Baddie po polsku
Baddie po polsku
https://www.facebook.com/share/p/18fbLnB9CX/
Zakładam temat, bo raperka Paula na swoim facebooku zaczeła jęczeć o strasznej demoralizacji młodzieży.
Dla mnie taki Baddie rap po polsku jest na pewno mniej szkodliwe społecznie od prawilnego rapu.
Zakładam temat, bo raperka Paula na swoim facebooku zaczeła jęczeć o strasznej demoralizacji młodzieży.
Dla mnie taki Baddie rap po polsku jest na pewno mniej szkodliwe społecznie od prawilnego rapu.
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2026, 7:08 przez lygrys, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Baddie po polsku
Kim jest raperka Paula?
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2026, 7:10 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- marmolad_k2
@badi
Raperka Paula ma rację, ale jest to przedstawione w takiej formie, że z daleka śmierdzi bólem dupy, przez co nie mam ochoty się z nią zgodzić.
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
-
georgefloyd
Ta polskie baddie. Walą się po klubach, oblizują brudne siusiaki, 100 partnerów seksualnych, a i tak nie potrafią wypiąć dupy tylko garbią się jak kot. Ale tak to już jest na tej szerokości geograficznej. Macie przykład Anny z domu Stachurskiej. 3 lata baciaty, ocierania się o latynosów i wszystko jak krew w piach. Drewno do kwadratu i rusza się jak po zderzeniu z samochodem i wzięła angaż w Mumii 2.
To nie jest ta od featow u Ryśka z okresu NOJA ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- igorzastyy
Paula w 2026 roku postanowiła walczyć z emancypacją. Maszyna już dawno ruszyła i jest nie do zatrzymania.
Raperka Paula to weteranka walki z kurestwem. Szacunek za wytrwałość.
człowiek po chodniku śmiga jakby był owadem tu
- marmolad_k2
Dopiero teraz wszedłem w ten link Lygrysa, cały czas myślałem, że to serio o tej Pauli mowa
- igorzastyy
3 minutowy shot o tym co jakiś bazyl ma do powiedzenia o Brazil, z czego 2,5 minuty wypowiada się za nią jakiś typ, bo walcząca z kurestwem raperka nie potrafi sklecić zdania. Świadomie wybieram kurestwo, jeśli z drugiej strony są tacy generałowie walki z nim.
Conto za karyna
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
To reprezentant warszawskiego podziemia, niejaki Adek WWA. Zmarł 2 lata temu w wieku zaledwie 30 lat.
Więc no właśnie, nie tylko baddie rap jest wyniszczający.nie ukrywał tego, że w przeszłości nadużywał alkoholu i innych substancji psychoaktywnych. Jak podają media, pod koniec 2021 roku raper poinformował, że nadmierne stosowanie środków odurzających doprowadziło go do poważnych problemów ze zdrowiem.
człowiek po chodniku śmiga jakby był owadem tu
Baddie to jest Ecca Vandal. Taka trochę główna bohaterka Euforii. Albo wokalistka Amyl and the Sniffers. Taka rockowa dresiara menelica, której niektóre teksty są nawet uniwersalnie życiowe. Eh, jestem pewny, że obydwie by poleciały na moją społeczną wrażliwość. To by mogły być fajne koleżanki. Ecca do grania w siatkówkę na trzepaku. Druga do picia do odcinki gdzieś na mieście.