Ten Typ Mes

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
jajca

Re: Ten Typ Mes

Post autor: jajca »

o wycieczkach moglo cos byc, chlopaczki z jwp normalnie se jezdzili w gory na snowboard, fu latał do tajlandii i raz chyba poleciał na wagary do francji etc. xD nie wiem, moze w warszawce chodzili do prywatnych szkol z dziecmi jakiegos Rockefellera czy Gudzowatego i sie czuli biedni przy nich
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

kosi to w ogóle jeden z pierwszych polskich snowboardzistów, za co szacun
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Na wszystko mieli, ale nie na logopedę
Awatar użytkownika
sheider

Post autor: sheider »

Karkovsky pisze: 08 cze 2026, 22:23
JANPALONY pisze: 08 cze 2026, 21:23
Moltisanti pisze: 08 cze 2026, 21:17 Przecież taki Mes to pewnie nie grał wiecej niz 30 koncertów w roku, no bo ile razy mozna objechać duze miasta w których znajdą sie słuchające go studenciaki. Juz nie mowiac o tych późniejszych fanaberiach z livebandem ktore pewnie sprawiały ze zostawał mu tysiak w kieszeni. Jak Mes odłożył w tamtych latach dwie banki bez przelewów od starego to OSTR ma wykupione polowe kamienic w Łodzi.
grał sporo bo jednego lata sam byłem chyba na jego 3 koncertach we Wro, dwóch klubowych i jedne ekonomalia czy jakieś inne gówno

kochani, jest pomysł, a gdyby tak zrobić nową odsłonę Projektu Klaudiusz - np. Projekt Landlord i namierzyć fejkontem jakiejś dupy z AI Mesa na Tinderze i zobaczyć jak hustler działa w realu XD akcja typowo oldskulowa, loosne gatki vibez
Szanuję za pomysł
jakies 3 lata temu dalszy znajomy pokazywal mi screeny, na ktorych Mes w nocy wypisywal do jego kolezanki; zamawial jej ubera do siebie, dogadywali kwote za cala noc, a wyzej przewijaly sie jeszcze wiadomosci po ostatnim spotkaniu, wiec definitywnie nie byla to jednorazowa akcja xD
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

E-42 pisze: dzisiaj, 5:28 W sumie chuj wi z Siwersem bo o nim chyba nic nie słyszałem albo nie pamiętam, ale to też nie tak że JWP dosłownie same banany, bo tę tezę burzy Donald. W sumie nie bez powodu najwięcej tarć było akurat z nim, bo najbardziej do tej ekipy nie pasował :lol:
Gdzieś było mówione, że Doniza do ekipy wzięli, bo jak była potrzeba to się napierdalał za nich.

Coś jak Bedoes wystawiający swojego Pokemona na solówkę, żeby nie ubrudzić białego dresu
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Kurwa ale lamusy
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

siwers nie był bananem, to normalny chłopak z bloków
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

I pała mu staje jak Rocky.

Ja to jednak niewiele wiem o polskim rapie, bo myślałem, że Siwers, jakiś Łysol to zawodnicy z jakichś Dixonów czy Polska Wersja, a nie JWP.
E-42

Post autor: E-42 »

Oryginalnego JWP może nie, ale w sumie bujali się razem od dawnych czasów, a ostatecznie zlało się to w jeden kolektyw jako JWP/BC
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
Travson

Post autor: Travson »

Siwers wywodzi się chyba ze składu Wwarstwa, potem dołączył do Bez Cenzury który się potem „zlało” z JWP
phobos pisze: ten świat to symulacja na zaliczenie jakiegoś kosmicznego studenciakaxd który co roku oddaje ten sam projekt ze zmianami
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Była jeszcze Reposta i Patolog Skład
nescafeklasyg

Post autor: nescafeklasyg »

oldschool pisze: dzisiaj, 16:29

Gdzieś było mówione, że Doniza do ekipy wzięli, bo jak była potrzeba to się napierdalał za nich.
I jakoś po drodze tak wyszło że został najlepszym raperem z nich
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

sheider pisze: dzisiaj, 15:54
Karkovsky pisze: 08 cze 2026, 22:23
JANPALONY pisze: 08 cze 2026, 21:23

grał sporo bo jednego lata sam byłem chyba na jego 3 koncertach we Wro, dwóch klubowych i jedne ekonomalia czy jakieś inne gówno

kochani, jest pomysł, a gdyby tak zrobić nową odsłonę Projektu Klaudiusz - np. Projekt Landlord i namierzyć fejkontem jakiejś dupy z AI Mesa na Tinderze i zobaczyć jak hustler działa w realu XD akcja typowo oldskulowa, loosne gatki vibez
Szanuję za pomysł
jakies 3 lata temu dalszy znajomy pokazywal mi screeny, na ktorych Mes w nocy wypisywal do jego kolezanki; zamawial jej ubera do siebie, dogadywali kwote za cala noc, a wyzej przewijaly sie jeszcze wiadomosci po ostatnim spotkaniu, wiec definitywnie nie byla to jednorazowa akcja xD
Prawdziwy pimp, kurwy na telefon, wiadro kamagry i płatność blikiem
Awatar użytkownika
hulaka

Post autor: hulaka »

zobaczcie kurde

jaki zabawny
Straight Jimi Hendrixin'
I don't like rappers, I don't like producers
I fuck wit drug dealers and drug abusers

I DARE NIGGAZ TO SAY MY NAME
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

Travson pisze: dzisiaj, 17:36 Siwers wywodzi się chyba ze składu Wwarstwa, potem dołączył do Bez Cenzury który się potem „zlało” z JWP
łysol był z wwarstwy, siwers siedział w ekipie renesens.
jajca pisze: 16 maja 2024, 17:04 za te punkty na kurniku trzeba dusić ofiary
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

hulaka pisze: dzisiaj, 18:50

zobaczcie kurde

jaki zabawny
Biedronka powinna wrzucić ten wywiad i powiedzieć, że wokal tego menela śpiącego w namiocie nie zgadza się z wokalem artysty z reklamy.
ODPOWIEDZ