Zkibwoy/Sez - PSIAKREW (2019)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

dziejaszek

Re: Zkibwoy - PSIAKREW (2019)

Post autor: dziejaszek »

benqacz pisze: 22 lis 2019, 11:15 Moderatorowi woda sodowa wypływa uszami :damn:
Przecież ma rację, typy w delirium nie mogą kilku dni wytrzymać.
Awatar użytkownika
clockers

Post autor: clockers »

kiedy to będzie to na streamingach i czy będzie?
Awatar użytkownika
sugarhill_notausgang

Post autor: sugarhill_notausgang »

Ej jak mnie słyszycie dajcie to normalnie na bandcamp, tam to jest sensownie rozwiązane dla takich projektów i jak będzie to chętnie sypnę sianko.

A [mention]Miechu[/mention] nie tłumacz się tylko wrzucaj warny i za takie offtopowe posty też,
ray1902 pisze: 20 lis 2019, 16:35 moderator kasztan
- jak chce pogadać o moderacji to od tego ma inny dział.
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Pytanie
clockers pisze: 22 lis 2019, 14:32 kiedy to będzie to na streamingach i czy będzie?
Odpowiedź
Raph pisze: 20 lis 2019, 14:35 Bezpłatna opcja odsłuchu już w przyszłym tygodniu na bank. Jeżeli będziemy mieć szczęście, to jeszcze w tym. Wybaczcie za problem, ale Muflona uznano za high profile artist i był problem z weryfikacją, przez co sam Muflon musiał napisać do agregatora, aby potwierdzić, że to on, co jest tak śmieszne, jak głupie.
"Pytanie"
jabolsdz pisze: 22 lis 2019, 8:11 jak to kiedy wysyłka? ja dostałem dwa dni temu, to może napisz do nich jeśli nie masz.
Odpowiedź

Juz wcześniej było info że wysyłka poleci partiami, a tu wiadomość od czaszek sprzed 3 dni
Opcja jest taka: do tej pory leciało partiami. W tym tygodniu chcemy zamknąć wszystko ( oprócz łamag ze złymi adresami ). Każda wysyłka płyt konczy sie wysyłką maila że idzie do Ciebie.
Awatar użytkownika
xotic

Post autor: xotic »

Czekanko mocno na streamingi, winyl do mnie wczoraj wyszedł, ale i tak nie mam na czym go odpalić, więc mi trochę bez różnicy kiedy przyjdzie, po prostu chciałem go mieć na półce.
lll

Post autor: lll »

Raph pisze: 14 lis 2019, 23:03 W kwestii streamingów, proszę o chwilę cierpliwości - agregator uznał, że Muflon jest zbyt fejmowy i żeby zaakceptował wrzutkę, musimy udowodnić, że faktycznie Muflon zgodził się na udział na tej płycie :lol: Gdyby nie to, to wylądowałoby jeszcze w tym tygodniu.
jest szansa na streaming przed Wigilią?

edit:
nie ogarnąłem, że w temacie przybyło kilka stron, a posta już nie mogę usunąć, sorry, wywalcie to jak możecie
Ostatnio zmieniony 23 lis 2019, 15:40 przez lll, łącznie zmieniany 2 razy.
Mater

Post autor: Mater »

Można jakoś posłuchac tej płyty wgl? Ma ktoś to w rarze? Jakis legalny download?
Awatar użytkownika
sugarhill_notausgang

Post autor: sugarhill_notausgang »

[mention]Mater[/mention] odpowiedzi na wszystkie swoje pytania znajdziesz tutaj.
Awatar użytkownika
svnchez

Post autor: svnchez »

Numer z Junesem lepszy niż ikona; w ikonie w ogóle nie podoba mi się bit, ale nigdy nie lubiłem takiego jęczenia z sampla w tle
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Awatar użytkownika
Michass

Post autor: Michass »

Dopiero dzisiaj zobaczyłem Ikonę, to jest to czego oczekiwałem od Zkibwoya, piękny, stylowy, brudny rap. Czekam na cały odsłuch, ta płyta będzie pięknie wjeżdżać w te pogodę :bowdown:
Awatar użytkownika
wojtasnm

Post autor: wojtasnm »

Ten materiał tylko uświadcza mnie w przekonaniu, że skończyłem słuchać rapu w odpowiednim dla siebie momencie. Jobol = starszy brat. Zajebisty album. Długo czekałem na coś takiego.
Awatar użytkownika
Finn

Post autor: Finn »

Ten materiał jak Yhandi
Myller

Post autor: Myller »

Kiedy ten odsłuch w końcu?
QUD

Post autor: QUD »

No rzekomo ma być w tym tygodniu. :dunno:
Awatar użytkownika
Finn

Post autor: Finn »

Liczę, że wleci po północy dzisiaj :)
Robak

Post autor: Robak »

Niestety nie ma. Ale mi się dłuży to czekanie na materiał :(
Awatar użytkownika
Raph

Post autor: Raph »

Mogę potwierdzić, że udało nam się kilka dni temu potwierdzić Muflona w streamingach, więc teraz to tylko czekamy na pojawienie się tak samo jak Wy :cool:
Wybaczcie za opóźnienia, ale pierdolenie się z procedurami, w których chodzi tylko o potwierdzenie, że dany artysta jest danym artystą, to była jakaś masakra, w którą musieliśmy w końcu zaangażować Aloha Entertainment (!), gdyż nasz agregator po wiadomościach od Muflona nie chciał nam uwierzyć, że Muflon na płycie to Muflon.
Więc moje "na bank" okazało się nie na bank, ale teraz już pozostaje czekanie.

Jedna rzecz: na jednych serwisach streamingowych płyta może pojawić się szybciej niż na innych. Nie mamy na to wpływu.
aka anthony hotbeats / skwer represent
Awatar użytkownika
carl

Post autor: carl »

wojtasnm pisze: 25 lis 2019, 23:57 Ten materiał tylko uświadcza mnie w przekonaniu, że skończyłem słuchać rapu w odpowiednim dla siebie momencie. Jobol = starszy brat. Zajebisty album. Długo czekałem na coś takiego.
podbijam w juhc! Słuchając jej mam fleszbeki z truskulowych lat :cry:

Piękna to jest płyta. Pod względem muzycznym nie wiedziałem czego się spodziewać - nie znałem do tej pory gościa - żałuję, jest wybitnie. Jobikz nie mógł zawieść i nie zawiódł. Z gości tylko Junes mi nie leży ale to pewnie kwestia osłuchania z tym krążkiem. Zna ktoś okoliczności powstania ostatniego nagrania z płyty? Tam słychać młodego Zkibwoya?

Szkoda, że już nikt nie robi takiego rapu w 2k19.
QUD

Post autor: QUD »

Wleciało na Spotify. Ale się jaram tuż przed odłuchem. :oops:

ED: Jestem na Trr Trr i o kurwa, jakie to wszystko jest przepiękne. :bowdown:
Ostatnio zmieniony 29 lis 2019, 15:42 przez QUD, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Spenser

Post autor: Spenser »

O kurwa o kurwa :oops: jakie ja mam hasło na spoti, kurwa jebać ta apke w chuj jaki tryb losowy kurwa chce se płyty posłuchać spierdalaj apko. No ty kurwo apko jebana ja chce se po kolei przesłuchać :cry:
ODPOWIEDZ