Beka z lokalnych raperów

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Popi

Re: Beka z lokalnych raperów

Post autor: Popi »

Dodano po 1 dniu 22 godzinach 48 minutach 57 sekundach:
Popi.jaku
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

wstawić dowolny żart o polce i murzynie
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

Bardzo cool music utwór, very podobał mi sie. Widac, ze ta girl jest bardzo itnernational and skakała na dick tego nigger a lot
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
burundi

Post autor: burundi »

Jak syf to trzeba było do MPGK się zgłosić, a nie kawałki nagrywać.
Awatar użytkownika
Popi

Haha, pod ruską granicą ludzie są inni. Kiedyś pojechałem montować fotowoltaike na spółdzielni w Braniewie to w nas kamieniami rzucali mieszkańcy, że oni nie wyrażali zgody. Śmieszny ten wariacik z pluszowym ślimaczkiem, wszyscy śmieszni fajni, sympatyczni, tylko szkoda że ślimak ginie, ale taki jest smak życia w Braniewie gorzki hehe
Popi.jaku
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Nie zachęcił mnie ten utwór i teledysk do odwiedzin Braniewa. Pewnie i tak zatrzymałaby mnie straż graniczna z pytaniem co ja tam robię, więc po co?
Awatar użytkownika
SieKurwaNieInteresuj

Post autor: SieKurwaNieInteresuj »

Dobra jest też prezencja tych pedałów z torebkami i tymi w tle w bluzach.

Ci w bluzach to wyglądają trochę jak ci z Resident Evil 4 z zamku, a ten główny to jakiś sprytny cwaniak mefedroniarz.

Jak sobie człowiek odpali czas przemija albo szacunek ludzi ulicy to widać taka penere ale nie chujopląstwo - a to co jest na tym Braniewskim utworze to niestety chujopląty²
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

Ok, wierzymy ci
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
burundi

Post autor: burundi »

Skoro się spodobał mój lokalny, rapowy bek i wywołał parę osób do tablicy, które lekko lekceważącym tonem potraktowały pierwszą stolicę Warmii, to polecam wykonanie na żywo niczym Jimmy Kimmel Live z The Roots w tle. Muzyka w wydaniu koncertowym, której nie powstydziłby się sam wielki, warszawski artysta Mes (ten typ). A w realu to jakiś charytatywny koncert był, przedział wiekowy widowni 7-12 i 45-78, także na pewno fajnie się im rapowało. W moim rankingu to nagranie daje dużo więcej beki z lokalnych niż wcześniej dodany klip wideło z syfem braniewskich ulic. Btw update a propos ostatniego gorącego tracku - już posprzątali ten syf, burmiszcz zadbał.

Awatar użytkownika
marmolad_k2

Ale wczuty :oops:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
BublOner

Post autor: BublOner »

meble okhmed z pewnością dziękują za reklamę
dziwki basen i machanie kutasem
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

PIERZESZ MI KURWO BUTY

xDDD

dojebany ten wrkl
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
Popi

Popi.jaku
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Po jakiemu to?
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

Jest tylko jedna Eve, czyli EVE K2 zwana też chlewe
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
CeHaTeHaCe

Post autor: CeHaTeHaCe »

marmolad_k2 pisze: 17 kwie 2026, 15:08 Po jakiemu to?
po ewe

Obrazek
TdW pisze: 11 gru 2019, 23:28 Chciałbym nominować słowo rondlarz do młodzieżowego słowa roku
Awatar użytkownika
yaml

Post autor: yaml »

jesteś poszukiwany przez MOBBYN
gagugi

Post autor: gagugi »

burundi pisze: 08 kwie 2026, 13:17

Jak syf to trzeba było do MPGK się zgłosić, a nie kawałki nagrywać.
Jako że aktualnie podłączyłem się do drogą telepatii do zasobów umysłu Ricka Rubina I channeluję jego aurę, to napiszę, że ten duchowy spadkobierca Ważki G lepiej by się sprawdził w zespole z gatunku nu-grunge-emo. Czy coś w ten deseń. Zgaduję, że ów młodzieniec to typ wrażliwca, który pod fasadą twardziela skrywa wulkan emocji oraz duchowe bogactwo. Swoją drogą trochę przypomina mi wokalistę Avenged Sevenfold, który to zespół w sumie wywodzi się od emo. Znam jedną piosenkę. No homo

Ale już tak na serio to kolejny fan Tupaca, który Tupaca wyzywałby od ciapaków, gdyby Tupac postanowił ubogacić kulturowo miejscowość naszego aspirującego wieszcza ludzi z marginesu. A jak rzecze pismo "W czasach ostatecznych wielu będzie wyzwać imienia Tupaca, ale ci potępieni będą, albowiem nikt z nich nie dostrzegł Tupaca w drugim człowieku".

Myślę, że mógłbym być ghostwriterem jakiegoś księdza. Z moim piórem ten ksiądz zostałby papieżem w rok, maks dwa.

W międzyczasie algorytm podsunął mi takie oto dzieło. Rychu Peja lubi to
https://m.youtube.com/watch?v=PIVURn91d ... 8Co7VqN5tD
Awatar użytkownika
Pvsio

Post autor: Pvsio »

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
chłopaki co za flow tam wykrecają to głowa mała
lygrys pisze: 27 lis 2023, 12:52 Mogę się bić z każdym, teraz i w każdej innej chwili.
Mam wyjebane na konsekwencje, niech świat zapłonie.
MinisterBrakuKultury

Post autor: MinisterBrakuKultury »

ODPOWIEDZ