OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
Z pierwszego niewiele już pamiętam, ale był na bank dobry. xd Za tekst w nowym sezonie o tym, że polscy budowlańcy kradną chuj im w dziąsło. No i w książkach podobno 
Thulin nie ginie
Jestem po Kasztanowym Ludzku, Karrpi dalej to spoko opcja czy coś lepszego w tym klimacie? Netflix/HBO najlepiej.
@mateko Karpi to gniot ze słabą notą , kasztanowy również nie jest jakąś wybitną produkcją(no ale ten sam poziom co karpi) podobne masz przede wszystkim " Dochodzenie" które biję te dwa na głowę ewentualnie "Trapped" "Broadchurch" "Detektyw" "Happy Valley" czy "Mare z Easttown"
- ConeyIsland
@mateko Valhalla Murders może?
A Karpi oczywiście też polecam.
A Karpi oczywiście też polecam.
Może wybór nieoczywisty, ale "Equinox", jest na Netflixie.
you know the O.P.P.
oglądał ktoś riverdale?
mi sie podobało a tematu chyba nie ma
Riverdale? Dla kinomana to niesamowita tandeta, szkoda na to każdej minuty życia to coś pokroju tenn wolfów i podobnych niewypałów dla młodocianych osób.
tak jest, nie widziałem że tu są sami kinomani i krytycy z wysokim progiem 
Kinoman to by przede wszystkim wiedział jak poprawnie zapisać tytuł, to raz. Umieć napisać o filmie tyle, że wybitny bo ma dużo gwiazdek albo że wypada lub nie wypada go oglądać jeśli jest się miłośnikiem kina, z byciem kinomanem nie ma zbyt wiele wspólnego, to dwa.
you know the O.P.P.
Wielkie pięć dla Riverdale za przywrócenie z medialnego niebytu nieodżałowanego Luke'a Perry'ego. Dylan z Beverly Hills, 90210 to był gość. Samego Riverdale nigdy nie skończyłem, za dużo innych rzeczy do oglądania, może kiedyś nadrobię w tle, ale obserwuję sobie, jak w świecie kina poczynają sobie Camila Mendes czy Lili Reinhart.

@firma Wystarczy trochę więcej pooglądać dopracowanych produkcji, niż słabiaki dla 16laktów (chociaż i dla nich znajdą się ciekawsze pozycje ) to później inaczej spojrzysz na taki wyrób.
@SiNi zapewniam że widziałem bardzo dużo produkcji wszelakich, przecież nigdzie nie stwierdziłem że to jest jakies super
?
@firma Bo nie jest, wręcz przeciwnie. Żebym dobrze zrozumiał pytasz się o to czy stwierdziłeś skoro nie stwierdziłeś?
On się po prostu zapytał czy ktoś oglądał, bo mu się podobało a nie widział tematu, żeby mógł się wpisać. Ciekawym bardzo w jaki sposób prowadzisz te swoje głębokie rozkminy kinomaniaka, skoro z prostym zdaniem jest problem.
you know the O.P.P.
SiNi kurwa, ćpałeś - nie.pisz. ja pierdole 
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
@jogi I to miało być śmieszne czy po prostu chciałeś zabłysnąć ?