[serial] Stamtąd (2022)

Kategoria poświęcona sztuce małych i dużych ekranów.

Moderatorzy: gogi, con shonery

Awatar użytkownika
firma

Re: [serial] Stamtąd (2022)

Post autor: firma »

nie czytam dalej co tu piszecie bo spoilery pewnie, ale powiem wam ze koncze zaraz 3 sezon i
Spoiler
tak mnie wkurwia ten z kreconymi wlosami i ten jego syn maly, nie wiem nie lubie takiego motywu rodzinki w serialach tego typu :confused:
dokonczylem sezon 3, no i co, wiecej pytan niz odpowiedzi. zaraz nadgonie i bede na biezaco
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Po dwóch sezonach i parotygodniowej przerwie od Stamtąd wróciłem do s03 i po dwóch odcinkach tegoż sezonu zastanawiam się czy nie dam jednak dalej szansy xD Wkurwia mnie ten serial niebywale a jednocześnie ciekawi... No i pytanie:
Spoiler
Przypomnę, że jestem na etapie że ojciec Wiktorka opowiada Tabicie o tych odlotach jego żony po kwasie, te obrazy jej pokazał znaczy się. Czy dalej jak ten wątek zostanie pociągnięty to jakoś zaczną się pojawiać jakie-kurwa-kolwiek odpowiedzi dotyczącego tego, o chuj tu w zasadzie chodzi?
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

tak, ale pod koniec 3 sezonu dopiero
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
firma

Post autor: firma »

ConeyIsland pisze: 03 cze 2026, 19:39 Wkurwia mnie ten serial niebywale a jednocześnie ciekawi
same, właśnie skończyłem dziś 3 sezon i mam wrażenie że ktoś kto wymyślał ten serial zapędził się z pomysłami i nie do końca wie jak z tego wybrnąć.
na szczęście chociaż (spoiler jak nie widziales 3 sezonu):
Spoiler
ten wątek ciąży się skończył i wyjaśniło się i w sumie to dobrze rozkminione z tym odrodzeniem
Awatar użytkownika
Mizter

Post autor: Mizter »

jak na moje serial idzie w dobra stronę jeżeli chodzi o wyjaśnienie odpowiedzi, a ten wątek Tabithy i starego najebanego to de facto glowny core serialu. oglądaj dalej byku
🌴 latinogang 🌴

#freefromage
ODPOWIEDZ