Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
o wycieczkach moglo cos byc, chlopaczki z jwp normalnie se jezdzili w gory na snowboard, fu latał do tajlandii i raz chyba poleciał na wagary do francji etc. xD nie wiem, moze w warszawce chodzili do prywatnych szkol z dziecmi jakiegos Rockefellera czy Gudzowatego i sie czuli biedni przy nich
kosi to w ogóle jeden z pierwszych polskich snowboardzistów, za co szacun
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- igorzastyy
Na wszystko mieli, ale nie na logopedę
jakies 3 lata temu dalszy znajomy pokazywal mi screeny, na ktorych Mes w nocy wypisywal do jego kolezanki; zamawial jej ubera do siebie, dogadywali kwote za cala noc, a wyzej przewijaly sie jeszcze wiadomosci po ostatnim spotkaniu, wiec definitywnie nie byla to jednorazowa akcja xDKarkovsky pisze: ↑08 cze 2026, 22:23Szanuję za pomysłJANPALONY pisze: ↑08 cze 2026, 21:23grał sporo bo jednego lata sam byłem chyba na jego 3 koncertach we Wro, dwóch klubowych i jedne ekonomalia czy jakieś inne gównoMoltisanti pisze: ↑08 cze 2026, 21:17 Przecież taki Mes to pewnie nie grał wiecej niz 30 koncertów w roku, no bo ile razy mozna objechać duze miasta w których znajdą sie słuchające go studenciaki. Juz nie mowiac o tych późniejszych fanaberiach z livebandem ktore pewnie sprawiały ze zostawał mu tysiak w kieszeni. Jak Mes odłożył w tamtych latach dwie banki bez przelewów od starego to OSTR ma wykupione polowe kamienic w Łodzi.
kochani, jest pomysł, a gdyby tak zrobić nową odsłonę Projektu Klaudiusz - np. Projekt Landlord i namierzyć fejkontem jakiejś dupy z AI Mesa na Tinderze i zobaczyć jak hustler działa w realu XD akcja typowo oldskulowa, loosne gatki vibez
Gdzieś było mówione, że Doniza do ekipy wzięli, bo jak była potrzeba to się napierdalał za nich.
Coś jak Bedoes wystawiający swojego Pokemona na solówkę, żeby nie ubrudzić białego dresu
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
siwers nie był bananem, to normalny chłopak z bloków
- gods bidness
I pała mu staje jak Rocky.
Ja to jednak niewiele wiem o polskim rapie, bo myślałem, że Siwers, jakiś Łysol to zawodnicy z jakichś Dixonów czy Polska Wersja, a nie JWP.
Ja to jednak niewiele wiem o polskim rapie, bo myślałem, że Siwers, jakiś Łysol to zawodnicy z jakichś Dixonów czy Polska Wersja, a nie JWP.
Oryginalnego JWP może nie, ale w sumie bujali się razem od dawnych czasów, a ostatecznie zlało się to w jeden kolektyw jako JWP/BC
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

Siwers wywodzi się chyba ze składu Wwarstwa, potem dołączył do Bez Cenzury który się potem „zlało” z JWP
Była jeszcze Reposta i Patolog Skład
-
nescafeklasyg
Prawdziwy pimp, kurwy na telefon, wiadro kamagry i płatność blikiemsheider pisze: ↑dzisiaj, 15:54jakies 3 lata temu dalszy znajomy pokazywal mi screeny, na ktorych Mes w nocy wypisywal do jego kolezanki; zamawial jej ubera do siebie, dogadywali kwote za cala noc, a wyzej przewijaly sie jeszcze wiadomosci po ostatnim spotkaniu, wiec definitywnie nie byla to jednorazowa akcja xDKarkovsky pisze: ↑08 cze 2026, 22:23Szanuję za pomysłJANPALONY pisze: ↑08 cze 2026, 21:23
grał sporo bo jednego lata sam byłem chyba na jego 3 koncertach we Wro, dwóch klubowych i jedne ekonomalia czy jakieś inne gówno
kochani, jest pomysł, a gdyby tak zrobić nową odsłonę Projektu Klaudiusz - np. Projekt Landlord i namierzyć fejkontem jakiejś dupy z AI Mesa na Tinderze i zobaczyć jak hustler działa w realu XD akcja typowo oldskulowa, loosne gatki vibez
zobaczcie kurde
jaki zabawny
Straight Jimi Hendrixin'
I don't like rappers, I don't like producers
I fuck wit drug dealers and drug abusers
I DARE NIGGAZ TO SAY MY NAME
I don't like rappers, I don't like producers
I fuck wit drug dealers and drug abusers
I DARE NIGGAZ TO SAY MY NAME
łysol był z wwarstwy, siwers siedział w ekipie renesens.
-
georgefloyd