Dawid Obserwator
-
FanDawidaObserwatora
Re: Dawid Obserwator
@Snus Dokładnie mordeczko
Dodano po 5 godzinach 10 minutach 41 sekundach:
@WesolyJozek No coś ty? A myślałem, że w końcu ty matkę odciążysz pieprzony nygusie. Jednak widać masz zamiar być nierobem do końca życia i jedynie pluć jadem w internecie do ludzi sukcesu. Pozostaje mieć nadzieję, że matula finalnie zmądrzeje i wylądujesz na ulicy wrzodzie na dupie społeczeństwa.
@WesolyJozek No coś ty? A myślałem, że w końcu ty matkę odciążysz pieprzony nygusie. Jednak widać masz zamiar być nierobem do końca życia i jedynie pluć jadem w internecie do ludzi sukcesu. Pozostaje mieć nadzieję, że matula finalnie zmądrzeje i wylądujesz na ulicy wrzodzie na dupie społeczeństwa.
- qualite_de_schizoide
myślałem że ja mam dlugą ksywkę a tu gość ma: piękni i młodzi dawid narożny
swoją drogą niezłe tam aferki w tych pięknych i młodych zaszły, rozwód i chyba jakiś rozpad grupy i chłop zaczął działać solo, no i potezny beef o niesamowitą i niespotykaną nazwę grupy "PIĘKNI I MŁODZI"
co to za szit to pato disco polo, mam nadzieję że moda się nie rozprzestrzeni
swoją drogą niezłe tam aferki w tych pięknych i młodych zaszły, rozwód i chyba jakiś rozpad grupy i chłop zaczął działać solo, no i potezny beef o niesamowitą i niespotykaną nazwę grupy "PIĘKNI I MŁODZI"
co to za szit to pato disco polo, mam nadzieję że moda się nie rozprzestrzeni
-
WesolyJozek
Twoja odciazylem i jej zdjalem jaja z twarzyFanDawidaObserwatora pisze: ↑wczoraj, 6:42
@WesolyJozek No coś ty? A myślałem, że w końcu ty matkę odciążysz pieprzony nygusie.
No Ej powiedzmy to sobie szczerze: bajlando z masturbatorem to dobry numer, ale akcja z dzwonieniem po 70 tys jest frajerska i Bajorson pokazał że trzyma fason. Co miał robić, dosypywać dawidowi pieniądze w własnej kieszeni bo razem nagrali disco polo hit lata 2025? Przecież to bez sensu
-
FanDawidaObserwatora
Typowa frajerska chmura co ciśnie po rodzicach. Leć już pod ten most śmieciu, bo tylko na to zasługujesz
Dodano po 1 minucie 36 sekundach:
To cwaniaczek bajorson oszukał Dawida na 70 kafli i powinien mu je oddać w tempie natychmiastowym. Wszyscy już widzą, że ten numer, jak i "Ta dziewczyna" czy "Nara" nie mają bez Dawida żadnego sensu. Więc na kolanach powinien bajor zasuwać, na Nowe Miasto i przepraszać Dawida
Dodano po 1 minucie 36 sekundach:
To cwaniaczek bajorson oszukał Dawida na 70 kafli i powinien mu je oddać w tempie natychmiastowym. Wszyscy już widzą, że ten numer, jak i "Ta dziewczyna" czy "Nara" nie mają bez Dawida żadnego sensu. Więc na kolanach powinien bajor zasuwać, na Nowe Miasto i przepraszać Dawida
Ciężko się jakoś odnieść, najlepiej gdyby teraz zarejestrował użytkownik FanBajorsona i wszystko byście sobie elegancko wyjasnili, masz do niego jakiś kontakt?
tutaj jest typowy case alfa + beta
musi być jeden szefu stada i drugi lekko przyjebany który każdemu podaje wite
nie muszę mówić kim był w tej układance the watcher, ale powiem wam, że ego sentino nie pozwoliło mu się wpasować w ten numer i musiał przewinąć swoje smutne pierdy
musi być jeden szefu stada i drugi lekko przyjebany który każdemu podaje wite
nie muszę mówić kim był w tej układance the watcher, ale powiem wam, że ego sentino nie pozwoliło mu się wpasować w ten numer i musiał przewinąć swoje smutne pierdy
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
- scam_sakawa
Nie no, ten Sentino pasuje tutaj jak pięść do nosa. Jak to jest muzyk, który jest lepszy od polskiej sceny, to strach pomyśleć na jakim poziomie jest polska scena. xD
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
-
FanDawidaObserwatora
pentino niech wraca do berlińskiego burdelu
- igorzastyy
Nie ubliżaj, bo jedno słowo Sentino i sicarios jadą na Wałbrzych
No ale jest w tym coś charakternego że tylko Dawid zaczal odpierdzielać to Bajorson bez mrugniecia okiem zastąpił go takim chujowym wysrywem napisanym na odpierdol i hajlabajla, cyrk leci dalej. To jest jak naplucie w pysk, "twój jedyny znany kawałek podmienimy na Sentino nagranego w kiblu i nikt się nie skapnie". Przecież tak go porylo że zaczal pisać na forum podszywajac się nieudolnie pod swojego fana.