Young Leosia
Re: Young Leosia
Różowa wielka bed bicz, a jak przyszło co do czego to poleciała pierdolić i nicować życie prywatne przed całą Polską jak typowa licealna Grażynka, co to każdy aspekt życia i związku omawia ze swoimi psiapsi, ale żenuła.
you know the O.P.P.
- TooMuchSmoke
A wiesz kto zalewa transy w tajlandii?
- igorzastyy
Chodzi o rapera, który nawinął Jestem w Tajlandii u samego Boga / Tanie żarcie i brudna woda / Idzie wariatka o długich nogach / Szkoda tylko, że ma hot-doga / Dawaj mała ja mam king-konga / Anakonda zbada cię jak sonda / Ona mówi mi, lej do środka / Patrzę na nią, głupia gąska?
Raczej nie chodzi o majora spz?
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
ta ale major spz nawinal cos takiego
igorzastyy pisze: ↑12 cze 2026, 14:58 Jestem w Tajlandii u samego Boga / Tanie żarcie i brudna woda / Idzie wariatka o długich nogach / Szkoda tylko, że ma hot-doga / Dawaj mała ja mam king-konga / Anakonda zbada cię jak sonda / Ona mówi mi, lej do środka / Patrzę na nią, głupia gąska?
ja też, i nawet uważam, że jest
a) - bardziej urocza w tym wizerunku bad bitch niż fagata
b) - jest po prostu lepszą raperką, tj bardziej autentyczną. w przypadku fagaty zawsze odnoszę wrażenie, że ona rapuje w tak zmanieryzowany sposób właśnie dlatego, że ktoś ją nauczył jak ten tekst ma zarapować. nie wiem czy tak jest, ale tak to brzmi.
tyle, że różowa mówi o jakichś koleinach losu w stylu, że "no jakoś tak wyszło że tera jest większa emancypacja więc wchodzę w to!" - nie widząc, że to właśnie tego typu fagaty i natalisy przetarły te szlaki, że tera jest to standardem. słodka leosia wchodzi na gotowe kiedy koniunktura się zmieniła.
- igorzastyy
Leosia nigdy nie wjedzie na bit z taką bad bitch stylówką jak Fagata w 5 zegarków. Dla mnie Fagata brzmi znacznie bardziej autentycznie w tej stylówce. Nawet jak Leosia sama pisze, to charyzmy do takiej nawijki nie ma. Słodki głosik słodkiej Leosi bardziej pasuje do takich grzecznych imprezówek jak Szklanki czy maksymalnie czegoś w stylu Różowych diamentów. Ale dalej to już będzie tylko nieudolną naśladowczynią pań, które to zaczęły.
Może tak być, ale chuj mnie to obchodzi w sumie, skoro tak jak tutaj Fagata Leosia nigdy nie poleci choćby jej sam wielki Sentino reference track nagrał.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Dostało się też Żabsonowi bo śmieć śmiał dyktować Leosi co robić bo znał rynek i wiedział co poleci szerzej, bez którego by pewnie nie była gdzie teraz jest
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- FruitOffTheWall
strasznie tej leosi zaczyna psycha upadac, tu niby miała być baddie, teraz wali w portki że zabsona sie bała xD
kompromitacja cwela
kompromitacja cwela
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
beka z takiego pierdolenia chuj wie o czym, "bałam się go" z ust kobiety to jednak poważne oskarżenie, więc niech powie dokładnie co takiego chujowego się wydarzyło albo zamknie japę
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Haha beka jak ona w tym wywiadzie o seksualności stara się znaleźć jakieś słowa żeby dokończyć zdanie że teraz w muzyce, a przede wszystkim kobietom pozwala się bardziej na... i sama pewnie stara się wymyśleć inne uzasadnienie niż niezobowiązujące dawanie dupy 
- igorzastyy
Dziękuję, że stworzono podcasty i wywiady. Dzięki nim wiem, że wolałbym spędzić czas na rozmowie z Karą niż z Bambi czy Leosią.
Z nią jest tak jak to ktoś ładnie ujął w temacie o Mesie: z powodu nadużywania środków psychoaktywnych w młodym wieku, zwłaszcza tony marihuany doprowadziły do nie wykształcenia kory przedczołowej i zaburzeń w procesie rozwoju mózgu. Dlatego mimo wieku nadal mentalnie jest gimbusem
masz jakis podcast/wywiad z karą? bo moge sie zalozyc ze bys wcale nie wolałigorzastyy pisze: ↑13 cze 2026, 14:14 Dziękuję, że stworzono podcasty i wywiady. Dzięki nim wiem, że wolałbym spędzić czas na rozmowie z Karą niż z Bambi czy Leosią.
- marmolad_k2
Kiedyś słuchałem jednego i chyba gadała jak normalny człowiek, a przynajmniej nie pamiętam żeby tak bełkotała.