[film] Co to ja ostatnio widziałem
Moderatorzy: gogi, con shonery
- scam_sakawa
Re: [film] Co to ja ostatnio widziałem
Polecasz iść do kina podleczony aptecznym zielem na tego Króla dopalaczy, czy nie bardzo?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Drama bardzo dobry film. Byłem zaskoczony, bo nie przepadam za głównymi aktorami, a naprawdę ciekawie się to oglądało.
Spoiler
Jak zwykle gruba nakręciła całą spiralę spierdolenia i się posypało dobrym ludziom
Też uważam, że bardzo dobry film. Pattinson to zajebisty aktor, szkoda, że dostał łatkę pedała ze zmierzchu, tutaj zagrał superancko.
Spoiler
Bez kitu, gruba nakręca aferę a później najebana psuje atmosferę, gruba nie pije
w ogóle nie wiem kto i gdzie jeszcze może pierdolić o jakiejś łatce pedała ze Zmierzchu, przecież te filmy były robione chyba z 20 lat temu
(strzelam, nigdy nie oglądałem). Pattinson ma wyjebistą dekadę za sobą z takimi sztosami jak Lighthouse, Good Time, Mickey 17.
Odyseja, Diuna III, Batman II na horyzoncie (chociaż w I mi się nie podobał), a to nadal młody aktor.
Co ostatnio widziałem - Project Hail Mary
Super film, szczerze mówiąc nie widziałem że to będzie komedia i taki Mr. Bean w kosmosie, ale zdecydowanie warty obejrzenia. Jak to bywa przy sci-fi filmach, przymykasz oko na realizm i świetnie się bawisz. 'feel good movie', po którym wychodzisz zadowolony z kina
Odyseja, Diuna III, Batman II na horyzoncie (chociaż w I mi się nie podobał), a to nadal młody aktor.
Co ostatnio widziałem - Project Hail Mary
Super film, szczerze mówiąc nie widziałem że to będzie komedia i taki Mr. Bean w kosmosie, ale zdecydowanie warty obejrzenia. Jak to bywa przy sci-fi filmach, przymykasz oko na realizm i świetnie się bawisz. 'feel good movie', po którym wychodzisz zadowolony z kina
yer a wizard, Harry
po zastanowieniu jednak polecam, ale wiadro trzeba jebnac i nie zaplacic za bilet wiecej niz 20 ziko a najlepiej wcalescam_sakawa pisze: ↑wczoraj, 9:56 Polecasz iść do kina podleczony aptecznym zielem na tego Króla dopalaczy, czy nie bardzo?