Baddie po polsku
Baddie po polsku
https://www.facebook.com/share/p/18fbLnB9CX/
Zakładam temat, bo raperka Paula na swoim facebooku zaczeła jęczeć o strasznej demoralizacji młodzieży.
Dla mnie taki Baddie rap po polsku jest na pewno mniej szkodliwe społecznie od prawilnego rapu.
Zakładam temat, bo raperka Paula na swoim facebooku zaczeła jęczeć o strasznej demoralizacji młodzieży.
Dla mnie taki Baddie rap po polsku jest na pewno mniej szkodliwe społecznie od prawilnego rapu.
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2026, 7:08 przez lygrys, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Baddie po polsku
Kim jest raperka Paula?
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2026, 7:10 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- marmolad_k2
@badi
Raperka Paula ma rację, ale jest to przedstawione w takiej formie, że z daleka śmierdzi bólem dupy, przez co nie mam ochoty się z nią zgodzić.
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
-
georgefloyd
Ta polskie baddie. Walą się po klubach, oblizują brudne siusiaki, 100 partnerów seksualnych, a i tak nie potrafią wypiąć dupy tylko garbią się jak kot. Ale tak to już jest na tej szerokości geograficznej. Macie przykład Anny z domu Stachurskiej. 3 lata baciaty, ocierania się o latynosów i wszystko jak krew w piach. Drewno do kwadratu i rusza się jak po zderzeniu z samochodem i wzięła angaż w Mumii 2.
To nie jest ta od featow u Ryśka z okresu NOJA ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- igorzastyy
Paula w 2026 roku postanowiła walczyć z emancypacją. Maszyna już dawno ruszyła i jest nie do zatrzymania.
Raperka Paula to weteranka walki z kurestwem. Szacunek za wytrwałość.
- marmolad_k2
Dopiero teraz wszedłem w ten link Lygrysa, cały czas myślałem, że to serio o tej Pauli mowa
- igorzastyy
3 minutowy shot o tym co jakiś bazyl ma do powiedzenia o Brazil, z czego 2,5 minuty wypowiada się za nią jakiś typ, bo walcząca z kurestwem raperka nie potrafi sklecić zdania. Świadomie wybieram kurestwo, jeśli z drugiej strony są tacy generałowie walki z nim.
Conto za karyna
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
To reprezentant warszawskiego podziemia, niejaki Adek WWA. Zmarł 2 lata temu w wieku zaledwie 30 lat.
Więc no właśnie, nie tylko baddie rap jest wyniszczający.nie ukrywał tego, że w przeszłości nadużywał alkoholu i innych substancji psychoaktywnych. Jak podają media, pod koniec 2021 roku raper poinformował, że nadmierne stosowanie środków odurzających doprowadziło go do poważnych problemów ze zdrowiem.