Dawid Obserwator

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

FanDawidaObserwatora

Re: Dawid Obserwator

Post autor: FanDawidaObserwatora »

@Snus Dokładnie mordeczko

Dodano po 5 godzinach 10 minutach 41 sekundach:
@WesolyJozek No coś ty? A myślałem, że w końcu ty matkę odciążysz pieprzony nygusie. Jednak widać masz zamiar być nierobem do końca życia i jedynie pluć jadem w internecie do ludzi sukcesu. Pozostaje mieć nadzieję, że matula finalnie zmądrzeje i wylądujesz na ulicy wrzodzie na dupie społeczeństwa.
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

myślałem że ja mam dlugą ksywkę a tu gość ma: piękni i młodzi dawid narożny
swoją drogą niezłe tam aferki w tych pięknych i młodych zaszły, rozwód i chyba jakiś rozpad grupy i chłop zaczął działać solo, no i potezny beef o niesamowitą i niespotykaną nazwę grupy "PIĘKNI I MŁODZI"
co to za szit to pato disco polo, mam nadzieję że moda się nie rozprzestrzeni
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

FanDawidaObserwatora pisze: dzisiaj, 6:42
Dodano po 5 godzinach 10 minutach 41 sekundach:
@WesolyJozek No coś ty? A myślałem, że w końcu ty matkę odciążysz pieprzony nygusie.
Twoja odciazylem i jej zdjalem jaja z twarzy
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Snus

Post autor: Snus »

No Ej powiedzmy to sobie szczerze: bajlando z masturbatorem to dobry numer, ale akcja z dzwonieniem po 70 tys jest frajerska i Bajorson pokazał że trzyma fason. Co miał robić, dosypywać dawidowi pieniądze w własnej kieszeni bo razem nagrali disco polo hit lata 2025? Przecież to bez sensu
ODPOWIEDZ