Rapowy offtopic
Re: Rapowy offtopic
z 6-7 lat temu przy sytuacji jak sobota floo zenil sie ze swoja ciemniejsza zona i byly jakies newsy fejsbukowe o tym, spotkalem faziego na pradze wypierdolonego w kosmos jak meserszmit ktory akurat podkrecony nasza gadka krzyczal, ze to on a nie sobota pierwszy ruchal murzynki w rapie i po stanie w jakim byl ja mu wierze
mówię ci, to ja pierwszy ruchałem murzynkę, nie wierzysz mi? *dziwnie wykręca mordę*
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
nawet nawijał o zarażeniu wenerą na którejś starej płycie. wszystko się łączy logicznie
dziwki basen i machanie kutasem
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
- SuperRapMaster
Czy ktoś jeszcze przechodził ścieżkę słuchacza podobną do mojej, czyli
-zasłyszenie czego tam akurat było popularne, np. Gangu Albanii i Ganja Mafii
-naczytanie się, że kiedyś to było i odkrycie klasyków mainstreamu, jak Pfk i 2pac
-odkrycie trochę mniej znanych klasyków, jak Smarki i Nas
-odkrycie rymów wielokrotnych i słuchanie raperów typu VNM i Eripe
-odejście od tego typu rapu na rzecz ciekawszych truskuli, jak Jimson i Jeru, jak również wyjście z truskulu w kierunku Hewry i Mobbyn
-spadek zainteresowania rapem
Nie mówię, że przestałem słuchać rapu, ale słucham więcej innych gatunków niż kiedyś i ogólnie muzyka nie jest już moim głównym zainteresowaniem.
-zasłyszenie czego tam akurat było popularne, np. Gangu Albanii i Ganja Mafii
-naczytanie się, że kiedyś to było i odkrycie klasyków mainstreamu, jak Pfk i 2pac
-odkrycie trochę mniej znanych klasyków, jak Smarki i Nas
-odkrycie rymów wielokrotnych i słuchanie raperów typu VNM i Eripe
-odejście od tego typu rapu na rzecz ciekawszych truskuli, jak Jimson i Jeru, jak również wyjście z truskulu w kierunku Hewry i Mobbyn
-spadek zainteresowania rapem
Nie mówię, że przestałem słuchać rapu, ale słucham więcej innych gatunków niż kiedyś i ogólnie muzyka nie jest już moim głównym zainteresowaniem.
miałem praktycznie tak samo tylko z pominięciem tego gangu albani bo hip hopu słuchałem już wcześniej, a zacząłem od PfK i Kalibra bo w moich stronach jebało sie po warszawskim rapie ;d potem właśnie jaki truskul bo czasami widziałem w komentarzach, VNM na feacie u PROSTO, VNM follow upował brudne serca więc potem brd src, a potem już zacząłem słuchac praktycznie hip hopu z USA
Ty i rap to nie pasuje jak James Gandolfini
Ty już nie będziesz bossem jak gej w Lamborghini
Ty już nie będziesz bossem jak gej w Lamborghini
- qualite_de_schizoide
Z krajowego podwórka obowiązkowo Smagalaz oraz 2cztery7 a z czarnuchów coś WC i 213 w całości i solówki
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Francuski rap ogólnie bo i tak ciągle leci ostatnio
Dodano po 2 minutach 13 sekundach:
A z Polski to w sumie mało co się nadaje z tego co słucham ostatnio, zamułka by wleciała xd
Dodano po 2 minutach 13 sekundach:
A z Polski to w sumie mało co się nadaje z tego co słucham ostatnio, zamułka by wleciała xd
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

Flanki od Huncwotów a resztę niech zapoda DJ Radio Utworu
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
włodi jak nowonarodzony
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- SieKurwaNieInteresuj
fagata pogoniona z koncertu przez fanów sentino FR?
Widziałem jakieś nagranie i tytuł artykułu to był clickbait. Tłum po prostu krzyczał Sentino jak ona rapowała, ciężko to nazwać jakimś pogonieniem.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Young Leosia zdała prawko