OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
Z pierwszego niewiele już pamiętam, ale był na bank dobry. xd Za tekst w nowym sezonie o tym, że polscy budowlańcy kradną chuj im w dziąsło. No i w książkach podobno 
Thulin nie ginie
Jestem po Kasztanowym Ludzku, Karrpi dalej to spoko opcja czy coś lepszego w tym klimacie? Netflix/HBO najlepiej.
@mateko Karpi to gniot ze słabą notą , kasztanowy również nie jest jakąś wybitną produkcją(no ale ten sam poziom co karpi) podobne masz przede wszystkim " Dochodzenie" które biję te dwa na głowę ewentualnie "Trapped" "Broadchurch" "Detektyw" "Happy Valley" czy "Mare z Easttown"
- ConeyIsland
@mateko Valhalla Murders może?
A Karpi oczywiście też polecam.
A Karpi oczywiście też polecam.
Może wybór nieoczywisty, ale "Equinox", jest na Netflixie.
śmigam na desce, ktoś mnie obserwuje
poznaję te mundury, wiem co to za chuje
oglądał ktoś riverdale?
mi sie podobało a tematu chyba nie ma
Riverdale? Dla kinomana to niesamowita tandeta, szkoda na to każdej minuty życia to coś pokroju tenn wolfów i podobnych niewypałów dla młodocianych osób.
tak jest, nie widziałem że tu są sami kinomani i krytycy z wysokim progiem 
Kinoman to by przede wszystkim wiedział jak poprawnie zapisać tytuł, to raz. Umieć napisać o filmie tyle, że wybitny bo ma dużo gwiazdek albo że wypada lub nie wypada go oglądać jeśli jest się miłośnikiem kina, z byciem kinomanem nie ma zbyt wiele wspólnego, to dwa.
Wielkie pięć dla Riverdale za przywrócenie z medialnego niebytu nieodżałowanego Luke'a Perry'ego. Dylan z Beverly Hills, 90210 to był gość. Samego Riverdale nigdy nie skończyłem, za dużo innych rzeczy do oglądania, może kiedyś nadrobię w tle, ale obserwuję sobie, jak w świecie kina poczynają sobie Camila Mendes czy Lili Reinhart.

@firma Wystarczy trochę więcej pooglądać dopracowanych produkcji, niż słabiaki dla 16laktów (chociaż i dla nich znajdą się ciekawsze pozycje ) to później inaczej spojrzysz na taki wyrób.
@SiNi zapewniam że widziałem bardzo dużo produkcji wszelakich, przecież nigdzie nie stwierdziłem że to jest jakies super
?
@firma Bo nie jest, wręcz przeciwnie. Żebym dobrze zrozumiał pytasz się o to czy stwierdziłeś skoro nie stwierdziłeś?
On się po prostu zapytał czy ktoś oglądał, bo mu się podobało a nie widział tematu, żeby mógł się wpisać. Ciekawym bardzo w jaki sposób prowadzisz te swoje głębokie rozkminy kinomaniaka, skoro z prostym zdaniem jest problem.
SiNi kurwa, ćpałeś - nie.pisz. ja pierdole 
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
@jogi I to miało być śmieszne czy po prostu chciałeś zabłysnąć ?