Rapowy offtopic
Re: Rapowy offtopic
z 6-7 lat temu przy sytuacji jak sobota floo zenil sie ze swoja ciemniejsza zona i byly jakies newsy fejsbukowe o tym, spotkalem faziego na pradze wypierdolonego w kosmos jak meserszmit ktory akurat podkrecony nasza gadka krzyczal, ze to on a nie sobota pierwszy ruchal murzynki w rapie i po stanie w jakim byl ja mu wierze
mówię ci, to ja pierwszy ruchałem murzynkę, nie wierzysz mi? *dziwnie wykręca mordę*
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
nawet nawijał o zarażeniu wenerą na którejś starej płycie. wszystko się łączy logicznie
dziwki basen i machanie kutasem
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
- SuperRapMaster
Czy ktoś jeszcze przechodził ścieżkę słuchacza podobną do mojej, czyli
-zasłyszenie czego tam akurat było popularne, np. Gangu Albanii i Ganja Mafii
-naczytanie się, że kiedyś to było i odkrycie klasyków mainstreamu, jak Pfk i 2pac
-odkrycie trochę mniej znanych klasyków, jak Smarki i Nas
-odkrycie rymów wielokrotnych i słuchanie raperów typu VNM i Eripe
-odejście od tego typu rapu na rzecz ciekawszych truskuli, jak Jimson i Jeru, jak również wyjście z truskulu w kierunku Hewry i Mobbyn
-spadek zainteresowania rapem
Nie mówię, że przestałem słuchać rapu, ale słucham więcej innych gatunków niż kiedyś i ogólnie muzyka nie jest już moim głównym zainteresowaniem.
-zasłyszenie czego tam akurat było popularne, np. Gangu Albanii i Ganja Mafii
-naczytanie się, że kiedyś to było i odkrycie klasyków mainstreamu, jak Pfk i 2pac
-odkrycie trochę mniej znanych klasyków, jak Smarki i Nas
-odkrycie rymów wielokrotnych i słuchanie raperów typu VNM i Eripe
-odejście od tego typu rapu na rzecz ciekawszych truskuli, jak Jimson i Jeru, jak również wyjście z truskulu w kierunku Hewry i Mobbyn
-spadek zainteresowania rapem
Nie mówię, że przestałem słuchać rapu, ale słucham więcej innych gatunków niż kiedyś i ogólnie muzyka nie jest już moim głównym zainteresowaniem.
miałem praktycznie tak samo tylko z pominięciem tego gangu albani bo hip hopu słuchałem już wcześniej, a zacząłem od PfK i Kalibra bo w moich stronach jebało sie po warszawskim rapie ;d potem właśnie jaki truskul bo czasami widziałem w komentarzach, VNM na feacie u PROSTO, VNM follow upował brudne serca więc potem brd src, a potem już zacząłem słuchac praktycznie hip hopu z USA
Ty i rap to nie pasuje jak James Gandolfini
Ty już nie będziesz bossem jak gej w Lamborghini
Ty już nie będziesz bossem jak gej w Lamborghini
- qualite_de_schizoide
Z krajowego podwórka obowiązkowo Smagalaz oraz 2cztery7 a z czarnuchów coś WC i 213 w całości i solówki
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Francuski rap ogólnie bo i tak ciągle leci ostatnio
Dodano po 2 minutach 13 sekundach:
A z Polski to w sumie mało co się nadaje z tego co słucham ostatnio, zamułka by wleciała xd
Dodano po 2 minutach 13 sekundach:
A z Polski to w sumie mało co się nadaje z tego co słucham ostatnio, zamułka by wleciała xd
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

Flanki od Huncwotów a resztę niech zapoda DJ Radio Utworu
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia