może pocieszy cię to że jest 50% szans na to że popełni samobójstwo na koniec serialu
[serial][HBO] Euforia / Euphoria (2019 -)
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [serial][HBO] Euforia / Euphoria (2019 -)
objerzalem pierwsze dwa ep i po zwiastunie spodziewałem się totalnego gówna obesranego, a jest całkiem spoko.
nadal swietnie jest to nakręcone, jest entertainment. może niektóre wątki bardziej głupawe, ale jest parę ciekawych charakterów i historii do rozwinięcia. ciekawe czy Rosalia, jeszcze będzie grać, czy dostała takie chujowe cameo?
Zendaya top aktorka, I'm 'californian sober'
nadal swietnie jest to nakręcone, jest entertainment. może niektóre wątki bardziej głupawe, ale jest parę ciekawych charakterów i historii do rozwinięcia. ciekawe czy Rosalia, jeszcze będzie grać, czy dostała takie chujowe cameo?
Zendaya top aktorka, I'm 'californian sober'
yer a wizard, Harry
Imo całkowicie uleciała magia dwóch pierwszych serii. Tutaj jest hollywoodzkie badziewie w w kwazi prowokacyjnwj oprawie.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
@jogi No właśnie przeklikałem na fast forwardzie parę scen z pierwszych odcinków i zdecydowałem że nie mam po co tego oglądać
Cała siła Euphorii tkwiła w tym że cała ta patologia - prostytuowanie się, ćpanie twardych, kamerki, zadawanie się z oprychami - działa się wśród młodzieży szkolnej
Co mnie obchodzą losy tej grupki po timeskipie?
Oczywiście moja niechęć do Zendayi jako aktorki też ma w tym znaczny udział
To wygląda jak jakieś Springbreakers ALE TAKIE NA SMUTNO i bez Jamesa Franco
Sweeney pokazuje dupę, ohoho, nowe zostań
Cała siła Euphorii tkwiła w tym że cała ta patologia - prostytuowanie się, ćpanie twardych, kamerki, zadawanie się z oprychami - działa się wśród młodzieży szkolnej
Co mnie obchodzą losy tej grupki po timeskipie?
Oczywiście moja niechęć do Zendayi jako aktorki też ma w tym znaczny udział
To wygląda jak jakieś Springbreakers ALE TAKIE NA SMUTNO i bez Jamesa Franco
Sweeney pokazuje dupę, ohoho, nowe zostań
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
4 odcinek to dla mnie mega sztosinger, idzie to naprawdę w zajebistą stronę, dojebane plot twisty
Spoiler
kłótnia Zendaya - Rosalia top w cholerę
Świni pokazuje że jednak cośtam umie grać, szczególnie w scenie z Elordim
no Hunter killed my transfobia
murzyn przydupas Alamo top
reunion nad basenem też top
apatow duzo mniej wkurwia niż w poprzednich sezonach
Świni pokazuje że jednak cośtam umie grać, szczególnie w scenie z Elordim
no Hunter killed my transfobia
murzyn przydupas Alamo top
reunion nad basenem też top
apatow duzo mniej wkurwia niż w poprzednich sezonach
Murzyn sutener zajebista postać
Spoiler
Jebany trans wkurwia jak zawsze. Miesza Zendayi w głowie, poucza ją, czuje się od niej lepszy, a sam żyje jako prostytutka na utrzymaniu starego oblecha, który go nawet nie szanuje
Ubolewam nad tym, że wątek religijny Rue nie jest rozwijany i już chyba nie będzie. Zamiast tego mamy pościgi strzelaniny skurwysyny i nawet spoko to się ogląda, ale wolałbym więcej rozkminek. No może jeszcze będą.
Ubolewam nad tym, że wątek religijny Rue nie jest rozwijany i już chyba nie będzie. Zamiast tego mamy pościgi strzelaniny skurwysyny i nawet spoko to się ogląda, ale wolałbym więcej rozkminek. No może jeszcze będą.
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać