[film] Obssesion / Obsesja (2025)
Moderatorzy: gogi, con shonery
[film] Obssesion / Obsesja (2025)
Ktoś już wodział?
Ja pewnie kiedyś sprawdę, bo Inde Navarrette świetnie wypadała w serialu Superman & Lois, więc się cieszę, że jej kariera się rozwija.
Ja pewnie kiedyś sprawdę, bo Inde Navarrette świetnie wypadała w serialu Superman & Lois, więc się cieszę, że jej kariera się rozwija.
- IllEisenheim
Re: [film] Obssesion / Obsesja (2025)
Bardzo dobry film, nie tylko jako horror. Ta dziewczyna zagrała świetnie.
O klasę lepszy względem zeszłorocznie hajpowanych horrorów (weapons, bring her back). Inde warta zauważenia i śledzenia
nie no bring her back lepsze
na papierze debilny pomysl ale dobra glowna rola i ladnie nakrecony
na papierze debilny pomysl ale dobra glowna rola i ladnie nakrecony
spora przesada chociaz też uważam że za duży hajp byl na bring her back ale byl calkiem git. Na obsesji sie wynudzilem, ten motyw z życzeniem i psychozą babki wydal mi sie strasznie przeruchany, nic odkrywczego.
duzo lepszy horror ostatnich lat to smile moim zdaniem
duzo lepszy horror ostatnich lat to smile moim zdaniem
- Haczapurjan
Mi się Smile 2 dużo bardziej od jedyneczki podobał.
Tak czy siak, w temacie horrorów jedynie filmy wymienione powyżej były w miarę sensowne w ostatnich latach. Hokum słabiutki.
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
Haczapurjan pisze: ↑wczoraj, 11:52Ale to nie była psychoza
Spoiler
Tylko jakieś „evil entity” przejęło jej ciało, a ona sama była w jakiejś pustce/piekle, co było słychać, gdy główny bohater dzwonił na infolinię z reklamacją
no wiem o co chodzi tylko po prostu tak to ująlem, martwe zlo ją dojechalo
Tak czy siak, w temacie horrorów jedynie filmy wymienione powyżej były w miarę sensowne w ostatnich latach. Hokum słabiutki.
Tez mi sie tak wydaje, ciężko w temacie horrorów zaskoczyć widza i zrobić coś naprawde dobrego - ja ogólnie jestem fanem omenów albo rzeczy typu stara suspiria, opętania diabel itp
smile dwójeczka tez dobra i duzo opini bylo że lepsza nawet niż pierwsza, ogólnie sierota (orphan) jeszcze byla niezla ale to juz 2009 bodajze
- ebismolarek
Co do Smile 2 to główna bohaterka urocza dupeczka i fajne minki strzela 
pojebany dobry film, trzymal w napieciu caly czas, zero oddechu, tylko balem sie co nastepna scena przyniesie.
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje