bo wychodzi na moralnego zwycięzce - to on wyciągnął rękęgods bidness pisze: ↑26 kwie 2026, 17:34 W ogóle czemu temu Tedemu tak bardzo na tym pogodzeniu zależy, to też mnie dziwi, zwłaszcza, że obecnie pener jest mu zupełnie niegroźny.
[beef] Tede vs Peja
Re: [beef] Tede vs Peja
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- gods bidness
On tą rękę, tę, już od lat wyciągał i właśnie mnie dziwi czemu, a Peja zawsze jak obrażona pannica była, nieprzejednana. Teraz to już jednak pod publiczkę pod presją akcji dla chorych dzieci wręcz wymusił tą zgodę. tę.baqlashan pisze: ↑26 kwie 2026, 17:45bo wychodzi na moralnego zwycięzce - to on wyciągnął rękęgods bidness pisze: ↑26 kwie 2026, 17:34 W ogóle czemu temu Tedemu tak bardzo na tym pogodzeniu zależy, to też mnie dziwi, zwłaszcza, że obecnie pener jest mu zupełnie niegroźny.
Niech se Peja TVN odpali
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- Haczapurjan
Tede oznacza wszędzie Ryśka, pod jego postem na FB też mu dziękował jako "Jacek Graniecki", a Peja co prawda wrzucił na sociale "Cancer Fighters", ale nigdzie Tedzika nie oznaczał i mu nie dziękował. Widać, że wciąż zdrowy dystans zachowywany 
Generalnie takie pakty o nieagresji to preludium do pełnoskalowej wojny. Myślę, że po czasie przyjdzie refleksja u Ryszarda, że ,,beef to kurwa beef" i wyciągnie AEOM na winylu i wrócimy do czarnej koszuli na tle platynowych i złotych płyt.
Hej amigo! Wiesz, kto ja jestem? Syndrom! Kojarz mnie z hiszpańska ligą!
-
georgefloyd
Bo peja to menel i alkoholik. Nie wiem po co Tede się tak płaszczy przed jeżyckim menelem. Dałby sobie spokój, nie bratasz się z kloszardami spod sklepu monopola to czemu z takim łbem jak peja się bratać.gods bidness pisze: ↑26 kwie 2026, 17:47On tą rękę, tę, już od lat wyciągał i właśnie mnie dziwi czemu, a Peja zawsze jak obrażona pannica była, nieprzejednana. Teraz to już jednak pod publiczkę pod presją akcji dla chorych dzieci wręcz wymusił tą zgodę. tę.baqlashan pisze: ↑26 kwie 2026, 17:45bo wychodzi na moralnego zwycięzce - to on wyciągnął rękęgods bidness pisze: ↑26 kwie 2026, 17:34 W ogóle czemu temu Tedemu tak bardzo na tym pogodzeniu zależy, to też mnie dziwi, zwłaszcza, że obecnie pener jest mu zupełnie niegroźny.
Ładnie Rychu skontrował w tym telefonu i nie dał się ponieść temu szaleństwu. Tede przyparł go do ściany tym telefonem i takie pojednanie nic nie znaczy, błazenada Jacka i kulturalna, dyplomatyczna odpowiedź Peji
Nic tylko podbić. Też nie kumam po co wyciągać tyle razy rękę do tego łba. Poznański zgred okopał się w swoim stanowisku i ani myśli aby zmienić zdanie. A takie pojednanie na streamie to też słabegeorgefloyd pisze: ↑26 kwie 2026, 18:14Bo peja to menel i alkoholik. Nie wiem po co Tede się tak płaszczy przed jeżyckim menelem. Dałby sobie spokój, nie bratasz się z kloszardami spod sklepu monopola to czemu z takim łbem jak peja się bratać.gods bidness pisze: ↑26 kwie 2026, 17:47On tą rękę, tę, już od lat wyciągał i właśnie mnie dziwi czemu, a Peja zawsze jak obrażona pannica była, nieprzejednana. Teraz to już jednak pod publiczkę pod presją akcji dla chorych dzieci wręcz wymusił tą zgodę. tę.
- marmolad_k2
Trzeba zrobić ankietę od nowa.
Prawda jest taka, że jakby Peja chciał to powiedziałby że nie ma na to szans, i że z całym szacunkiem do sytuacji, ale nie bedzie to miało miejsca.
A wy se walicie konia ze Peja nie miał co zrobić.
A wy se walicie konia ze Peja nie miał co zrobić.
- Haczapurjan
Chciał, ale dobrze wiedział, w jakim świetle go to postawi i że milionowa publika go uzna za zakutą pałę, która pruje się o jakąś przepychankę sprzed prawie 17 lat. Nie doceniasz ciężaru gatunkowego tego telefonu.
-
Mateuniooo
trochę miał mało czasu do namysłu, zareagował tak jak myślał, że będzie najlepiej a o tym co mówisz pomyśli za tydzień przed snem
"kurwa mogłem powiedzieć, że..."
- JESTEM_HIPHOPEM
"Wiedziałeś jak wejść tutaj do gry, ee okej, zamykamy tą zbiórkę." - 
Dzieci kilkunastoletnie wiedzą żeby się nie zgadzać na głupoty pod presją i w ciągu chwili. Typowi, który siedzi w srodowiku show businessu chyba nie trzeba tego mówić.
Dodano po 1 minucie 32 sekundach:
Każdy ma w dupie przepychankę sprzed 20 lat poza hiphopowymi swirkami z forumka i dzieciakami którzy beef z peja znają tylko z memów.
- JESTEM_HIPHOPEM
@aplew Chuja wiesz. Ten beef przeniknął i jest częścią popkultury.
Taa...szczególnie na karmagedonie wyciągał rękę oraz przedrzeźniając Ryśka na filmikugods bidness pisze: ↑26 kwie 2026, 17:47On tą rękę, tę, już od lat wyciągał i właśnie mnie dziwi czemu, a Peja zawsze jak obrażona pannica była, nieprzejednana. Teraz to już jednak pod publiczkę pod presją akcji dla chorych dzieci wręcz wymusił tą zgodę. tę.baqlashan pisze: ↑26 kwie 2026, 17:45bo wychodzi na moralnego zwycięzce - to on wyciągnął rękęgods bidness pisze: ↑26 kwie 2026, 17:34 W ogóle czemu temu Tedemu tak bardzo na tym pogodzeniu zależy, to też mnie dziwi, zwłaszcza, że obecnie pener jest mu zupełnie niegroźny.
https://youtu.be/ejP0wcGjSro?si=CBoO1FLqkCU0RsUP
4:43...z drugiej strony pozdrawiał Rysia ze sceny,sto lat u wojewódzkiego...w zerze absolutnym ostatnim też wyszydził lekko sciągnięcie koszulki przez Peje w Łodzi
Chodzi mi o to ze piszesz tak jakby Tede latami się płaszczył przed Peją by zgoda była a to gówno prawda
Trzeba wpisać ten beef na listę UNESCO jako polskie dziedzictwo kulturowe.
- Haczapurjan
Ja pierdolę XD tak, samą przepychankę owszem, dlatego tym bardziej ludzie nie potrafiliby zrozumieć, że Richmond w takiej sytuacji odmówiłby jeśli chodzi o wyciągnięcie ręki. Już padają głosy niezadowolenia, że Rysiek i tak jak nic się zachował, wystarczy dowolny FP rapowy odpalić, a nie sądzę, że to fani Tedego. Nie wiem, bardziej łopatologicznie się tego wytłumaczyć nie da