https://www.filmweb.pl/serial/Wdowia+za ... 6-10116159
[serial] Wdowia Zatoka 2026
Moderatorzy: gogi, con shonery
- Haczapurjan
Re: [serial] Wdowia Zatoka 2026
Wczoraj myślałem o założeniu tematu właśnie. Jestem po dwóch odcinkach, właśnie odpalam trzeci i póki co spoko się ogląda. Jest nawet lekkie zabarwienie komediowe, ale raczej nie jest to typowa czarna komedia, tylko po prostu są elementy humorystyczne.
Nie kumam natomiast głosów, co pierdolą, że to drugie "From" albo lepsze "From". Przecież tutaj jest zupełnie inny koncept, no ale nie będę wchodzić w spoilery.
Nie kumam natomiast głosów, co pierdolą, że to drugie "From" albo lepsze "From". Przecież tutaj jest zupełnie inny koncept, no ale nie będę wchodzić w spoilery.
-
masz_szluge_
pelna zgoda. tez odnalazlem pare zabawnych fragmentow, burmistrz czasami ma vibe goscia z Bialego Lotosu.
Serial zaskakuje, kilka razy dalem sie wystraszyc
Serial zaskakuje, kilka razy dalem sie wystraszyc
- Haczapurjan
No trzeci odcinek peak póki co, czekanko na następne
- Haczapurjan
4 odcinek obejrzany
Spoiler
No kurwa jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony tym serialem. Początkowo odcinek zaczął się niewinnie i nieco monotonnie. Wiadomym było, że należy tu wietrzyć jakiś podstęp z tą książką najlepszej pani domu, ale nie sądziłem, że na koniec kurwa okaże się, że stał za tym jakiś leszy/wendigo, który z biesiadników zrobi jakieś zombie. Dodatkowo ta babeczka mnie rozjebała na koniec, która widziała co za maniana się odpierdala, ale miała być "supportive", więc nic nie mówiła xD. Takie elementy czarnej komedii lubię, nienachalne, ale fajnie wplecione. No i ten ksiądz co się wyhuśtał na koniec. Naprawdę póki co solidne 7,5/10