Young Leosia
Re: Young Leosia
Myślałem, że pokazała się topless i stąd to poruszenie
Przecież nie będę słuchał takiego gowna
Przecież nie będę słuchał takiego gowna
Na niczym się nie znam
- igorzastyy
Ciekawe czy gdzieś na świecie jest jakaś raperka, której klip odpalasz a tam napierdala w zielonych włosach na tle polskiej flagi. Dojebana jest interpretacja wersu o chudej tarantuli na rapgeniusie.
-
WesolyJozek
Dlatego trzeba jeszcze więcej kobiet na uczelniach wyzszychqualite_de_schizoide pisze: ↑31 maja 2026, 8:54 Mężczyźni: piosenki o podbijaniu księżyca, rozważania o tym co jest po śmierci
Kobiety: jestem królową blowjobaSpoiler
That’s TUFF
Ja pierdole mamy katastrofe demograficzną a 90€ dziewczynek w wieku 12-16 zapewne codziennie na swoim smartfonie odpala jakieś szonisko kurwisko z przekazem dnia pt: lepiej jezdzic na kutasie niż nad jezioro z rodzina. Jak te polki mają się nie kurwic?
- marmolad_k2
Co tak drogo
mam nadzieje ze nikt takiego gowna nie sluchaqualite_de_schizoide pisze: ↑31 maja 2026, 8:54 Mężczyźni: piosenki o podbijaniu księżyca, rozważania o tym co jest po śmierci
Ja mam nadzieję ze ludzie niepiśmienni słuchają, bo inaczej skąd maja wiedzieć co jest po smierci
ale kurwienie się akurat może pomóc na katastrofę demograficznąWesolyJozek pisze: ↑01 cze 2026, 8:57Dlatego trzeba jeszcze więcej kobiet na uczelniach wyzszychqualite_de_schizoide pisze: ↑31 maja 2026, 8:54 Mężczyźni: piosenki o podbijaniu księżyca, rozważania o tym co jest po śmierci
That’s TUFF
Ja pierdole mamy katastrofe demograficzną a 90€ dziewczynek w wieku 12-16 zapewne codziennie na swoim smartfonie odpala jakieś szonisko kurwisko z przekazem dnia pt: lepiej jezdzic na kutasie niż nad jezioro z rodzina. Jak te polki mają się nie kurwic?
to kurwienie się często koresponduje z postulatem aborcji na życzenie, więc niekoniecznie
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
-
WesolyJozek
Nie dopóki nie najedziemy czech i slowacji, zresztą w Polsce jest dr. Gizela Mengele i jej podobne morderczynie, ktore chetnie zabija sobie dziecko do kawkizuperhero pisze: ↑01 cze 2026, 18:13ale kurwienie się akurat może pomóc na katastrofę demograficznąWesolyJozek pisze: ↑01 cze 2026, 8:57Dlatego trzeba jeszcze więcej kobiet na uczelniach wyzszychqualite_de_schizoide pisze: ↑31 maja 2026, 8:54 Mężczyźni: piosenki o podbijaniu księżyca, rozważania o tym co jest po śmierci
That’s TUFF
Young Leosia identyfikuje się jako osoba z wysoką seksualnością
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
ale ona chujowo się wypowiada w jakby polskim trochę takim języku, już nie pierwszy raz mam wrażenie jakbym słuchał najebanej karyny pod monopolowym
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
wszystko to jest no bo facet ją w dupę kopnął
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- igorzastyy
Błoński musiał tego słuchać na co dzień. Czy kogoś jeszcze dziwi, że ogolił się na łyso i wybrał w samotną podróż?
Wycieczki do Tajlandii zrobiły swoje i na socialach jest ostatnio grana koniówa
you know the O.P.P.
leosia gada że furtka się otworzyła do przyzwolenia na wulgarność w kobiecej muzyce - dobra leosia, zamknij jape bo te furtke to otworzyły fagaty i inne kurwiszony, a ty jesteś tylko followerką, która zmienia patent jak stary numer na słodką lolitke w różowych włosach się znudził dzieciakom.
- igorzastyy
Nikt nie zrobił tyle dobrego dla wizerunku Kacpra Błońskiego co Sara Leosia Young.
zniszczona doszczętnie przez cipkę spod Konina
Taki autentyzm z niej emanuje że od razu przypomniał się mem

Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia