi
Kiedy ten odsłuch w końcu?
No rzekomo ma być w tym tygodniu. 
Liczę, że wleci po północy dzisiaj 
Niestety nie ma. Ale mi się dłuży to czekanie na materiał 
Mogę potwierdzić, że udało nam się kilka dni temu potwierdzić Muflona w streamingach, więc teraz to tylko czekamy na pojawienie się tak samo jak Wy
Wybaczcie za opóźnienia, ale pierdolenie się z procedurami, w których chodzi tylko o potwierdzenie, że dany artysta jest danym artystą, to była jakaś masakra, w którą musieliśmy w końcu zaangażować Aloha Entertainment (!), gdyż nasz agregator po wiadomościach od Muflona nie chciał nam uwierzyć, że Muflon na płycie to Muflon.
Więc moje "na bank" okazało się nie na bank, ale teraz już pozostaje czekanie.
Jedna rzecz: na jednych serwisach streamingowych płyta może pojawić się szybciej niż na innych. Nie mamy na to wpływu.
Wybaczcie za opóźnienia, ale pierdolenie się z procedurami, w których chodzi tylko o potwierdzenie, że dany artysta jest danym artystą, to była jakaś masakra, w którą musieliśmy w końcu zaangażować Aloha Entertainment (!), gdyż nasz agregator po wiadomościach od Muflona nie chciał nam uwierzyć, że Muflon na płycie to Muflon.
Więc moje "na bank" okazało się nie na bank, ale teraz już pozostaje czekanie.
Jedna rzecz: na jednych serwisach streamingowych płyta może pojawić się szybciej niż na innych. Nie mamy na to wpływu.
aka anthony hotbeats / skwer represent
podbijam w juhc! Słuchając jej mam fleszbeki z truskulowych lat
Piękna to jest płyta. Pod względem muzycznym nie wiedziałem czego się spodziewać - nie znałem do tej pory gościa - żałuję, jest wybitnie. Jobikz nie mógł zawieść i nie zawiódł. Z gości tylko Junes mi nie leży ale to pewnie kwestia osłuchania z tym krążkiem. Zna ktoś okoliczności powstania ostatniego nagrania z płyty? Tam słychać młodego Zkibwoya?
Szkoda, że już nikt nie robi takiego rapu w 2k19.
Wleciało na Spotify. Ale się jaram tuż przed odłuchem.
ED: Jestem na Trr Trr i o kurwa, jakie to wszystko jest przepiękne.
ED: Jestem na Trr Trr i o kurwa, jakie to wszystko jest przepiękne.
Ostatnio zmieniony 29 lis 2019, 15:42 przez QUD, łącznie zmieniany 1 raz.
O kurwa o kurwa
jakie ja mam hasło na spoti, kurwa jebać ta apke w chuj jaki tryb losowy kurwa chce se płyty posłuchać spierdalaj apko. No ty kurwo apko jebana ja chce se po kolei przesłuchać