Furiat NH
- scam_sakawa
Re: Furiat NH
Furiat uliczny głos rozsądku
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- scam_sakawa
ciekawe dzieło na kanale Furiata NH
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
2,5h
Furiat ma wyjaśniać celebrytów w tej kwestii, będą odcinki m.in. o Dodzie i Fagacie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
aż się przypomniała seria furiat nh o... cudowne przekminy z lolkiem w ręku
dziwki basen i machanie kutasem
Furiat niegłupi jest, taki archetyp streetwise wariacika co dużo rozkminia po swojemu. Jego wywody na temat kobiecych zagrywek mój prywatny klasyk ale huj wie jak to tera znaleźć
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Mam takie dzieła w mp3:

Spoiler

Walniesz uploada jakiegoś na wetransfera?
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Zawartość:
Link: https://we.tl/t-HJSLgGQG6hai4iP0
Spoiler

Dziękuje uroczyście
A to jest tak w ogóle w formie video na jego kanale starym (wrzucone 2016 rok), byłem przekonany, że to wyjebał: https://www.youtube.com/@FURIATNH87/videos
o kurwa nie znałem tych filmików, dziękuje za nie będę miał co słuchać przez najbliższe dni
btw wie ktos czy Furiat dalej kręci placki w KRK?
btw wie ktos czy Furiat dalej kręci placki w KRK?
- scam_sakawa
Furiacik jest tego typu dresem, że z przyjemnością podbijasz z mordeczką pogadać
Niestety nie jestem w tej chwili na tyle bezrobotny aby obejrzeć cały film Furiata, więc poprosiłem AI o streszczenie.

Wyzwanie na pojedynek intelektualny [01:56]: Autor podważa powszechną opinię, że Stanowski to "intelektualny kozak", twierdząc, że jego wizerunek jest sztucznie napompowany. Oficjalnie wyzywa go na debatę lub wywiad, w którym – jak sam twierdzi – "wypunktowałby go i sprał na kwaśne jabłko".
Rap i wizyta pod siedzibą Kanału Zero [02:28:17]: W końcowej fazie filmu autor prezentuje prześmiewczy, amatorski utwór rapowy/hip-hopowy wymierzony w Stanowskiego. Następnie Domingo pokazuje nagranie, w którym osobiście jedzie pod warszawską siedzibę Kanału Zero (pokazuje m.in. miejsca parkingowe [02:30:35] i wejście do budynku), ironizując, że chciał złożyć CV, ale Stanowskiego nie ma na miejscu, bo "przyjeżdża tylko kapustę liczyć" [02:32:42].
furiat dobra strategia. najpierw pocisnął potencjalnego przyszłego szefa, umniejszył mu, a na koniec o robotę chciał spytać. spryciula krakowski
dziwki basen i machanie kutasem
Przydałby się taki redaktor uliczny reprezentant w Kanale Zero, który by wyjaśniał takich kasztanów jak Chęć co reklamuje w swoich materiałach możliwość zamawiania narkotykow z dowozem przez Telegrama
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE ENZO
FREE NAFAS
- scam_sakawa
Furiacik spokojnie zjada większość redaktorów w Kanale Zero
- bilderberg
Filmik furiata o najlepszych barach mlecznych w nowej hucie to moj top ever
Tym razem wyjaśniany jest Konop.
Spoiler
Film zatytułowany „DOMINGO - KONOPSKYY” to trwający ponad godzinę monolog, w którym autor (Domingo) zwraca się bezpośrednio do popularnego YouTubera commentary – Konopskyy'ego. Nagranie ma charakter krytyczny, filozoficzny oraz mentorski.
Oto główne wątki poruszone w filmie:
Krytyka działalności wokół Pandora Gate i Lekshia: Autor zarzuca Konopskyy'emu hipokryzję, pogoń za wyświetleniami i zdobywanie sławy kosztem niszczenia życia innym ludziom. Jako główny przykład podaje sprawę YouTubera Lekshia, twierdząc, że Konopskyy naciągał rzeczywistość dla wyświetleń i do tej pory nie przeprosił go w szczery, osobny sposób [01:27], [03:35].
Zarzut promowania „konfidenctwa” i ślepej wiary w system: Domingo ostro krytykuje dumę YouTubera z „odwalania pracy za prokuratora” [16:41]. Opierając się na własnych doświadczeniach z komornikami i sądami, autor przekonuje, że polski wymiar sprawiedliwości bywa skorumpowany i niesprawiedliwy, a ślepe powielanie wersji prokuratury w filmach commentary niszczy niewinnych ludzi [18:09], [20:49].
Definicja „patologii” i krytyka wybiórczości: Autor zarzuca Konopskyy'emu, że piętnuje i wyśmiewa wyłącznie najsłabszych ludzi (tzw. „patusów z osiedla”, złodziejaszków czy kibiców), podczas gdy prawdziwa patologia i wielomilionowe kradzieże odbywają się na najwyższych szczeblach polityki i sądownictwa, których YouTuber boi się tknąć z obawy o utratę kanału [22:29], [23:59].
Rola „patusów” i kibiców jako przeciwwagi dla władzy: Pojawia się tu specyficzna teoria społeczna – Domingo uważa, że tzw. ludzie z ulicy, kibice i osoby niepodporządkowane prawu stanowią jedyną realną siłę zdolną postawić się autorytarnej władzy [28:07], [37:41]. Twierdzi, że gdyby społeczeństwo składało się z samych uległych obywateli (tzw. „społeczniaków”), władza natychmiast wprowadziłaby całkowitą inwigilację (np. chipowanie ludzi) [28:22].
Wątek osobisty (brat Konopskyy'ego): Nawiązując do publicznych informacji, autor wspomina o bracie YouTubera, który miał być poszukiwany za rozbój [59:46]. Pyta Konopskyy'ego, jak godzi swoją „konfidencką narrację” i potępianie marginesu społecznego z faktem, że problem ten dotyczy jego własnej rodziny [01:03:08].
Podsumowanie: Autor apeluje do Konopskyy'ego o dojrzałość, chwilowe odstawienie nagrywania na rzecz edukacji oraz o to, by zamiast niszczenia ludzi dla subskrypcji, zaczął dostrzegać głębsze, systemowe problemy społeczne [05:35], [07:18].
Oto główne wątki poruszone w filmie:
Krytyka działalności wokół Pandora Gate i Lekshia: Autor zarzuca Konopskyy'emu hipokryzję, pogoń za wyświetleniami i zdobywanie sławy kosztem niszczenia życia innym ludziom. Jako główny przykład podaje sprawę YouTubera Lekshia, twierdząc, że Konopskyy naciągał rzeczywistość dla wyświetleń i do tej pory nie przeprosił go w szczery, osobny sposób [01:27], [03:35].
Zarzut promowania „konfidenctwa” i ślepej wiary w system: Domingo ostro krytykuje dumę YouTubera z „odwalania pracy za prokuratora” [16:41]. Opierając się na własnych doświadczeniach z komornikami i sądami, autor przekonuje, że polski wymiar sprawiedliwości bywa skorumpowany i niesprawiedliwy, a ślepe powielanie wersji prokuratury w filmach commentary niszczy niewinnych ludzi [18:09], [20:49].
Definicja „patologii” i krytyka wybiórczości: Autor zarzuca Konopskyy'emu, że piętnuje i wyśmiewa wyłącznie najsłabszych ludzi (tzw. „patusów z osiedla”, złodziejaszków czy kibiców), podczas gdy prawdziwa patologia i wielomilionowe kradzieże odbywają się na najwyższych szczeblach polityki i sądownictwa, których YouTuber boi się tknąć z obawy o utratę kanału [22:29], [23:59].
Rola „patusów” i kibiców jako przeciwwagi dla władzy: Pojawia się tu specyficzna teoria społeczna – Domingo uważa, że tzw. ludzie z ulicy, kibice i osoby niepodporządkowane prawu stanowią jedyną realną siłę zdolną postawić się autorytarnej władzy [28:07], [37:41]. Twierdzi, że gdyby społeczeństwo składało się z samych uległych obywateli (tzw. „społeczniaków”), władza natychmiast wprowadziłaby całkowitą inwigilację (np. chipowanie ludzi) [28:22].
Wątek osobisty (brat Konopskyy'ego): Nawiązując do publicznych informacji, autor wspomina o bracie YouTubera, który miał być poszukiwany za rozbój [59:46]. Pyta Konopskyy'ego, jak godzi swoją „konfidencką narrację” i potępianie marginesu społecznego z faktem, że problem ten dotyczy jego własnej rodziny [01:03:08].
Podsumowanie: Autor apeluje do Konopskyy'ego o dojrzałość, chwilowe odstawienie nagrywania na rzecz edukacji oraz o to, by zamiast niszczenia ludzi dla subskrypcji, zaczął dostrzegać głębsze, systemowe problemy społeczne [05:35], [07:18].
źródła nie tykam bo mamy obawy, że te podsumowania są bardziej bekowe niż sam filmik
źródła nie tykam bo mamy obawy, że te podsumowania są bardziej bekowe niż sam filmik
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora