Az sie zastawiałem czy to nie ja ten post napisałem
[konsola] Sony PlayStation
Moderator: con shonery
Re: [konsola] Sony PlayStation
F1 to królowa. Zawsze była.
- cloud
- chmura
PS5 - ok. 2780 zł,
PS5 Digital Edition - ok. 2565 zł,
PS5 Pro - ok. 3850 zł,
PlayStation Portal - ok. 1070 zł.
nowe sugerowane ceny zaczną obowiązywać od 02/04/2026
Cóż, tanio to już było. 
- cloud
- chmura
szkoda tylko, że PS Portal pójdzie do góry, chyba finalnie zdecyduje się na jakąś używkę z OLX/Vinted
https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/p ... podrozeje/
Póki co jest za 800 zł. Ja tam nie potrzebuję tego.
Póki co jest za 800 zł. Ja tam nie potrzebuję tego.
Przejebane jest być takim Sony. Ludzie kupują ich konsolę raz na 6-8 lat i wylewa się na nich mega hejt o podwyżkę 500 zł.
Tymczasem w ostatnie 6 lat pizza czy kebab albo inne atrakcje na mieście wyjebały cenowo x2 i ludzie dalej stoją w kolejce bo kratfowy kabab bo książul polecił. I żeby mnie ktoś źle nie zrozumiał, ja się nie cieszę z tego, że teraz trzeba płacić więcej, po prostu zwracam uwagę na zjawisko.
Jak łatwo w niektórych branżach przechodzi zwiększanie ceny, a jak ciężko w innych.
Tymczasem w ostatnie 6 lat pizza czy kebab albo inne atrakcje na mieście wyjebały cenowo x2 i ludzie dalej stoją w kolejce bo kratfowy kabab bo książul polecił. I żeby mnie ktoś źle nie zrozumiał, ja się nie cieszę z tego, że teraz trzeba płacić więcej, po prostu zwracam uwagę na zjawisko.
Jak łatwo w niektórych branżach przechodzi zwiększanie ceny, a jak ciężko w innych.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- zemsta1camzata
pizza czy kebab mają zus, gaz a sony tego nie ma
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Do tej pory, w sensie do tej generacji, raczej mieliśmy sytuacje że branża szła na przód i te podzespoły wszystkie z czasem były coraz tańsze. Tu nie dość, że nie tanieją to drożeją. Tak naprawdę masa osób odkładała kupno PS5 przez to bo później będzie klasycznie taniej, a tu zonk
Też nie mówię, że Sony robi chujowo, "taki mamy klimat", ale no w szamce produkcja składników raczej zawsze z czasem była albo tak samo droga, albo droższa a tu ludzie przyzwyczaili się do czegoś zupełnie innego i ciężko się przestawić
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- Cz4rny1337
- Moderator
no a finalnie to ma byc do gierek w chmurze czy do ps5 w chacie/laczenia sie z ps5 stojacym w chacie?

W obu przypadkach jest to zajebisty gadżet.
F1 to królowa. Zawsze była.
- cloud
- chmura
nie jestem pewny czy pytasz o moje potrzeby, czy o działanie urządzenia, ale można to wykorzystywać do gier w chmurze, natomiast w moim przypadku głównie chodzi o nie zajmowanie telewizora na chacieCz4rny1337 pisze: ↑27 mar 2026, 21:08no a finalnie to ma byc do gierek w chmurze czy do ps5 w chacie/laczenia sie z ps5 stojacym w chacie?
- cloud
- chmura
jak mam prepaid kartę na 200zł, a gierka w sklepie kosztuje 250zł, to różnice ściągnie mi normalnie z karty podpiętej do konta?
- zemsta1camzata
Tak
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
80lecie sony i z tej okazji wyjebali wszystkie promki z ps store
pierwszy raz taka sytuacja od momentu otworzenia tego sklepu
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
gdzie jest teraz najlepsza cena na PS5 Pro i napedy?
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
za tyle to zbrodnia, to nawet nie rozwazalbym polskich sklepow przy zakupie PROsiaka.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Lepiej se kompa kupić a nie gówno pazdziez.