Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
o wycieczkach moglo cos byc, chlopaczki z jwp normalnie se jezdzili w gory na snowboard, fu latał do tajlandii i raz chyba poleciał na wagary do francji etc. xD nie wiem, moze w warszawce chodzili do prywatnych szkol z dziecmi jakiegos Rockefellera czy Gudzowatego i sie czuli biedni przy nich
kosi to w ogóle jeden z pierwszych polskich snowboardzistów, za co szacun
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- igorzastyy
Na wszystko mieli, ale nie na logopedę
jakies 3 lata temu dalszy znajomy pokazywal mi screeny, na ktorych Mes w nocy wypisywal do jego kolezanki; zamawial jej ubera do siebie, dogadywali kwote za cala noc, a wyzej przewijaly sie jeszcze wiadomosci po ostatnim spotkaniu, wiec definitywnie nie byla to jednorazowa akcja xDKarkovsky pisze: ↑08 cze 2026, 22:23Szanuję za pomysłJANPALONY pisze: ↑08 cze 2026, 21:23grał sporo bo jednego lata sam byłem chyba na jego 3 koncertach we Wro, dwóch klubowych i jedne ekonomalia czy jakieś inne gównoMoltisanti pisze: ↑08 cze 2026, 21:17 Przecież taki Mes to pewnie nie grał wiecej niz 30 koncertów w roku, no bo ile razy mozna objechać duze miasta w których znajdą sie słuchające go studenciaki. Juz nie mowiac o tych późniejszych fanaberiach z livebandem ktore pewnie sprawiały ze zostawał mu tysiak w kieszeni. Jak Mes odłożył w tamtych latach dwie banki bez przelewów od starego to OSTR ma wykupione polowe kamienic w Łodzi.
kochani, jest pomysł, a gdyby tak zrobić nową odsłonę Projektu Klaudiusz - np. Projekt Landlord i namierzyć fejkontem jakiejś dupy z AI Mesa na Tinderze i zobaczyć jak hustler działa w realu XD akcja typowo oldskulowa, loosne gatki vibez