Beka z lokalnych raperów
- marmolad_k2
Re: Beka z lokalnych raperów
wstawić dowolny żart o polce i murzynie
-
WesolyJozek
Bardzo cool music utwór, very podobał mi sie. Widac, ze ta girl jest bardzo itnernational and skakała na dick tego nigger a lot
Jak syf to trzeba było do MPGK się zgłosić, a nie kawałki nagrywać.
Haha, pod ruską granicą ludzie są inni. Kiedyś pojechałem montować fotowoltaike na spółdzielni w Braniewie to w nas kamieniami rzucali mieszkańcy, że oni nie wyrażali zgody. Śmieszny ten wariacik z pluszowym ślimaczkiem, wszyscy śmieszni fajni, sympatyczni, tylko szkoda że ślimak ginie, ale taki jest smak życia w Braniewie gorzki hehe
Popi.jaku
- igorzastyy
Nie zachęcił mnie ten utwór i teledysk do odwiedzin Braniewa. Pewnie i tak zatrzymałaby mnie straż graniczna z pytaniem co ja tam robię, więc po co?
- SieKurwaNieInteresuj
Dobra jest też prezencja tych pedałów z torebkami i tymi w tle w bluzach.
Ci w bluzach to wyglądają trochę jak ci z Resident Evil 4 z zamku, a ten główny to jakiś sprytny cwaniak mefedroniarz.
Jak sobie człowiek odpali czas przemija albo szacunek ludzi ulicy to widać taka penere ale nie chujopląstwo - a to co jest na tym Braniewskim utworze to niestety chujopląty²
Ci w bluzach to wyglądają trochę jak ci z Resident Evil 4 z zamku, a ten główny to jakiś sprytny cwaniak mefedroniarz.
Jak sobie człowiek odpali czas przemija albo szacunek ludzi ulicy to widać taka penere ale nie chujopląstwo - a to co jest na tym Braniewskim utworze to niestety chujopląty²
Ok, wierzymy ci
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Skoro się spodobał mój lokalny, rapowy bek i wywołał parę osób do tablicy, które lekko lekceważącym tonem potraktowały pierwszą stolicę Warmii, to polecam wykonanie na żywo niczym Jimmy Kimmel Live z The Roots w tle. Muzyka w wydaniu koncertowym, której nie powstydziłby się sam wielki, warszawski artysta Mes (ten typ). A w realu to jakiś charytatywny koncert był, przedział wiekowy widowni 7-12 i 45-78, także na pewno fajnie się im rapowało. W moim rankingu to nagranie daje dużo więcej beki z lokalnych niż wcześniej dodany klip wideło z syfem braniewskich ulic. Btw update a propos ostatniego gorącego tracku - już posprzątali ten syf, burmiszcz zadbał.
- marmolad_k2
Ale wczuty 
meble okhmed z pewnością dziękują za reklamę
dziwki basen i machanie kutasem
PIERZESZ MI KURWO BUTY
xDDD
dojebany ten wrkl
xDDD
dojebany ten wrkl
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- marmolad_k2
Po jakiemu to?
-
WesolyJozek
Jest tylko jedna Eve, czyli EVE K2 zwana też chlewe
- CeHaTeHaCe
Jako że aktualnie podłączyłem się do drogą telepatii do zasobów umysłu Ricka Rubina I channeluję jego aurę, to napiszę, że ten duchowy spadkobierca Ważki G lepiej by się sprawdził w zespole z gatunku nu-grunge-emo. Czy coś w ten deseń. Zgaduję, że ów młodzieniec to typ wrażliwca, który pod fasadą twardziela skrywa wulkan emocji oraz duchowe bogactwo. Swoją drogą trochę przypomina mi wokalistę Avenged Sevenfold, który to zespół w sumie wywodzi się od emo. Znam jedną piosenkę. No homo
Ale już tak na serio to kolejny fan Tupaca, który Tupaca wyzywałby od ciapaków, gdyby Tupac postanowił ubogacić kulturowo miejscowość naszego aspirującego wieszcza ludzi z marginesu. A jak rzecze pismo "W czasach ostatecznych wielu będzie wyzwać imienia Tupaca, ale ci potępieni będą, albowiem nikt z nich nie dostrzegł Tupaca w drugim człowieku".
Myślę, że mógłbym być ghostwriterem jakiegoś księdza. Z moim piórem ten ksiądz zostałby papieżem w rok, maks dwa.
W międzyczasie algorytm podsunął mi takie oto dzieło. Rychu Peja lubi to
https://m.youtube.com/watch?v=PIVURn91d ... 8Co7VqN5tD
-
MinisterBrakuKultury