Beka z lokalnych raperów
- marmolad_k2
Re: Beka z lokalnych raperów
wstawić dowolny żart o polce i murzynie
-
WesolyJozek
Bardzo cool music utwór, very podobał mi sie. Widac, ze ta girl jest bardzo itnernational and skakała na dick tego nigger a lot
Jak syf to trzeba było do MPGK się zgłosić, a nie kawałki nagrywać.
Haha, pod ruską granicą ludzie są inni. Kiedyś pojechałem montować fotowoltaike na spółdzielni w Braniewie to w nas kamieniami rzucali mieszkańcy, że oni nie wyrażali zgody. Śmieszny ten wariacik z pluszowym ślimaczkiem, wszyscy śmieszni fajni, sympatyczni, tylko szkoda że ślimak ginie, ale taki jest smak życia w Braniewie gorzki hehe
Popi.jaku
- igorzastyy
Nie zachęcił mnie ten utwór i teledysk do odwiedzin Braniewa. Pewnie i tak zatrzymałaby mnie straż graniczna z pytaniem co ja tam robię, więc po co?
- SieKurwaNieInteresuj
Dobra jest też prezencja tych pedałów z torebkami i tymi w tle w bluzach.
Ci w bluzach to wyglądają trochę jak ci z Resident Evil 4 z zamku, a ten główny to jakiś sprytny cwaniak mefedroniarz.
Jak sobie człowiek odpali czas przemija albo szacunek ludzi ulicy to widać taka penere ale nie chujopląstwo - a to co jest na tym Braniewskim utworze to niestety chujopląty²
Ci w bluzach to wyglądają trochę jak ci z Resident Evil 4 z zamku, a ten główny to jakiś sprytny cwaniak mefedroniarz.
Jak sobie człowiek odpali czas przemija albo szacunek ludzi ulicy to widać taka penere ale nie chujopląstwo - a to co jest na tym Braniewskim utworze to niestety chujopląty²
Ok, wierzymy ci
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Skoro się spodobał mój lokalny, rapowy bek i wywołał parę osób do tablicy, które lekko lekceważącym tonem potraktowały pierwszą stolicę Warmii, to polecam wykonanie na żywo niczym Jimmy Kimmel Live z The Roots w tle. Muzyka w wydaniu koncertowym, której nie powstydziłby się sam wielki, warszawski artysta Mes (ten typ). A w realu to jakiś charytatywny koncert był, przedział wiekowy widowni 7-12 i 45-78, także na pewno fajnie się im rapowało. W moim rankingu to nagranie daje dużo więcej beki z lokalnych niż wcześniej dodany klip wideło z syfem braniewskich ulic. Btw update a propos ostatniego gorącego tracku - już posprzątali ten syf, burmiszcz zadbał.
- marmolad_k2
Ale wczuty 
meble okhmed z pewnością dziękują za reklamę
dziwki basen i machanie kutasem
PIERZESZ MI KURWO BUTY
xDDD
dojebany ten wrkl
xDDD
dojebany ten wrkl
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- marmolad_k2
Po jakiemu to?
-
WesolyJozek
Jest tylko jedna Eve, czyli EVE K2 zwana też chlewe
- CeHaTeHaCe