[film] Co to ja ostatnio widziałem
Moderatorzy: gogi, con shonery
- scam_sakawa
Re: [film] Co to ja ostatnio widziałem
Polecasz iść do kina podleczony aptecznym zielem na tego Króla dopalaczy, czy nie bardzo?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Drama bardzo dobry film. Byłem zaskoczony, bo nie przepadam za głównymi aktorami, a naprawdę ciekawie się to oglądało.
Spoiler
Jak zwykle gruba nakręciła całą spiralę spierdolenia i się posypało dobrym ludziom
Też uważam, że bardzo dobry film. Pattinson to zajebisty aktor, szkoda, że dostał łatkę pedała ze zmierzchu, tutaj zagrał superancko.
Spoiler
Bez kitu, gruba nakręca aferę a później najebana psuje atmosferę, gruba nie pije
w ogóle nie wiem kto i gdzie jeszcze może pierdolić o jakiejś łatce pedała ze Zmierzchu, przecież te filmy były robione chyba z 20 lat temu
(strzelam, nigdy nie oglądałem). Pattinson ma wyjebistą dekadę za sobą z takimi sztosami jak Lighthouse, Good Time, Mickey 17.
Odyseja, Diuna III, Batman II na horyzoncie (chociaż w I mi się nie podobał), a to nadal młody aktor.
Co ostatnio widziałem - Project Hail Mary
Super film, szczerze mówiąc nie widziałem że to będzie komedia i taki Mr. Bean w kosmosie, ale zdecydowanie warty obejrzenia. Jak to bywa przy sci-fi filmach, przymykasz oko na realizm i świetnie się bawisz. 'feel good movie', po którym wychodzisz zadowolony z kina
Odyseja, Diuna III, Batman II na horyzoncie (chociaż w I mi się nie podobał), a to nadal młody aktor.
Co ostatnio widziałem - Project Hail Mary
Super film, szczerze mówiąc nie widziałem że to będzie komedia i taki Mr. Bean w kosmosie, ale zdecydowanie warty obejrzenia. Jak to bywa przy sci-fi filmach, przymykasz oko na realizm i świetnie się bawisz. 'feel good movie', po którym wychodzisz zadowolony z kina
yer a wizard, Harry
po zastanowieniu jednak polecam, ale wiadro trzeba jebnac i nie zaplacic za bilet wiecej niz 20 ziko a najlepiej wcalescam_sakawa pisze: ↑15 kwie 2026, 9:56 Polecasz iść do kina podleczony aptecznym zielem na tego Króla dopalaczy, czy nie bardzo?
Mr. Bean? Raczej nowy E.T.gambler pisze: ↑15 kwie 2026, 17:33 Co ostatnio widziałem - Project Hail Mary
Trochę za długi i krindżówa ostra wjeżdżała jak skalny pająk mówił JESTEM ROCKY ALE NIE BALBOA albo niczym Mes w "Odkąd Umarłem" nie lubił nowego faceta ex Goslinga... ale ogólnie było też wiele zalet - sceny na Ziemi, analogowo-błyskotkowy feeling, elementy hard sf.
PS. Na torrentach jest naprawdę dobra kopia, z kilkoma ruskimi subtitlesami tylko
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Drama - bardzo fajne, ale fajniejsze jeszcze bardziej jest to że można sobie sporo podyskutować o tym filmie po seansie.
Spoiler
Emma oczywiście była tam najnormalniejsza wśród tej bandy hipokrytów
Drana wspaniała, Zendaya wybitna rola, laska ma szansę stać się kolejną Emmą Stone jak spotka swojego Lathimosa, Pattison też cudownie zagrał, śliczne w obrazku.
Świetne kino. Kameralne a dojebane, daje dużo do dyskusji.
Spoiler
Emma oczywiście była tam najnormalniejsza wśród tej bandy hipokrytów
Świetne kino. Kameralne a dojebane, daje dużo do dyskusji.
Spoiler
Oczywiście jebać Rachel prądem
-
nobezprzesady
Scott Pilgrim vs The World. Jestem totalnie zawiedziony, bo lubię wielu aktorów z tego filmu, lubię komedie romantyczne, lubię gry z konwencjami i w ogóle wszystko lubię, ale tego filmu nie polubiłem.
"najwspanialsza noc w historii popu"
Cudowne doswiadczenie, polecam jak kochacie najwspanialszy okres muzyczny w hiatorii swiata
Cudowne doswiadczenie, polecam jak kochacie najwspanialszy okres muzyczny w hiatorii swiata
Obejrzałem Under the Silver lake i ja pierdolę, co film
Naprawdę dojebany, dalej siedzę i myślę co tam się właściwie odjebało. A24 jednak umie w kino
Fchuj dziwnie, niepokojąco, momentami absurdalnie
Co chwilę masz „co jest kurwa?”, dobra schizka
Dajcie wiecej w tym stylu widzowieee
Locke tez kozaczek ale nie az tak
Elo!
Naprawdę dojebany, dalej siedzę i myślę co tam się właściwie odjebało. A24 jednak umie w kino
Fchuj dziwnie, niepokojąco, momentami absurdalnie
Co chwilę masz „co jest kurwa?”, dobra schizka
Dajcie wiecej w tym stylu widzowieee
Locke tez kozaczek ale nie az tak
Elo!
Hyphap! |
|
- Haczapurjan
Wiem, że temat bardziej do polecajek, no ale może ktoś był i poleca, bo kusi, a nie ukrywam, że jestem wyjadaczem horrorów. Widział kto?
Też kocham, cudowny!
Inherent vice ma bardzo podobny klimat, polecam na drugą nóżkę
Brazilian rush hour commuters
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers